Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya yazıları okudumda henüz güzel bir haber alamamışız garip böyle sabırla bir sevinçli haber bekliyorum ama nerdeeeeeee acaba 2010mı kalacak umutlarımız ama kimse moralini bozmasın yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler getirecek

Ya 2010 a kalmasın daha dst var durudamla var ben varım ama. Benimle aynı günde canan ve yasib var. 31 aralık büyük gün 3 tane tahlil var. Tabi ben o güne kadar hastalanmazsam.

kızlar bu e2 tahlili yumurtanın ne zaman çatlayacağını tahmin etmek için mi yaptırılıyor..bide sizin sonuçlarınız kaç çıktı, ve kaç gün saonra aşılamanız oldu

Serpil cnm bu ay beklemedesin değil mi? Aşılama yok yani.

canım benim 17 si test günümdü negatifti 18 de adet oldum bu ay dr kendi haline bıraktı ve bana stres yapamamı önerdi herşey yolundayken negatif dr üzüldü evet şimdi beklemedeyim 2ci aşılama için kararsızım bilmiyorum şuan karmaşığım ruhen toparalyınca kendimi deneyebilirim şubatta belki şubat olur bilmiyorum canım sadce ciid klo kaybım oldu sağlımın yerine gelemsini bekliyorum :) eşimde doğal yolla olacak merak etme diye teselli ediyor :)

Biliyorum cnm kararsız olduğunu hatırlıyordum da ondan sordum. İnşallah bu ay eşinin dediği gibi kendiliğinden olur.

Ben ilk 1 sene hiç takmıyordum olmamasını. Daha yeni takıyorum kafama. Hastalık derecesinde de değil. Çünkü biliyorum elbet birgün olacak inanıyorum.

Biliyorum cnm kararsız olduğunu hatırlıyordum da ondan sordum. İnşallah bu ay eşinin dediği gibi kendiliğinden olur.

canım ben 2009 uğursuzluğuna inanıyorum yani bende ciidi sıkıntılı bir yıldı az kaldı defolup gitsin güzel şeyler olacağına inanıyorum 2010 da aşılma yaptırıcam :)) şans getirecek inanıyorum ama burda test bekleyen arkadşlara dua ediyorum her nekadar negatiflerle doldursakta sayfaları hepimize güzel günler pozitif testlerin geleceğinden umutluyum ha gayret herkes sıksın dişini :)))) durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))
lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…