Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günüüüüüüüüüm......canım benim...sevvalim ve konuşamadığımız arkadaşım nursim ben çıkıyorum kızlar yarın erken kalkacam malum hepinizi opüyorum ii geceler günüm hadi yarın çatlatma iğnesi muhabbetinde buluşuruz kuşuuummmm.......

kaydirigubbakcemile3ya arkadaşlar ben kaşık kaşık tatlı yiyorum kaç gündür ne olacak benim bu halim.normalde günde 1 öğün yemek yerim çok çay içerim ve öyle yemeğide çok az yerim haa yani yanlış anlaşılmasın :)) kendim 48 kiloyum zaten fakat bu ilaçlar mahvetti beni 4-5 öğün yemek yiyorum ağzım hiöç boş kalmıyo kaşık kaşık sarelle ve fındık ezmesi yiyorum şuanda mesela yanında da bi fıçı meyve suyu:))) tüm bunların ışığında 10 puanlık sorumu soruyorum SıZCE BEN NORMALMıYıMkaydirigubbakcemile3

CEVAPLIYORUM.....anormalsin.....aldım mı 10 puanı kaydirigubbakcemile3

meraba kızlar haklısın senacım yazılanları okumaktan yazmaya fırsatım olmadı bitirene kadarda kimse kalmadı ama yarın sabah ben uyurken siz okursunuz yazdıklarımı genelde siz gündüz yazıyorsunuz bende geceleri hem okuyup hemde yazmaya çalışıyorum ama sizin yazdıklarınız okumakta çok hoşuma gidiyor....
Bende durumumdan bahsedeyim sizlere biraz;ben 5 yıllık evliyim 20 aydırda bebiş istiyoruz.ılk gittiğim dr biraz oyaladı beni doğru dürüst tahlillerimi yapmadan bana klomen verdi kursa gittim ankaraya olsun dene dedi ve takip yapmadı kist oldu bende sonra bu kistim büyüdü 7 cm e kadar dr değiştirdim doğum kontrolle 4 cme küçüldü ama beni kurtarmadı birde bende karın boşluğundaki sıvının normalden fazla olduğunu söyledi 2. dr rahim filmi çekicekti çekmedi sıvı araştırılsın diye daha sonra bi profa yönlendirdi beni ondada 1 ay doğum kontrol kullandım küçüldü 2.5 cme kadar ve hemsıvı araştırılsın hemde kist alınsın diye 1 temmuzda ameliyat oldum kist alındı sol yumurtalıkta yapışıklık varmış açıldı tüplerim açık çıktı sıvınında normal karın sıvısı olduğu anlaşıldı...9 eylüldede aşılama yapıldı ama olumsuzlukla sonuçlandı şimdi tekrar dr değiştirdim.ilk ay hiçbişey yoktu hatta yumurtalık rezervin çok güzel dedi
geç kalmıştım hormonlarına bakılmamışhormonlarına bakalım dedi geçen ay gittim 4 cm kistim oluşmuş yasmin kullandım bu ay çok şükür herşey yolunda hormonlarıma bakıldı salı günüde aşılama için raporum çıkıcak kısmetse şubat ayının ilk günleri aşılamam olucak inşallah olur bu kez dr bi sorunun yok şansın yüksek olmaması için sebep görmüyorum dedi.işte buda benim hikayem...

geçen aşılamamda menogonve klomeni birlikte kullanmıştım ama menogonu sadece 3 ampül 8 günde günde 1 tane klomen kullanmıştım 14. günde ovitrelle yaptırdım.çok güzel istenilen boyutlarda 3 yumurtam gelişmişti daha küçükleride vardı eşimin spermleride yıkanmıştı ama kısmet değilmiş olmadı bu defa gonal-f kullanıcam varmı aranızda gonal-fle aşılama yaptıran nasıl bi etki yapıyo bilgi verirseniz sevinirim...

bu arada bi çoğunuz öğretmen eşleride asker olanlar var benim eşimde asker bende emniyette görevliyim bizdede gece çalışan benim bize sıkıntı yaratıyor günler kaçıyo bazen bide eşimin nöbetleri olursa aynı şehirde 3-3.5 gün görüşemiyoruz.Drum buda çok etkili dedi çünkü hamile kalmak için günler çok kısıtlı dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…