- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.121
Kızlar Demet in sonucuna üzüldüm ya. Vakti var,vakti var..............
ya yazıları okudumda henüz güzel bir haber alamamışızgarip böyle sabırla bir sevinçli haber bekliyorum ama nerdeeeeeee acaba 2010mı kalacak umutlarımız ama kimse moralini bozmasın yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler getirecek
Bende bugün yine karın ağrısıyla uyandım. Hastalanacağım diye ödüm kopuyor.
Bende bugün yine karın ağrısıyla uyandım. Hastalanacağım diye ödüm kopuyor.
sakın korkma bendede çok karın ağrıları oldu canım çok acıdı çok sancılar çektim çalışamdım bile ama sonucum hoş olmadı inşallhh senin güzel olur:hulya:
zeynepcim bugün bende karın ağrısıyla uyandım..ama benimki kesik kesik, sanki çatlama dönemindeki ağrı gibiydi :uhm:
kızlar bu e2 tahlili yumurtanın ne zaman çatlayacağını tahmin etmek için mi yaptırılıyor..bide sizin sonuçlarınız kaç çıktı, ve kaç gün saonra aşılamanız oldu
Serpil cnm bu ay beklemedesin değil mi? Aşılama yok yani.
canım benim 17 si test günümdü negatifti 18 de adet oldum bu ay dr kendi haline bıraktı ve bana stres yapamamı önerdi herşey yolundayken negatif dr üzüldü evet şimdi beklemedeyim 2ci aşılama için kararsızım bilmiyorum şuan karmaşığım ruhen toparalyınca kendimi deneyebilirim şubatta belki şubat olur bilmiyorum canım sadce ciid klo kaybım oldu sağlımın yerine gelemsini bekliyorum :) eşimde doğal yolla olacak merak etme diye teselli ediyor :)
Biliyorum cnm kararsız olduğunu hatırlıyordum da ondan sordum. İnşallah bu ay eşinin dediği gibi kendiliğinden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?