Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ağlama be gülüm ben çok ağladım değmez sanki millet madalya takacakk kims ebişi takmıyor emin ol güzel kuşumm rahat ol olursa olur olmasa salala gitsinnnn

ama ne yapıyım elimde değil dayanamıyorun ben evliliğim yedinci seneye giricek hala bebeğim yok hem bu aşılama benim ikinci geçen senede tüp bebek yeptırdım bir buçuk aylıkken düşük oldu

gulucem hosgeldin Insallah bebisin icindedir tatlim. hangi nedenden dolayi asilamayi tercih ettiniz? benimde senayla ayni gun hatta ayni saatlerde asilamam:))

keşkş ağlamamak elde olsa canım ama çok üzülüyorum ben birde 20 gündür annemdeyim eşim evde ben evde iş yapmıyım diye eşim beni anneme bıraktı eşimle evlat özlemei için herşeye katlanıyoruz allahım ne olur herkesin yüzünü güldür

canim Insallah icindedir bebisin, sperm azligina asilama cok iyi diyorlar. lutfen uzme kendini az kalmis bekle bakalim Rabbim buyuktur belki de bebegin seninledir, Insallah.

gulucem hosgeldin Insallah bebisin icindedir tatlim. hangi nedenden dolayi asilamayi tercih ettiniz? benimde senayla ayni gun hatta ayni saatlerde asilamam:))

allahım inşallah senanında seninde allahım en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder ben her zaman giremiyorum bilgisayara çünkü annemdeyim o yüzden bekar kız kardeşim var onun yüzünden giremiyorum

merhaba ozçelik senin durumuna çok üzüldüm inşallah bu sefer hayırlısı olur bende geçen hafta çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım sana birşey soracağım ilk aşılamanda negibi ağrıların vardı ?bana yardımcı olurmusun benimle bu durumu paylaşmanı istiyorum:ecrin_bebek:

kizlar ben artik cikayim, daha yeùek yemedik, evin hali de perisan biraz ortaligi toplayayim. daha adami ayartmak lazim:)) gece is cok yani :smiley-cool:
senacim ignelermizi hayirli olsun, seninle ayni gunlerde bu heyacani paylastigim icin cok mutluyum dostum benim hihoyyyt
hepinize iyi geceler.
yemek piserken dayanamaz belki ugrarim gerci belli olmaz

inşallah bebeğim içimdedir ama doktorum pek ümitlenme dedi

doktorun da bir hos yani, bir tek Allah bilir.
bak bizde sorun yoktu ben 21 ayda hamile kalmistim ama bebegim birakti beni ucuncu ayin sonunda. ondan once turkiyedeydim hamile kalmadan bir ay once 20 ayda olmamis dogal artik olmaz dedi doktor!! tup yapalim dedi!!
dondum hamile kaldim.
o zaman anladimki bu isler hic belli olmuyor.
ve yine anladimki olacaksa hayirlisi olsun, saglikla kollarimiza alacagimiz hamilelikler nasip etsin Allah hepimize.
her zaman icin icini ferah tut bes yil da olmaz ama besyil birinci ayda olur. gercekten yeterki az da olsa sperm az da olsa yumurta olsun, her an her sey olabilir.

amin canım sağolasın...canım valla benim 4. günden itibaren kasıklarım biber gibi yanıyodu...yatamıyodum ağrısından bir de bacaklarımda sızlama vardı...tabi karında da aşırı gerginlik...hayırlı olsun gülüm...

günüm hayırlı olsun canım benim...inan ben de çok mutluyum ben de birazdan çıkarım iğnemi yaptırmaya...a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…