- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.241
bebeişim ben 1 yıldan sonra içtim niye içötim ne sen sor ne ben söyeyeimm ama hiç bilmiyorum bu bebeişleri istedik ya kıçları kalktıı bu kesin ya ben artık vaz geçtim abii ya 11 aydır insan bu kadara uğraşırmııııııı sorun yokken olamamsı ne ya akıl sır ermiyor tüm testler harika ya varmı böyle bişi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offfffffffffffff sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sat anasını herşeyin ben satacağım bıktım ya aha şubatat tekarar deneyeceğim ama bilinki sıkıldımmmmm size hepinize dua edeceğimm hepinize alalhımmmmmmmm hurda ki tüm güzel bebeiş meleklere bebeklerini versibnnnn aminnnnnnnnnn
arkadaşlar çok moralim bozuk karın ağrım var regl olucak gibi aralık19 aşılama yaptırmıştım acaba bu seferde olmıycakmı diye çok korkouyorum ağlamaktan gözlerim kan çanana döndü kafayı yicek gibi oluyorum:bbo:
Canım benim. Pozitif çıkmadı diye hiç mi çıkmayacak neden bu kadar olumsuzsun böyle bakiyim. Şimdi sen biraz başka şeyler ile oyalan çok yıpranmışsın biraz kafanı dağıtmaya çalış. Lütfen böyle üzme kendini. Yarın pazar eşin ile güzel bir haftasonu geçir, bebek bemek düşünme.kaydirigubbakcemile
11 ay mı serpilcim benim 2 yıl olduuuuu......üstelik 3 bebek birden kaybettim...inan sen daha yolun başındasın...
sna ölürüm ben ben güzel kız pazar günü eşle güzel vakt geçir .<<<<<<<<<<<<< CANIMM benimm rabimm o güzel kalbine göre versin inşallhhhhhhhhhhhhh yemin ederim hamile kaldığın an ben uçucağımmm
serpilcim sen gerçekten çok yıpratıyosun bak kendini bak ne dicem...maddi durumun el veriyosa aşılamayla uğraşmasan direk tüp bebeğe geçsen allah korusun gelecek yıla kadar olmazsa ben düşünüyorum şahsen...ayrıca bş kahve içsen iyi olur tatlım..
slm kızlar pazartesi aşılama yaptırmıştım ama perşembeden beri çok ağrım var dr. nornal diyor bileniniz varmııııııııııı cvp bklyrm
İyiki varsınız sizler olmasanız kimlerle dertleşirdim ben.:teselli:
tatlım ben başak burcuyum az hassaım aşılmada perişan oldum tüpde koparım ben ıkılmak benda çok ağır oluyor tp içim maddi imkanlarım var ama cesaretim yom o yüzden ben düşünemyorum tattalım ben serbest çalıyorum para çok sorun olmuyor ama herşeyde para değil l ya yıuprattıımm kenidmii bunu kinsyele paylaşamamak çok kötüü sadce sanal palaşım var bu ne ağır bir durum burada demogoji yapmakda istemiyorum kızlar benim sadce duam sizsiniz namaz kılan ben şimdi alkol alıyorum bu ne tezat bir durum bende çözmüş değikimm emin olun rabbimden utanarak diliyorumm hepinizi saniye saniye takip ediyorum hadiiiiiiiiiii bir pozitif çok şetyii değişterecekk hadiii belki beni bile :) ama rahat olun şubatta aşılama olucammmmmmmm :I) imla kuralları içinnherkesten özür
bu arada listede test günü 23 ve 25 i olan arkadaşlar var bunlardan bir haber var mı umarım olumlu sonuç alırlar ve bizede moral olurlar bu uğurda harcanan maddi manevi her şeye değer umarım
fıstığım rahat ol sabır tammaıı rabbime sığınn vardır hikmeti güzel kuşum
Cnm bak başka bir topikte defne diye bir arakadaş var mesela yeni hamile olduğunu öğrendi.İlk aşılamasıymış hemde.
anam kimse sonucunu bildirmiyor ya varmı böyle bişi ben hep verdim burda bir heves bekliyoruz bu sadce egozitçe bir davranış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?