- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.261
bana milllipiyonga defne için çok am çok mutlu oldummmallahımmm güzel duyguları ondan eksik etmesinn bbeşeimmm defney selamm rabimm sağ salimm versin kucağuına ya peki bned esorun yomkk eşimde sorun yıokk başarılı aşılama sonuç sıfırrrr buna ne denemmelii amann ne demeliii
Bu arada cnm tüp bebek aşılama ne farkeder ikisinde de aynı yıpranma. Ama tutma şansı tüpte daha fazla. Maddi durumun iyiyse bence düşün derim. Çünkü çok hassasın yıpratıyorsun kendini. Yazık değil mi sana kilo verecek kadar da.
canım cümleler gariip bbebeğimm imla kurallrım içinnherkeseten özür defne inn çok am açok sevindimmmm darııs burakii tüm güzeklll hanımlara rabbimmm kucaklarını boş bırkamasınn aminnnnnnnnnnnnnnnn kızlra kaçtım ben annem aryaıppp duruyor tlf da by hepinize
tatlım ben başak burcuyum az hassaım aşılmada perişan oldum tüpde koparım ben ıkılmak benda çok ağır oluyor tp içim maddi imkanlarım var ama cesaretim yom o yüzden ben düşünemyorum tattalım ben serbest çalıyorum para çok sorun olmuyor ama herşeyde para değil l ya yıuprattıımm kenidmii bunu kinsyele paylaşamamak çok kötüü sadce sanal palaşım var bu ne ağır bir durum burada demogoji yapmakda istemiyorum kızlar benim sadce duam sizsiniz namaz kılan ben şimdi alkol alıyorum bu ne tezat bir durum bende çözmüş değikimm emin olun rabbimden utanarak diliyorumm hepinizi saniye saniye takip ediyorum hadiiiiiiiiiii bir pozitif çok şetyii değişterecekk hadiii belki beni bile :) ama rahat olun şubatta aşılama olucammmmmmmm :I) imla kuralları içinnherkesten özür
seni seviyorum bebeşim aklım sende müjdeli haberini rabbim duyuırmayı nasip etsin bye
kizlar birazdan cikip o gordugumuz yere bakacagiz acik mi dieye. aciksa yaptiririm simdi ben senacim yorgunum cok cikmayayim gece bir daha:)) zaten doktorum saat 4de yaptir demisti yedi oldu. hem gece de calisma olucak belki normal calismada tutar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?