Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımcım geç olsun da güçolmasın derler ya senin ki de o durum benim arkadaşımda da kist problm var üstelik onun kisti ilaçla falan erimiyor ameliyat oluyor o ay aşılama, tüp bebek yapılıyor anlayacağın zorlu bir süreç 3 aşılaması ve tüp bebek olmadı şimdi tekrar deneyecek. yani diyeceğim senden çok kötü durumda olanlar var ve halen ümütliler vazgeçmiyorlar sen hiç sıkma canını inşallah kısa bir tedaviyle hallolur

canıııııııııııım hadi inşallah ilk hamiş geliyo mu ne...resmini koysana testin biz de yorum yapalım...:Saruboceq:

mrb kızlar ben de aşılamamı yaptırıp geldim ama biraz canım sıkıldı hiç canım yanmamıştı geçen seferkinden daha iyi oldu hatta çok güzel oldu herşey yolunda gitti dedi doktor ama eve gelince pembe leke şeklinde kan geldi kanamaması iyiydi...doktorun hüneriyle ilgili bişi bu spermlere zarar verebilir yani kan......napalım artık oldu yapacak bişi yok umarım sonu iyi olur...eşim doktorun yanına gitti sölemeye....bugün dahil 3 gün ilişki dedi..yumurtaları gösterdi bak ne güzel çatlamış dedi iki taneydi...

slm kıslar slm senacığım bizim topikten bir arkadaş doğal yolla hamile kaldı bu ay onu haber vereyim sizede moral bulun yalnız bizim topikte dua uygulamalarımız ve bitkisel kür uygulamalarımız vardı en son fertilaid i araştırdık o da yurt dışında arkadaşından istedi bu ay kullanmıştı onun bir faydası olmuş olabilir ama çok mutlu olduk allah bizede nasip eder inşallah fertilaid i kullanan çok kişi yok ama kullanan herkesin hamile kaldığını duydum ben kıslar

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
gözüaydın kuzunazcım amin inşallah bize de nasip olur...

durudamla naptı acaba...

candycruzz bugün kan veremez misin tatlım....ben de çok merak ettim...

senacığım bu arada aşılaman hayırlı olsun bakalım dr un ne diyecek benim gittiğim merkezde çift aşılama yapılıyor bende çift aşılama yaptıracağım peki sana bugün dahil ilişki önermiş ya aşılamadan hemen sonra ilişki sakıncalı olmazmı kuzum

sağol deriniiiiiiim sağol birtanea.s.m inşallah gülüm inşallahhhh........

gözüaydın kuzunazcım amin inşallah bize de nasip olur...

durudamla naptı acaba...

n83 bugün kan veremez misin tatlım....ben de çok merak ettim...

evet ya bu topikten hamiş çıkması bana çok dah fazla moral olur gerçekten senacığım bol bol dua et gerçi bilemiyorum içeri sperm gidiyor birde ilişkide olacak gusül alamazsın şu araalr ama en yakın bildiklerinden dua iste canım allah yardımcın olsun peygamber efendimziin duası olsun onun dualarını kabul ederki etsin annelik isteğimizi amin

tatlım fertilaid nedir?ve ne kürü yapıosunuz?

sağol kuzunaz sağol gülüm ediyorum ayetel kürsü okuyorum günde 100 tane...ama dua edecek kimsem yok çünkü kimseye sölemedik...sizin dualarınıza ihtiyacım var...bu arada alıntıyı ben değiştirdim sonar n83 e değil candycruzz a demiştim kan veremez misin diye...silik çıkmış testte ya..inşallah tutmuştur...

valla kuşum diğer doktorum yarından bi gün sonra demişti ama bu bugünden itibaren dedi...ayrıca zaten aşılama tuttuysa bu 15 dk içerisinde tutar zaten dedi..bizimki tutmazsa belki sizin ilişkide olur dedi..o yüzden 3 gün boş geçirmeyelim dedi....ne bilim hepsi farklı yapıyo işte...aradan şöle 8-9 saat geçsinde gece yaparız artık..

senacım hakkında hayırlısı olsun,sıkma canını,zaten olacağı varsa olur,takma kafana...zaten 3 gün ilşki önermiş,belki de aşılamada değil ilişkide hamiş kalırsın.Bu işler nasip işi,Allah hakkında hayırlısını versin..

tatlımm..allah hayırlı etsin inşallah...inşallah o iki yumurtacık da sana sağıklı bebekler getirsin de ikizlerini al kucağınna...

sağol birtanem...inşallah hayırlı olur...eşim sormuş size sölemeyi unuttum azıcık kanam olabilir demiş onu ben de biliyom da olmaması daha iyiydi yaaaa....offfff napim artık ya dua edicem..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…