Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama bi sonuş almam gerek herhalde çok moralim bozuk çok alıştırmışım herhalde hiç negatif cevabına hazır değilim nasılm kaldırıcam hiç bilmiyorum((

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
sevval82..................4 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
sevvalcim sen pazartesi test yapsana....pazartesi 13. gün oluyo ben 14. gün testinde öğrenmiştim hatta 265 çıkmıştı...

evet işte bi arkadaştayız şimdi önce kocama söyledim sonra buradaki arkadaşa sonrada hemen size yazdım işte.kafam çok dumanlı(keşke sigarayı bırakmasaydım:)

sözünüzü dinleyip sakin olmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum sena
canım çok az gelip sonra geçti mi leke...şu an karın ağrın var mı;?karnında gerginlik şişkinlik var mı?bacaklarda sızlama falan...ateş basması...

kızlar beli beni ciiidic eleştireceksiniz bunu bliyotrumm lütfen bu kadar takılmayın emin olun herşeyn çocuk değil kızacaksınız biliyorum yaşam o kadara kısa ki o kadra dar ki aklınız hayaliniz bile anlamayacak lütfen rahat olunnnnnn ne olur bebek istemiyorm ama siz güzel hanımların anne olmasını arzu ediyorum ne olur sakin olun emin olun olacak rahat olun hepiniizn pskoloji karmakarışık biliyorum güzel kızlar hadi sabır ve takamayın sallayın gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn s,iz takdıkça bebekler havaya giriyor hadi güçlü olunn hepiniiz seviyorummmmmmmmmmmm

gün iğneni olcan dimi kuşum....ilişki konusunu naptınız?biz sabah hallettik o işi...3 saatimiz kaldı hadi...

selam kizlar sena sinavin iyi gecmis ne guzel. simdi markete cikmaliyim ama bir bakiim dedim. ben daha igne yaptircak yer bile tam bulmadim. burda eczaneler yapmiyor illa hemsire yaparmis, aksam yedide bir yer acicaz die not yazmis kapiya ama cumartesi gece acarlar mi huylandik. anam bir rahatlik nerdeyse birakayim kendisi catlar zaten diyecegim, ne oldumsa boole. bu arada akintim basladi simdiden o da enterasan.
amannnnnn aksam deneyelim dedik esim dioki ee pazartesiye kadar hic perhiz olmayacak bir gun sadece. ben dedim ne yapsakki zaten cok yorgunum:)) yani feci rahatlik var olmayacak diye mi acaba???
neyse simdi cikiyorum gelirim yarim saate yada bir saate.
sevval sakin morel bozma o muhtemelen tutunmayla ilgili bir akintidir. niye gunun gelmeden regle olasinki yoksa! bencede sen pazartesi sabah kanda baktir. ben de baktiracagim onceden. simdi rahatim ama sona dogru eserler bana:))

bebekler havaya mı giriyorkaydirigubbakcemile3

canım demetakın negatif ama durudamla dan haberimiz yok henüz...

içtim kafam kıyakya bir tane pozitif olmazmı olmadı işte moralim alt üst anam bunkk bırakacağımm her an bir umutla açıyorum ama yok yok yokkkkkkkkkkk hadi sat bu dünyanın nqasını neyi başardıkki bunu başaraımm diyorummm neyse ben artık yokummmmmmmmmmmm arkadaşlarrrrr öpüyorum kocaman hepnizii rabbimm size en güzel şetyleri versinnnnnnnnnnnnnnnn

ah canim su an istemiom henuz yazmissin ya ondan sana birda yazilanlar cilginlik gb geliordur, Insallah istedigin an hamile kalirsin ama kalmazsan o zaman anlarsin yazdiklarimizi. Allah gostermesin.
sagol destegin icin.

çabuk gel günüm....kız zaten eşinin spermi çokmuş bugünü es geçmeseydiniz...delüüüüneyse aşılamadn sonraki gün bol bol devam edin barem...iğneni yaptıracak yeri de hemen bul çabuk dövecem haaaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…