Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Vakti var demek cnm,sabır demek.:hulya:

seni seviyorum bebeşim aklım sende müjdeli haberini rabbim duyuırmayı nasip etsin bye

canım valla gerçekten katlettin türkçeyi....:))))))))))))))

kızlar size garip bişi söleyim mi ben şu an yumoşların büyüdüğünü hissediyorum aynı bebek varken hareket ederdi..16. haftalarda böle çırpınma gibi olur o...şu an aynı öle hissediyom ara ara:))))))

geldim.serpil sen daha 11 aydir bebek isterken bu hale mi geldin kusum, ohoooooooo dur daha yeni baslamissin.
ne olcakki ayrica 11 ayda neden asilamaya basladinki benim doktorum bana iki yilda ilac bile vermedi sadece tum testlerimizi yapti.
bence sen doktorunu degistir once. 11 ay nedirki zaten bir yilda olmasi normal

kizlar birazdan cikip o gordugumuz yere bakacagiz acik mi dieye. aciksa yaptiririm simdi ben senacim yorgunum cok cikmayayim gece bir daha:)) zaten doktorum saat 4de yaptir demisti yedi oldu. hem gece de calisma olucak belki normal calismada tutar:)))

teknoloji özürlü biri olarak kızlar yardımm istiyorum karşılıklı konuşmaları nerden yapıyoruz bir şeyler yazıyorum ama nereye gidyr blmiyorum yardım lütfennnnnnnnn

olur kuşum olur zaten 8 oldu neredeyse...hadi hayırlısı inşallah...

n83 hoşgeldin canım....ben daha pazartesi yaptıracam aşılmayı sen en azından bikaç gün atlatmışsın...ben napim:umursamaz:

tamam sancuxcum çok opt sakın burda olanlara takma kafanı etkileniyosun eminim ben şimdiden etkilendim...ama herşey güzel olacak allahın izniyle....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…