Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

11 ay mı serpilcim benim 2 yıl olduuuuu......üstelik 3 bebek birden kaybettim...inan sen daha yolun başındasın...

Ya kızlar ne oluyor size böyle. Neden bu kadar üzülüyorsunuz. Biz her ay yaşamıyormuyuz bunları zaten. Alışmış olmamız gerekiyor. Dünyanın sonu değil. Üzmeyin tatlı canınızı sağılımız yerinde olsun. Allah sevdiklerimizle uzun ömürler versin. Ağlamayın ne olursunuz.kaydirigubbakcemile3

sna ölürüm ben ben güzel kız pazar günü eşle güzel vakt geçir .<<<<<<<<<<<<< CANIMM benimm rabimm o güzel kalbine göre versin inşallhhhhhhhhhhhhh yemin ederim hamile kaldığın an ben uçucağımmm

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
sevval82..................4 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

ya offffffff bak ben de şimdi stres yapmaya başladım kendimi yerinize koydum şimdi.....:umursamaz:

slm kızlar pazartesi aşılama yaptırmıştım ama perşembeden beri çok ağrım var dr. nornal diyor bileniniz varmııııııııııı cvp bklyrm

tatlım ben başak burcuyum az hassaım aşılmada perişan oldum tüpde koparım ben ıkılmak benda çok ağır oluyor tp içim maddi imkanlarım var ama cesaretim yom o yüzden ben düşünemyorum tattalım ben serbest çalıyorum para çok sorun olmuyor ama herşeyde para değil l ya yıuprattıımm kenidmii bunu kinsyele paylaşamamak çok kötüü sadce sanal palaşım var bu ne ağır bir durum burada demogoji yapmakda istemiyorum kızlar benim sadce duam sizsiniz namaz kılan ben şimdi alkol alıyorum bu ne tezat bir durum bende çözmüş değikimm emin olun rabbimden utanarak diliyorumm hepinizi saniye saniye takip ediyorum hadiiiiiiiiiii bir pozitif çok şetyii değişterecekk hadiii belki beni bile :) ama rahat olun şubatta aşılama olucammmmmmmm :I) imla kuralları içinnherkesten özür

Cnm bak başka bir topikte defne diye bir arakadaş var mesela yeni hamile olduğunu öğrendi.İlk aşılamasıymış hemde.

bu arada listede test günü 23 ve 25 i olan arkadaşlar var bunlardan bir haber var mı umarım olumlu sonuç alırlar ve bizede moral olurlar bu uğurda harcanan maddi manevi her şeye değer umarım

anam kimse sonucunu bildirmiyor ya varmı böyle bişi ben hep verdim burda bir heves bekliyoruz bu sadce egozitçe bir davranış ya

fıstığım rahat ol sabır tammaıı rabbime sığınn vardır hikmeti güzel kuşum

Bu arada cnm tüp bebek aşılama ne farkeder ikisinde de aynı yıpranma. Ama tutma şansı tüpte daha fazla. Maddi durumun iyiyse bence düşün derim. Çünkü çok hassasın yıpratıyorsun kendini. Yazık değil mi sana kilo verecek kadar da.

Cnm bak başka bir topikte defne diye bir arakadaş var mesela yeni hamile olduğunu öğrendi.İlk aşılamasıymış hemde.

bana milllipiyonga defne için çok am çok mutlu oldummmallahımmm güzel duyguları ondan eksik etmesinn bbeşeimmm defney selamm rabimm sağ salimm versin kucağuına ya peki bned esorun yomkk eşimde sorun yıokk başarılı aşılama sonuç sıfırrrr buna ne denemmelii amann ne demeliii

anam kimse sonucunu bildirmiyor ya varmı böyle bişi ben hep verdim burda bir heves bekliyoruz bu sadce egozitçe bir davranış ya

canım cümleler gariip bbebeğimm imla kurallrım içinnherkeseten özür defne inn çok am açok sevindimmmm darııs burakii tüm güzeklll hanımlara rabbimmm kucaklarını boş bırkamasınn aminnnnnnnnnnnnnnnn kızlra kaçtım ben annem aryaıppp duruyor tlf da by hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…