- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.141
canım ben 2009 uğursuzluğuna inanıyorum yani bende ciidi sıkıntılı bir yıldı az kaldı defolup gitsin güzel şeyler olacağına inanıyorum 2010 da aşılma yaptırıcam :)) şans getirecek inanıyorum ama burda test bekleyen arkadşlara dua ediyorum her nekadar negatiflerle doldursakta sayfaları hepimize güzel günler pozitif testlerin geleceğinden umutluyum ha gayret herkes sıksın dişini :)))) durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))
lülülülülülü
kızlar ben hamilelik olayının düşünce ile ilgili olduğuna inanmıyorum, siz?
kızlar belim çok ağrıo yaa...hareket ettikçe kasıklarım ağrıo..normalmi acaba...bugün 9. günüm aşılamada...
canım benim bir arkadşım senelerce anne olamadı ve ben onu anlamıyordum neden bu kadar üzülüyor diye şşaırıyordum herşey çocuk değil diyordum veselaamm arkadşım snelerce tedavi oldu iki aşılma bir tüp bebek tedavisi hepsi negatifve veeeeeeeeeeeee sonra doğal yolla hamile kaldı şuan 5 aylık kızı var :)) dr um bana o arkadşımı örnek gösterdi bak dedi önünde çok güzel bir örnek var yani rabbim ol diyecek gerisi aracılık olur yada olmaz canım sabır diyeceğiz değilmii
Benimde o günlerde belim çok ağrıyordu. Şimdi geçti bu aralar sadece karnım ağrıyor.
İnşallah hamilelik belirtilerimizdir.kaydirigubbakcemile5
Ya inşallah adet ağrıları değildir bizimkiler Canancım.
Sen napacaksın cnm test gününe karar verdin mi?
Canan senin kaçıncı aşılamandı cnm?
meraba kızlar haklısın senacım yazılanları okumaktan yazmaya fırsatım olmadı bitirene kadarda kimse kalmadı ama yarın sabah ben uyurken siz okursunuz yazdıklarımı genelde siz gündüz yazıyorsunuz bende geceleri hem okuyup hemde yazmaya çalışıyorum ama sizin yazdıklarınız okumakta çok hoşuma gidiyor....
Bende durumumdan bahsedeyim sizlere biraz;ben 5 yıllık evliyim 20 aydırda bebiş istiyoruz.ılk gittiğim dr biraz oyaladı beni doğru dürüst tahlillerimi yapmadan bana klomen verdi kursa gittim ankaraya olsun dene dedi ve takip yapmadı kist oldu bende sonra bu kistim büyüdü 7 cm e kadar dr değiştirdim doğum kontrolle 4 cme küçüldü ama beni kurtarmadı birde bende karın boşluğundaki sıvının normalden fazla olduğunu söyledi 2. dr rahim filmi çekicekti çekmedi sıvı araştırılsın diye daha sonra bi profa yönlendirdi beni ondada 1 ay doğum kontrol kullandım küçüldü 2.5 cme kadar ve hemsıvı araştırılsın hemde kist alınsın diye 1 temmuzda ameliyat oldum kist alındı sol yumurtalıkta yapışıklık varmış açıldı tüplerim açık çıktı sıvınında normal karın sıvısı olduğu anlaşıldı...9 eylüldede aşılama yapıldı ama olumsuzlukla sonuçlandı şimdi tekrar dr değiştirdim.ilk ay hiçbişey yoktu hatta yumurtalık rezervin çok güzel dedi
geç kalmıştım hormonlarına bakılmamışhormonlarına bakalım dedi geçen ay gittim 4 cm kistim oluşmuş yasmin kullandım bu ay çok şükür herşey yolunda hormonlarıma bakıldı salı günüde aşılama için raporum çıkıcak kısmetse şubat ayının ilk günleri aşılamam olucak inşallah olur bu kez dr bi sorunun yok şansın yüksek olmaması için sebep görmüyorum dedi.işte buda benim hikayem...
iyiydi kuşm sınav 2buçuk saatti ben 45dk bitirdim 15 dk kontrol ettim 1 saatte bitti yani...kesin geçerim diyebilirim yani...şimdi ikinci sınav kaldı bakalım o daha zorrrr........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?