- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.221
ah canim su an istemiom henuz yazmissin ya ondan sana birda yazilanlar cilginlik gb geliordur, Insallah istedigin an hamile kalirsin ama kalmazsan o zaman anlarsin yazdiklarimizi. Allah gostermesin.
sagol destegin icin.
kızlar beli beni ciiidic eleştireceksiniz bunu bliyotrumm lütfen bu kadar takılmayın emin olun herşeyn çocuk değil kızacaksınız biliyorum yaşam o kadara kısa ki o kadra dar ki aklınız hayaliniz bile anlamayacak lütfen rahat olunnnnnn ne olur bebek istemiyorm ama siz güzel hanımların anne olmasını arzu ediyorum ne olur sakin olun emin olun olacak rahat olun hepiniizn pskoloji karmakarışık biliyorum güzel kızlar hadi sabır ve takamayın sallayın gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn s,iz takdıkça bebekler havaya giriyor hadi güçlü olunn hepiniiz seviyorummmmmmmmmmmm
içtim kafam kıyakya bir tane pozitif olmazmı olmadı işte moralim alt üst anam bunkk bırakacağımm her an bir umutla açıyorum ama yok yok yokkkkkkkkkkk hadi sat bu dünyanın nqasını neyi başardıkki bunu başaraımm diyorummm neyse ben artık yokummmmmmmmmmmm arkadaşlarrrrr öpüyorum kocaman hepnizii rabbimm size en güzel şetyleri versinnnnnnnnnnnnnnnn
çabuk gel günüm....kız zaten eşinin spermi çokmuş bugünü es geçmeseydiniz...delüüüüneyse aşılamadn sonraki gün bol bol devam edin barem...iğneni yaptıracak yeri de hemen bul çabuk dövecem haaaklava:
canım çok az gelip sonra geçti mi leke...şu an karın ağrın var mı;?karnında gerginlik şişkinlik var mı?bacaklarda sızlama falan...ateş basması...
kuşum serpil dah yeni aşılama oldu zaten....ne istememesi blöf yapıyo bize...kaydirigubbakcemile5
düzeliyorum kıyak kafyala anca bu kadar yazılır ben 1 yıldan sonra ilk defa içtim ya kızlar rabimm size en güzelini versin sizleri heyacanla takip ediyorum ama ne yazıkkişimdiye kadar tek pozitf çıkmadı ya varmı böyle bişi offffffffffffffffffff ama neyse suustum sonsuza kadar susutum tekrarra yazamammaya varıncaya kadar suustumm bilşnkii bir antalyada serpil var o hep ama hep size dua edecekkkkkkkkkkkkkkk rabbime emenate olun hepnize byeeeeeee
belki blöff gülğüm belki sıkıntıı ama emin ol istemiyorumm ya vallhii bir deri bir kemik kaldım ya neki bu sen söyle nekiiii
evet karın ağrım var sena bacaklarımın canı yok düşüvericekmişim gibi oluyor.biraz evvel gelen akıntı çok çok azdı tekrar kontrol ettim devamı geliyor.daha belirgin ve daha kırmızıydı ve biraz daha fazlaydı.olmayacak herhalde
ya kızlar uçrtum benn bazan düşünüyorum ya niye böyle takıldık ya niye etrafımıza zarar veriyoruz ya niye ya çözemiyorumm ya anne olmak istemek bu kadar zormu ya çözemedişm çözen varsa yazın bana evet şubatta aşılama olacağım ama karmakarşığımm ya burada topicteklieri üzyyorum ailemi üzüyorum elemanlarım üzüyorum mesai arkadşları üzyyorumm eşimi üzyorum bu kadar üzme lksüne sahiomiyimm sizce
bak şimdi üzüldüm sen yoksa bu durumdan dolayı mı içtin?bak 1 tane pozitif çıkarsa inşallah sen de iştaha gelecen...inşallah ummadığın anda olur...
ya kızlar uçrtum benn bazan düşünüyorum ya niye böyle takıldık ya niye etrafımıza zarar veriyoruz ya niye ya çözemiyorumm ya anne olmak istemek bu kadar zormu ya çözemedişm çözen varsa yazın bana evet şubatta aşılama olacağım ama karmakarşığımm ya burada topicteklieri üzyyorum ailemi üzüyorum elemanlarım üzüyorum mesai arkadşları üzyyorumm eşimi üzyorum bu kadar üzme lksüne sahiomiyimm sizce
arkadaşlar çok moralim bozuk karın ağrım var regl olucak gibi aralık19 aşılama yaptırmıştım acaba bu seferde olmıycakmı diye çok korkouyorum ağlamaktan gözlerim kan çanana döndü kafayı yicek gibi oluyorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?