- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.081
senacım gözlerime inanamadım zaten 35 mi diye düşünüyodum şimdi bu ne diye.hesaplıyorum tutmuyo.daha yeni gitmişsiiin
evet kuşum yeni daha...:1rolleyes:
merhaba sevvalcim baya yakınız sizinde mi görev?memnun musun batmandan
evet eşim burda devlet dairesinde mühendis bende matematik öğretmeniyim.memnunum aslında şehir olarak.ama insanlara alışamadım daha :))
sena öyle deme nolur herşeyin bir vakti var o zaman bekleniyor herhalde.bizi buraya toparlayan sensin senin sayende böyle güzel zaman geçiriyoruz heyecanımızı unutuyoruz.şimdi sırayla negatifler gelecek sonra hep pozitif olacak şimdi negetifleri bitiriyoruz arkadaşım.unutma günün en yakın olduğu zaman gecenin en koyu olduğu zamandır.
bide sen evde tek başına kocanıda özledin herşey üst üste geldi:))) yak bi sigara bide aynına türk kahvesi dağılsın biraz kafan üzme kendini
üzgünüm hemde çok.çünkü adet oldum.test yaptırmadan oldum.iyiki de test yaptırmamışım...inşallah sizinki tutar.3. aşılamaya geçmeden doktora tüp bebek istediğimi söyleyecem.çok yoruldum artık...
selam kizlar negatif olan arkadasimizin nikini unuttum pike dedilfi diger arkadas, cok uzucu ama lutfen yilma; son bir kez daha denesen asilama ucuncusde sans daha cok diorlar normaldede oyledir ya kadinlar ilk ay hamile kalamaz genelde.
ay sena ne alakasi var bu kadar kisiyiz ve asilamada sans en fazla yuzde yirmisse yuzde yirmimiz ancak hamile kalabiliriz.ayrica hepimizin cani sagolsun bu ay olmaz obur ay olur. cok kaptirmyalim kizlar asilama tup bebek gb degil sans cok az.
öle mi dersin kuşum?ne güzel konuşmuşsun öyle peki gelecek haftayı da çıkarayım bakalım umutla beklicem....belki böle düşünmezdim ama bazen gelenler listeden daha hamiş çıkmamıl deyince üstüme alınıyorum garip bi şekilde...mafoldumben
kızlaar benim kocişko gelmek üzere hadi iyigeceler size.sağlıcakla kalın inş.öptüm siziii.
tabi kuzum.bak sana bişi söyleyeyim benim babanemin bir lafı vardır hiç derdimiz yokken komşunun eşşeği kancık doğururmuş der.:))) (bu arada seni biraz güldürmeye çalışıyorum cümlelerimin seviyesi düşmüş olabilir tamamen seni güldürmek amaçlı)yani aynen seninki de öyle oldu kardeşim pazartesi aşılaman var bunu düşünüp mutlu olman kafanı dağıtman gerekirken kendine dert arıyorsun.hiç üstüne alınacak bişey yok.şimdi hepimizn hormonları ayakta olduğu için böyle hissediyorsun.geçecek ama biraz eğlenmeye çalış şekerim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?