- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.201
ama bi sonuş almam gerek herhalde çok moralim bozuk çok alıştırmışım herhalde hiç negatif cevabına hazır değilim nasılm kaldırıcam hiç bilmiyorum((
evet işte bi arkadaştayız şimdi önce kocama söyledim sonra buradaki arkadaşa sonrada hemen size yazdım işte.kafam çok dumanlı(keşke sigarayı bırakmasaydım:)
canım çok az gelip sonra geçti mi leke...şu an karın ağrın var mı;?karnında gerginlik şişkinlik var mı?bacaklarda sızlama falan...ateş basması...sözünüzü dinleyip sakin olmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum sena
kızlar beli beni ciiidic eleştireceksiniz bunu bliyotrumm lütfen bu kadar takılmayın emin olun herşeyn çocuk değil kızacaksınız biliyorum yaşam o kadara kısa ki o kadra dar ki aklınız hayaliniz bile anlamayacak lütfen rahat olunnnnnn ne olur bebek istemiyorm ama siz güzel hanımların anne olmasını arzu ediyorum ne olur sakin olun emin olun olacak rahat olun hepiniizn pskoloji karmakarışık biliyorum güzel kızlar hadi sabır ve takamayın sallayın gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn s,iz takdıkça bebekler havaya giriyor hadi güçlü olunn hepiniiz seviyorummmmmmmmmmmm
canım demetakın negatif ama durudamla dan haberimiz yok henüz...
kızlar beli beni ciiidic eleştireceksiniz bunu bliyotrumm lütfen bu kadar takılmayın emin olun herşeyn çocuk değil kızacaksınız biliyorum yaşam o kadara kısa ki o kadra dar ki aklınız hayaliniz bile anlamayacak lütfen rahat olunnnnnn ne olur bebek istemiyorm ama siz güzel hanımların anne olmasını arzu ediyorum ne olur sakin olun emin olun olacak rahat olun hepiniizn pskoloji karmakarışık biliyorum güzel kızlar hadi sabır ve takamayın sallayın gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn s,iz takdıkça bebekler havaya giriyor hadi güçlü olunn hepiniiz seviyorummmmmmmmmmmm
selam kizlar sena sinavin iyi gecmis ne guzel. simdi markete cikmaliyim ama bir bakiim dedim. ben daha igne yaptircak yer bile tam bulmadim. burda eczaneler yapmiyor illa hemsire yaparmis, aksam yedide bir yer acicaz die not yazmis kapiya ama cumartesi gece acarlar mi huylandik. anam bir rahatlik nerdeyse birakayim kendisi catlar zaten diyecegim, ne oldumsa boole. bu arada akintim basladi simdiden o da enterasan.
amannnnnn aksam deneyelim dedik esim dioki ee pazartesiye kadar hic perhiz olmayacak bir gun sadece. ben dedim ne yapsakki zaten cok yorgunum:)) yani feci rahatlik var olmayacak diye mi acaba???
neyse simdi cikiyorum gelirim yarim saate yada bir saate.
sevval sakin morel bozma o muhtemelen tutunmayla ilgili bir akintidir. niye gunun gelmeden regle olasinki yoksa! bencede sen pazartesi sabah kanda baktir. ben de baktiracagim onceden. simdi rahatim ama sona dogru eserler bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?