- 5 Nisan 2012
- 233
- 108
- 303
- 32
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Amin canım inşallahBenim de 11 Aralık Pazar transferim var Allah herkesin dualarını kabul etsin
İnşallah bunda güzel sonuçlar alırsın canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBenim de 14 nde transferim var. İnsallah güzel sonuclar alırız sabrszlıkla bekliyorum ilk transferim negatif ti ikinci transferim olacak
Gecmis olsun cnm benimde 1 tane bugun dondurulmus konjldu ve devamli idrarim geliyoMerhaba canım benim de 5.gun embriyosu tek koyuldu 5.gune 1 tane gitti çünkü sadece ondan dolayı dondurma da yapamadık eğer olmazsa en baştan başlamak gerekecek belirtilerin var mı hiç akşam beni sitma tuttu korktum açıkçası ates olmadı ama sol kasik agrim da basladi korkuyorum açıkçası doktoruma yazdim haber bekliyorum bakalım
Hayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin bol bol su iç bende biraz sanki idrar yanması gibi oldu çok su içiyorum umarım böylelikle atlatabilirimGecmis olsun cnm benimde 1 tane bugun dondurulmus konjldu ve devamli idrarim geliyosurekli tuvalete gidiyorum bisi olacak diye korkuyorum
Iciyorum canim insallah guzel haberler alirizHayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin bol bol su iç bende biraz sanki idrar yanması gibi oldu çok su içiyorum umarım böylelikle atlatabilirim
İnşallah canım inşallahIciyorum canim insallah guzel haberler aliriz
Hayirli olsun canim inşallah hepimiz güzel haberler veririzMerhaba, benim de ayın 7’sinde transfer yapıldı, 19’unda kan testi var. Haydi Allah’ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Gecti cnm cok sukur :)sen nasilsinCanım nasıl oldun hala sık idrara gitme durumun var mıilkelabdi
Ohh çok şükür sevindim senin adına bende iyiyim canım çok şükür geçti benimdeGecti cnm cok sukur :)sen nasilsin
Mukemmel.cnm testi ne zaman vereceksin:)benim kabiz gibi agrim var ama.kabiz degilim ilaclardan galibaOhh çok şükür sevindim senin adına bende iyiyim canım çok şükür geçti benimde
Pazartesi vericem canım nasipse evet ilaclardandir benimde olmuştu ama bugün 7.gunum agri falan kalmadı bakalim sonuç ne cikicakMukemmel.cnm testi ne zaman vereceksin:)benim kabiz gibi agrim var ama.kabiz degilim ilaclardan galiba
Insallah guzel cikacak canim iyi haberlerini alacagiz.erken gebelik.testi yaptin miPazartesi vericem canım nasipse evet ilaclardandir benimde olmuştu ama bugün 7.gunum agri falan kalmadı bakalim sonuç ne cikicak
Kacinci gun embriyosuydu aynen testten zoyade en guvenilir kandir.Evet bu sabah yaptım ama tek çizgi bir şey yok yani ama teste güvenmeyin diyorlar bilmiyorum bakalim canım
Insallah guzel haberlerini alacagiz sen guzel dusun5.gun canım evet herkes öyle söylüyor kan garantiymis çünkü çoğu insanın negatif çıkıp kanda pozitif cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?