- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.461
anladımmm üzülme canım sabır; üzüntünün, belanın insana ilk geldiği andaki tavırdır. bizler sabredeceğiz allahda karşılığını verecek inşallah
Geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda bebeğiniz gelip; size sürpriz yapar...
kızlar azönce doktordan geliyorum.adetimin 3. günün bugün.5 cm boyutlarında kist oluşmuş.ben aşılama hayal ederken doktor kist için ilaç verdi.bende dayanamadım,doktorumun yanında ağladım.gerçi beni çok yakın tanıyo arkadaşım ama işte.kadın bide beni sakinleştirmeye çalışıyo.bidahaki adetinde gel seni tüpe gönderim dedi.bilmiyorum.oda zor. tutmazsa hem madden hemde manen çöküş bizi bekliyo galiba.aşılama yaptıran arkadaşlarıma hayırlıolsun diyorum.inşallah onlarınki tutar.bizede moral olur.
Saol cnm.
selam kızlar benim bugün 13.günüm idrar testi yaptım ama 10 dak. sonra çok silik bir çizgi çıktı.adetime 7 gün var.artık sabredemiyoruz yarın sabah kan testine gidecez inş. hepimizin pozitif çıkar ezan okunuyo rabbim kabul etsin dularımızı
evet cnm ama aşılamamım 16. günü hastalandım doktorum bana geç bir tahlil tarihi vermişti.
selammmmmmmm...
ayyyyy günüm şuanda aşılamada ay Allahım lütfennnn yardımcımız ol hayırlısıyla tutsun aşılamalar..senam da yrım saat sonra sanırım yada önce miydi unuttum...
canım senam ve günümm inşallah ugraşılara degicek canlarım...Allah büyük...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gözüaydın kuzunazcım amin inşallah bize de nasip olur...
durudamla naptı acaba...
n83 bugün kan veremez misin tatlım....ben de çok merak ettim...
slm kıslar slm senacığım bizim topikten bir arkadaş doğal yolla hamile kaldı bu ay onu haber vereyim sizede moral bulun yalnız bizim topikte dua uygulamalarımız ve bitkisel kür uygulamalarımız vardı en son fertilaid i araştırdık o da yurt dışında arkadaşından istedi bu ay kullanmıştı onun bir faydası olmuş olabilir ama çok mutlu olduk allah bizede nasip eder inşallah fertilaid i kullanan çok kişi yok ama kullanan herkesin hamile kaldığını duydum ben kıslar
senacığım bu arada aşılaman hayırlı olsun bakalım dr un ne diyecek benim gittiğim merkezde çift aşılama yapılıyor bende çift aşılama yaptıracağım peki sana bugün dahil ilişki önermiş ya aşılamadan hemen sonra ilişki sakıncalı olmazmı kuzum
mrb kızlar ben de aşılamamı yaptırıp geldim ama biraz canım sıkıldı hiç canım yanmamıştı geçen seferkinden daha iyi oldu hatta çok güzel oldu herşey yolunda gitti dedi doktor ama eve gelince pembe leke şeklinde kan geldi kanamaması iyiydi...doktorun hüneriyle ilgili bişi bu spermlere zarar verebilir yani kan......napalım artık oldu yapacak bişi yok umarım sonu iyi olur...eşim doktorun yanına gitti sölemeye....bugün dahil 3 gün ilişki dedi..yumurtaları gösterdi bak ne güzel çatlamış dedi iki taneydi...
mrb kızlar ben de aşılamamı yaptırıp geldim ama biraz canım sıkıldı hiç canım yanmamıştı geçen seferkinden daha iyi oldu hatta çok güzel oldu herşey yolunda gitti dedi doktor ama eve gelince pembe leke şeklinde kan geldi kanamaması iyiydi...doktorun hüneriyle ilgili bişi bu spermlere zarar verebilir yani kan......napalım artık oldu yapacak bişi yok umarım sonu iyi olur...eşim doktorun yanına gitti sölemeye....bugün dahil 3 gün ilişki dedi..yumurtaları gösterdi bak ne güzel çatlamış dedi iki taneydi...
senacım hakkında hayırlısı olsun,sıkma canını,zaten olacağı varsa olur,takma kafana...zaten 3 gün ilşki önermiş,belki de aşılamada değil ilişkide hamiş kalırsın.Bu işler nasip işi,Allah hakkında hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?