- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.281
gülücem senin kaçıncı günündü?
ağlama be gülüm ben çok ağladım değmez sanki millet madalya takacakk kims ebişi takmıyor emin ol güzel kuşumm rahat ol olursa olur olmasa salala gitsinnnn
Ya kızlar ne oluyor size böyle. Neden bu kadar üzülüyorsunuz. Biz her ay yaşamıyormuyuz bunları zaten. Alışmış olmamız gerekiyor. Dünyanın sonu değil. Üzmeyin tatlı canınızı sağılımız yerinde olsun. Allah sevdiklerimizle uzun ömürler versin. Ağlamayın ne olursunuz.kaydirigubbakcemile3
gulucem hosgeldin Insallah bebisin icindedir tatlim. hangi nedenden dolayi asilamayi tercih ettiniz? benimde senayla ayni gun hatta ayni saatlerde asilamam:))
gulucem hosgeldin Insallah bebisin icindedir tatlim. hangi nedenden dolayi asilamayi tercih ettiniz? benimde senayla ayni gun hatta ayni saatlerde asilamam:))
canim Insallah icindedir bebisin, sperm azligina asilama cok iyi diyorlar. lutfen uzme kendini az kalmis bekle bakalim Rabbim buyuktur belki de bebegin seninledir, Insallah.
kıyamam(( ne zor zamanlar atlatmışsın ( inşallah hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin canım.. ben 21 kasımda ilk aşılamamı oldum eşimdede bendede sorunyok tüpler kanallar açık vsvsvs hersey iyi ama 1,5 senedir over kist çıkıp duruyodu olmadı. neyse bugün bhcg yaptırmaya gitcem iş çıkışı .. hayıırlısı dualarınızı bekliyorum
inşallah bebeğim içimdedir ama doktorum pek ümitlenme dedi
merhaba ozçelik senin durumuna çok üzüldüm inşallah bu sefer hayırlısı olur bende geçen hafta çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım sana birşey soracağım ilk aşılamanda negibi ağrıların vardı ?bana yardımcı olurmusun benimle bu durumu paylaşmanı istiyorum:ecrin_bebek:
kizlar ben artik cikayim, daha yeùek yemedik, evin hali de perisan biraz ortaligi toplayayim. daha adami ayartmak lazim:)) gece is cok yani :smiley-cool:
senacim ignelermizi hayirli olsun, seninle ayni gunlerde bu heyacani paylastigim icin cok mutluyum dostum benim hihoyyyt
hepinize iyi geceler.
yemek piserken dayanamaz belki ugrarim gerci belli olmaz
ben ben:)kalıcam galiba inşallh şeytanın baca beni bekliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?