- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Karamelek54
-
olsun canımmm sorun degıl :)ay pardon bana yazdınız sandım, siteyi ilk kez mesajlaşmak için kullanıyorum yıllardır üye olmama rağmen. :) silmeyi de beceremedim mesajı
Bugün de test yaptım, dünküyle aynıydı koyuluk siliklik açısından
Transfer yaptıran hanımlar nasıl gidiyor durumlar benim ikinci gün hiçbir şey hissetmiyorum . Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte
bugün 6. günüm ben de hiç bişey hissetmiyorum, ilk günler yoğun su gibi akıntım vardı o da pek yok artık. Kuvvet gerektiren işlerden kaçınıyorum, paketli gıda ve kahve tüketmiyorum ve su tüketimimi arttırdım. Onun dışında normal hayatıma devam ediyorum. Ekstra bişeyler yiyip içtiğim söylenemez. Her zamanki Kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve aralarda kuruyemiş-meyve atıyorum ağzımaTransfer yaptıran hanımlar nasıl gidiyor durumlar benim ikinci gün hiçbir şey hissetmiyorum . Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte
İlaç kullanıyor musunuz bu serectebugün 6. günüm ben de hiç bişey hissetmiyorum, ilk günler yoğun su gibi akıntım vardı o da pek yok artık. Kuvvet gerektiren işlerden kaçınıyorum, paketli gıda ve kahve tüketmiyorum ve su tüketimimi arttırdım. Onun dışında normal hayatıma devam ediyorum. Ekstra bişeyler yiyip içtiğim söylenemez. Her zamanki Kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve aralarda kuruyemiş-meyve atıyorum ağzıma
Lutinus fitil, prolutex iğne, estrofem, coraspin ve vitamin olarak prenatal life kullanıyorum. Bu kadar ilaca belirti olmaması biraz kaygımı arttırdı hani en kötü ilaç etkisini gösteriyorsa bile belirti olacak mı diye kendimi epeyce dinledim ama sonra forumu taradığımda çok fazla belirti vermeden pozitifi görenleri gördüm, rahatladım. Vücudum ufak değişikliklere karşı hassastır çünkü normaldeİlaç kullanıyor musunuz bu serecte
Bende çok fazla ilaç kullanıyorum estrofem coraspin folic progestan igne ve filitili var. Test günün ne zaman senin benim 31 AralıkLutinus fitil, prolutex iğne, estrofem, coraspin ve vitamin olarak prenatal life kullanıyorum. Bu kadar ilaca belirti olmaması biraz kaygımı arttırdı hani en kötü ilaç etkisini gösteriyorsa bile belirti olacak mı diye kendimi epeyce dinledim ama sonra forumu taradığımda çok fazla belirti vermeden pozitifi görenleri gördüm, rahatladım. Vücudum ufak değişikliklere karşı hassastır çünkü
Yolculuğun sıkıntı yaratmadığını söylüyorlar, rahimi kapalı bi kutu gibi düşünün dediler. ordan düşmesi imkansızmış sadece yoğun efor gerektiren işlerden kaçının ve kabız olmamak için lifli gıdalar bol su için demişlerdi. Hasta gibi hareketsiz yatmayın, kendinizi yormadan hareket edin dedilerSeninki de hayırlı olsun .ins güzel haberler alırız .ben transferin ertesi günü 5 saat yolculuk yaptım ins sorun oluşturmaz o . Bide ignem var onu yaptırmak içinde dışarıya çıkacağım . Kısa mesafe yürüyüşler de sorun olmaz demişti hemşire .
Benimki 28 Aralık . Hayırlı haberleri alırız inşallahBende çok fazla ilaç kullanıyorum estrofem coraspin folic progestan igne ve filitili var. Test günün ne zaman senin benim 31 Aralık
Evet dondurulmusdu dün kan vermeye gittim acile ama almadılar kanı doktorun ne zaman isterse o zaman alır dediler daha önce almıslardı bunda almadılar uzuldum pazartesiyi bekliyorumdondurulmus transfer mi?
çatlatma iğnesi olmadıysanız bebıs burdayım dıyor :)
İns hepimiz güzel haberler alırızBenimki 28 Aralık . Hayırlı haberleri alırız inşallah
canım baska yerde ver,özel hastane yokmu?Evet dondurulmusdu dün kan vermeye gittim acile ama almadılar kanı doktorun ne zaman isterse o zaman alır dediler daha önce almıslardı bunda almadılar uzuldum pazartesiyi bekliyorum
Ben donmustum ayağıma iki tane corap giyiyordum gecele titreme giriyordu cok üşüyordumHanımlar benim gibi transferden sonra sürekli üşüyen var mı
Sebebi nedir ki ya bende çok üşüyorumBen donmustum ayağıma iki tane corap giyiyordum gecele titreme giriyordu cok üşüyordum
Sen naptın cnm sonuç belli oldu muBen donmustum ayağıma iki tane corap giyiyordum gecele titreme giriyordu cok üşüyordum
Pazartesi kan testi vereceğim testlerim pozitif ama önemli olan kan tabi. Kac gündr kan vermeye ugrasıyorum devlet hastaneleri yapmıyor özel hastanede cihaz mı bozukmus bişey bozukmus oyle kaldı eşim de zorlama bekle dedi bekliyorum suan cok merak ediyorumSen naptın cnm sonuç belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?