Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben bu ay aşılama olmayacağım yaaaa..
ateş yöntemiyle yumurtlamayı takip etmek istiyorum bilen varmı nasıl yapılıyoo

segulum san bişi deyim mi ben artık ona hiç güvenmiyorum ben 2 hafta kadar takip ettim bi halt anlamadım şimdi yumurtluyorum biliyosun...hem de bir sürü...iğe kullandığım için....hatta şarıl şarıl akıntım bile var ....denemek için şimdi yumurtladığımı bliyorum bi bakim ateşimde fark var mı dedim....yok anam valla eskisinden hiç farklı çıkmadı....ultrasonda görmesem yumurtladığıma inanmıcam...üstelik dicital termometre...:dilcikar:

geçmiş olsun senacımmm sınavı atlatmışşın zemuszemus

sağol canım benim.....ne dicem ben de ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ya o yüzden adet bittikten sonra tekrar adet olana kadar günaşırı ilişkide bulunuyorum...bu şekilde kaçırman imkansız zaten..ateşi mateşi boşver bence güvenme..hele kış olduğu için çok yanıltıyor vucut..a.s.

duphastonu da duyduğumda şaşırmıştım ben aşılamadn sonra kullanılıyo diye...bi yanlışlık var galiba demiştim ama doğruymuş yaaa....benim doktorum da verecekti onu sonra ne düşündüyse vazgeçti...

bugün benim aşılamamın 11.günü bi koyu renkli akıntı geldi çok az.2 gündürde adet olacakmışım gibi sancım var deminden beri ağlıyorum adet olucak gibiyim sen ne dersin

bugün benim aşılamamın 11.günü bi koyu renkli akıntı geldi çok az.2 gündürde adet olacakmışım gibi sancım var deminden beri ağlıyorum adet olucak gibiyim sen ne dersin

canim dur bakalim daha ayrica yerlesmeyle ilgili olabilir o akinti ya da halimile oldugun icin. sakin morel bozma ayrica karin agrisi da hamilelikte oluyor. ben de sena da hamile kaldik bir kez ikimizdede regle gb karin agrisi olmustu.
canim simdi son gunlerin tabii sen her seyi ya iyiye ya kotuye yorucaksin normal olarak. dayanabildigin kadar dayan 13. gun kanda varsa cikar zaten test yaparsin. ne dersin?
Insallah hamilesindir guzelim Insallah

simdi ates olcme yontemini ben cok denedim. anlatayim. oncelikle senacim zaten atesin yumurtlayana kadar hep ayni cikicak bak pazartesi sabahi olc dusecektir ya da carsamba olc eskiye gore arttigini farkedeceksin.
her sabah hareket etmeden uyaninca atesinizi digital termometreyle olcuyorsunuz. 35_36 arasi cikar genelde. herkeste degisir diyelim ki 36.00 cikiyor yumurtlamadan bir gun once o ates 0.4 oraninda ya da biraz az biraz fazla o da herkeste degisir dusecektir. yani 35.4 gb olucaktir. iste o gun ya da ertesinde yumurtluyorsunuz demek ve iliskiye girilmeli. sonrada iki gun gb sonra atesiniz basta hep 36. cikardiya nerdeyse 37.00 cikacaktir hergun, yumurtlamissiniz demektir ve 14 gun sonra duser ve regle olursunuz o gun ya da dusmez Insallah hamilesinizdir ve bebek gelene kadar ates hep 37.00 civari kalir.
ama burda onemli olan su: dustugu gunu hata yapip kacirmamak. diyelimki hastasiniz grip, ya da gece oda cok sicakti dusmez ve sizi yaniltir ama yine de yumurtlarsiniz.
diyecegim oki ates olcme yontemini iki ay ust sute yapmadan emin olunmaz sonrasinda zaten siz kendiniz kendi vucut sicakliginizin oranlarini anlarsaniz ve sistem acayip isler.sorulariniz olursa cevaplarim.muthis bir yontemdir ama sabir ve dikkat gerekir. bir ay yapmakla kafaniz karisir ikinci ay sonuc alirsiniz genelde.

1. gun 35.8
2.gun 35.8
3.gun 35.9
4.gun 36.0
5. gun 35.9
;
;
;
boyle devam ediyor gunler
14.gun 35.2 yumurtluyorum demek
15.gun 36.8
16.gun 36.8 ya da 36.9 da olabilir
yine 37.00 a yakin devam edicek 14 gun
28.gun 36.5 ve regle oldum
gordugunuz gb 28 de yine dustu ilk 14.gun oldugu gb dusuk cikicak.

canım benim ya nolur telaşlanma herşey olabilir...bebek tutunuyo da olablir adet belirtisi de....bende olmamıştı bu ama herkeste farklı....bak çok telaş yapma sakın..bebiş tutunuyosa zarar verirsin....çok endişe ediyosan zaman kaybetmeden bi kan ver derim tuttuysa zaten çıkacaktır canım...tutmadıysa da...inşallah rabbim yardımcın olur......dua ediyorum sana:Saruboceq: gülüm...

sevval canım şunu da unutma bu dönemde lekelenme olmadı bende ama karın ağrılarım olmuştu....

mrb günüüüüüüümmmm........canım ya ben de yataktan kalmadan ölçüyodum zaten hep ama hiçbişey anlamadım...

Süper anlatmışsın cnm. Ağzına sağlık.opuyorumnanaktan

sevval nereye gittin canım yaaaa.....bu deli kız boşuna ağlıyo mu yoksa yaaaaa.........sevvallllllll gel burayaaaaaaa......

Son düzenleme:
canım geldin mi?yeni mi oldu bu?ya içimden tutunma kanaması demek geliyo biliyo musun....

benim de lekenlenmem olmuştu ama 6. haftamda oldu ama bence o üçüncü bebeğimin tutunduğu andı diğer bebişlerde gelmemişti....inşallah öledir sevvalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…