Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah canim su an istemiom henuz yazmissin ya ondan sana birda yazilanlar cilginlik gb geliordur, Insallah istedigin an hamile kalirsin ama kalmazsan o zaman anlarsin yazdiklarimizi. Allah gostermesin.
sagol destegin icin.

kuşum serpil dah yeni aşılama oldu zaten....ne istememesi blöf yapıyo bize...kaydirigubbakcemile5

Doğru söylüyorsun cnm. Hayatta en önemli şey sağlımızın yerinde olması. Kendimizi üzüp yıpratmamak lazım. kaydirigubbakcemile2

düzeliyorum kıyak kafyala anca bu kadar yazılır ben 1 yıldan sonra ilk defa içtim ya kızlar rabimm size en güzelini versin sizleri heyacanla takip ediyorum ama ne yazıkkişimdiye kadar tek pozitf çıkmadı ya varmı böyle bişi offffffffffffffffffff ama neyse suustum sonsuza kadar susutum tekrarra yazamammaya varıncaya kadar suustumm bilşnkii bir antalyada serpil var o hep ama hep size dua edecekkkkkkkkkkkkkkk rabbime emenate olun hepnize byeeeeeee

serpilcim karistirdim sen denemismiydin yoks hic denemedin mi? Allah gonlundekini en kisa surede versin, her seyi basarirsin ama bu zaten basari degilki ya da basarisizlik, kismet kismette varsa gelior bu bebeler yoksa ne yapsak nafile;

gerçekten içmişsin galiba serpilim...dalga geçmiyon dimi?fisfisfis

ic serpilcim ic rahatla iyi yapmissin. birkac gune duzelirsin Insallah. once morel once saglik. vazgecmek yok, eninde sonunda gelicek bu sipalarimiz. hic kendini uzme, sende bizim dularimizdasin, birakma sakin bizi.
senam aksam ayartirim ben adami:)) yeri de buluruz Insallah olmadi gece hastaneye gideriz. u spermler 48 saat kesin yasar di mi kizlar:)))))))

ahhhhhhhhhhhhhhh güzel bebeşim nasıl annaelik duyguları yaşafdım ne sen ne başkası bilir ben zaten 23 yaşından beri anneydim kardfeşleri büüyütümm ahada kaltımmkendinmmm istedim 11 ay hayal kırıklığı ben artık vazgeçtim istemiyorumm ama annelşk duygularını iyi bilirim valalhıii dualarım siznleee emin ol rabbim versin ama ben artyıkkk bittimm istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm emin ol

canım çok az gelip sonra geçti mi leke...şu an karın ağrın var mı;?karnında gerginlik şişkinlik var mı?bacaklarda sızlama falan...ateş basması...

evet karın ağrım var sena bacaklarımın canı yok düşüvericekmişim gibi oluyor.biraz evvel gelen akıntı çok çok azdı tekrar kontrol ettim devamı geliyor.daha belirgin ve daha kırmızıydı ve biraz daha fazlaydı.olmayacak herhalde

Canım benim. Pozitif çıkmadı diye hiç mi çıkmayacak neden bu kadar olumsuzsun böyle bakiyim. Şimdi sen biraz başka şeyler ile oyalan çok yıpranmışsın biraz kafanı dağıtmaya çalış. Lütfen böyle üzme kendini. Yarın pazar eşin ile güzel bir haftasonu geçir, bebek bemek düşünme.kaydirigubbakcemile

belki blöff gülğüm belki sıkıntıı ama emin ol istemiyorumm ya vallhii bir deri bir kemik kaldım ya neki bu sen söyle nekiiii

bak şimdi üzüldüm sen yoksa bu durumdan dolayı mı içtin?bak 1 tane pozitif çıkarsa inşallah sen de iştaha gelecen...inşallah ummadığın anda olur...

ya kızlar uçrtum benn bazan düşünüyorum ya niye böyle takıldık ya niye etrafımıza zarar veriyoruz ya niye ya çözemiyorumm ya anne olmak istemek bu kadar zormu ya çözemedişm çözen varsa yazın bana evet şubatta aşılama olacağım ama karmakarşığımm ya burada topicteklieri üzyyorum ailemi üzüyorum elemanlarım üzüyorum mesai arkadşları üzyyorumm eşimi üzyorum bu kadar üzme lksüne sahiomiyimm sizce

canım yaaaa......ama neden bukadar erken adet olasın ki?ya sevvalim şimdi seni telaşlandırmış gibi olmayayım ama hemen tahlil yaptırabileceğin bir yer yok mu?allah korusun düşük tehlikesi falan geçiriyosan ya....en azından hemen önlem alırdın...okuduysan ben hamilelğimde çok kanama yaşadım...allh korusun:Saruboceq:

Bak bence sen bu kadar üzülüyorsan aşılama yaptırma direkt tüp bebeğe geç. Tüp bebekte şans daha fazla.

arkadaşlar çok moralim bozuk karın ağrım var regl olucak gibi aralık19 aşılama yaptırmıştım acaba bu seferde olmıycakmı diye çok korkouyorum ağlamaktan gözlerim kan çanana döndü kafayı yicek gibi oluyorum:bbo:

bak şimdi üzüldüm sen yoksa bu durumdan dolayı mı içtin?bak 1 tane pozitif çıkarsa inşallah sen de iştaha gelecen...inşallah ummadığın anda olur...

bebeişim ben 1 yıldan sonra içtim niye içötim ne sen sor ne ben söyeyeimm ama hiç bilmiyorum bu bebeişleri istedik ya kıçları kalktıı bu kesin ya ben artık vaz geçtim abii ya 11 aydır insan bu kadara uğraşırmııııııı sorun yokken olamamsı ne ya akıl sır ermiyor tüm testler harika ya varmı böyle bişi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offfffffffffffff sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sat anasını herşeyin ben satacağım bıktım ya aha şubatat tekarar deneyeceğim ama bilinki sıkıldımmmmm size hepinize dua edeceğimm hepinize alalhımmmmmmmm hurda ki tüm güzel bebeiş meleklere bebeklerini versibnnnn aminnnnnnnnnn

serpilcim sen gerçekten çok yıpratıyosun bak kendini bak ne dicem...maddi durumun el veriyosa aşılamayla uğraşmasan direk tüp bebeğe geçsen allah korusun gelecek yıla kadar olmazsa ben düşünüyorum şahsen...ayrıca bş kahve içsen iyi olur tatlım..

ağlama be gülüm ben çok ağladım değmez sanki millet madalya takacakk kims ebişi takmıyor emin ol güzel kuşumm rahat ol olursa olur olmasa salala gitsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…