Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sena öyle deme nolur herşeyin bir vakti var o zaman bekleniyor herhalde.bizi buraya toparlayan sensin senin sayende böyle güzel zaman geçiriyoruz heyecanımızı unutuyoruz.şimdi sırayla negatifler gelecek sonra hep pozitif olacak şimdi negetifleri bitiriyoruz arkadaşım.unutma günün en yakın olduğu zaman gecenin en koyu olduğu zamandır.
bide sen evde tek başına kocanıda özledin herşey üst üste geldi:))) yak bi sigara bide aynına türk kahvesi dağılsın biraz kafan üzme kendini

öle mi dersin kuşum?ne güzel konuşmuşsun öyle peki gelecek haftayı da çıkarayım bakalım umutla beklicem....belki böle düşünmezdim ama bazen gelenler listeden daha hamiş çıkmamıl deyince üstüme alınıyorum garip bi şekilde...mafoldumben

selam kizlar negatif olan arkadasimizin nikini unuttum pike dedilfi diger arkadas, cok uzucu ama lutfen yilma; son bir kez daha denesen asilama ucuncusde sans daha cok diorlar normaldede oyledir ya kadinlar ilk ay hamile kalamaz genelde.

anaaaaaaam 11 kişi var kızlar burda maşallah topikimize......bir de hamiş çıksaaaaaaa...

demetak biraz daha sabır canım.tabiiki hepimiz üzülüyoruz her ay umutla bekliyoruz bir bakıyosun gelmiş kırmızılar.umut dünyası dur bakalım sirkelen şöyle allah yardım eder inş.3. dene bakalım inş. tutar.dua edicez başka çaremiz yok.

selam kizlar negatif olan arkadasimizin nikini unuttum pike dedilfi diger arkadas, cok uzucu ama lutfen yilma; son bir kez daha denesen asilama ucuncusde sans daha cok diorlar normaldede oyledir ya kadinlar ilk ay hamile kalamaz genelde.

demetak günüm yaaaaa........çok üzülmüş ama belli tüp bebek falan diyo...bence de bir kere daha denemeli....:1no2:

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
sevval82..................4 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
demetcim iyi misin canım?bence bize takıl belki yeniden cesaret gelir gülüm...

ay sena ne alakasi var bu kadar kisiyiz ve asilamada sans en fazla yuzde yirmisse yuzde yirmimiz ancak hamile kalabiliriz.ayrica hepimizin cani sagolsun bu ay olmaz obur ay olur. cok kaptirmyalim kizlar asilama tup bebek gb degil sans cok az.

ay sena ne alakasi var bu kadar kisiyiz ve asilamada sans en fazla yuzde yirmisse yuzde yirmimiz ancak hamile kalabiliriz.ayrica hepimizin cani sagolsun bu ay olmaz obur ay olur. cok kaptirmyalim kizlar asilama tup bebek gb degil sans cok az.

kıs gün nekadar zalimsin sen öle....ne diyo bakkötükedihüso

ama tabi oarsı öle günüm canımız sağolsun eşlerimiz sağlıklı yanımızda olsun da inşallah bir gün olacak...

tabi kuzum.bak sana bişi söyleyeyim benim babanemin bir lafı vardır hiç derdimiz yokken komşunun eşşeği kancık doğururmuş der.:))) (bu arada seni biraz güldürmeye çalışıyorum cümlelerimin seviyesi düşmüş olabilir tamamen seni güldürmek amaçlı)yani aynen seninki de öyle oldu kardeşim pazartesi aşılaman var bunu düşünüp mutlu olman kafanı dağıtman gerekirken kendine dert arıyorsun.hiç üstüne alınacak bişey yok.şimdi hepimizn hormonları ayakta olduğu için böyle hissediyorsun.geçecek ama biraz eğlenmeye çalış şekerim:))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3güldürdün valla.......ya bir tane çıksa rahatlıcam yemin ederim...
tamam tamam kızmayın...:tomato:

tabii canim kizlar morel bozmak yok bu nasip meselesi bebislerimizin zamani var ve o zaman belki bu ay. ama bana da kizmayin bu ay olmmassa obur ay dedigimde ben 21 ayda hamile kalmistim o zman ogrendim bunu; sabir umut ve inancimizi kaybetmeyecegiz.

nursimcim galiba geçmişi okuyor bir türlü yetişemedi bukadar çeneye zavallı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…