Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlım fertilaid nedir?ve ne kürü yapıosunuz?

fertilaid yurt dışında üretilen bir çeşit vitamin ilacı ama inan kullanan çok az ama aher kullananda hamile kaldığını okudum sitedede vardı araştır bizler böğürtlen kökü kullandık ben kullandığım ay kendiliğimden adet oldum ayıptır sölemesi inanılmaz derece pıhtılar söküldü simsiyah dr çok güzel demekki gerçek yumurtlamaya doğru gidiyorsun demişti ki o ay zaten inanılmaz sarı sarı akıntım oldu ki dr lar bakıyor test yapıyorlar iltihap filan yok ama ilk defa böle akıntılar gördüm nyse sonra tv de bir hocadan dinledim böğürtlen kökü kanalalrı açar dedi karı koca kullanabilir dedi ben de pko lu olduğum için insülin direnci varya böğürtlen kökünün diğer bir özelliğide şekeri düzenlemesi ki bu böle oluncada yumurta kalitesi filan iyi oluyor araştırdım çok bunuda sistite bağsura iyi geliyor iç organları sıkılaştırıyor ve en önemlisi rahmi kuvvetlendiriyor benim önceki klomen kullanışlarımda endometrium da kalınlaşmıyordu ama şu an dr um her gitiğimde sesli düşünüyor bi yandan usg ile bakarken evet endometrium süper diyor sanırım etkisi oldu ve tüp bebek tedavis yaptıranların böğürtlen kökü yaprağı çaylarını kullandığını çok okudum rahmi kuvvetlendirsin diye

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
kızlar ben tekrar gözümde yaş olsun istemiyorum yaaaaa.......artık avatarımda bebeğimin resmi olsun istiyorum.....ya tutmazsa........

hadi senacığım inşallah bugün o arkadaşım bana nasıl bir sürpriz yaptı biliyormusun msn den konuşuyorduk hiç ihtimal vermiyordu hiç hepte gecikirdi adeti zaten git yap için rahat etsin dedim ki ondan önce hep diyordum içime doğuyorsun bu ay senin olacak diye neyse dışarı çıktı aradan zaman geçti baktım msn den bişi yazmış açtım baktım hiç bişi yazmamış sadece resmini koymuş testinin kopkoyu çift çizgiydi inşallah aynı sürprizi sende yaparsın bizlere

sağol akrebim sağol kuşum inşallah hepimizin mis kokulu bebişleri olur....:Saruboceq:

kanaman için üzülme tatlım..rabbim öle büyükki.o ol deyince hiçbirşey onu engelleyemez sadece dua et sen bitanem..hem kanama benim de olmuştu...aşılama yapıldı kalktığımda kan vardı..eve geldim hala var...akşam geçti...

kızlar ben tekrar gözümde yaş olsun istemiyorum yaaaaa.......artık avatarımda bebeğimin resmi olsun istiyorum.....ya tutmazsa........

senacım üzülmeyeceksin lütfen öle düşünme dua ediyoruz bak inan yine bizim topikte bir arkadaş anlatmışmıydım sana tüpleri tıkalıydı laparoskopi ile açılmadı tüp bebekti tek şansı ama kuran kurslarından dualar istedi ve o ay hamile kaldı kendiliğindne rabbim boş çevirmedi bugünki arkadaşımda dua ediyordu çok namaz kılan kuran okuyabilen biri bende kılmıyorum açığım ve kuran okumayı da bilmiyorum ama elimden geldiğince ediyorum sende eline bir tesbih al canım ya musavvir çek ya halik çek ve ya bari çek bunlar allahın yaratıcı kusursuz yaratan anlamında isimleridir canım benim hamile kalmak isteyenler için önerilen isimlerdendir bunları yap canım dualarımız seninle ve tüm isteyen arkadaşlarla rabbim peygamber efendimiz hüretine bizlere de evlat nasip etsin bizleri bu tedavilerden eli yüreği göbüşü boş geri döndermesin

sağol kuzunazcım allah razı olsun inşallah senden de....
akrebim sana da evet ben biraz uzanayım...

senin kaçıncı günün canım?

bugün 11. günüm

cnm çok sevindim, inşallah bebeğin seninlerdir..Allahım sağlıklı bir bebek nasip etsin..

Kızlar merhaba herkese iyi haftalar dilerim.
Benden size kötü bir haber dün benim kırmızılar malesef geldi.
Çok üzüldüm çok ağladım ama geçti yapacak birşey yok.

cnm hakkında hayırlısı olsun, vakti gelmemiş demekki...Allahım tez zamanda göndersin bebeğini..

cnm hayırlısı olsun, heyecanlı bekleyiş başladı desene...inşallah senin fıstıklar kabul etmiştir, eli çiçekli yakışıklıları kaydirigubbakcemile3

evet canım ohh senin yerinde olsam ne güzel uyurdum :)

bencede, bol bol dinlen cnm

sancuxum iyisin dimi tatlım?

İyi olmaya çalışıyorum. Senin aşılaman da hayırlı olsun cnm. inşallah tutar.
Ben herhalde tüp bebek yapacağım. Aşılamayla bir daha uğraşmak istemiyorum.
Bizimki sebepsiz olduğu için aşılamada pek şansım olduğu düşünmüyorum.
En azından denemiş olduk, içimde kalmadı.

merhaba arkadaşım sen hiç eşinin spermlerinde morfolojisine baktınmı sebepsiz infertil denilen bir arkadaşım vardı iki kere aşılama yaptı tutmadı ve geçenlerde bir öğrencisinin babası kadın doğumcuymuş konuşurlarken sormuş oda %4 demiş ve pekte sebepsiz sayılmaz demiş bende araştırmalarıma göre %4 ün altında aşılama yapılmazmış ki %4 sınırdaydı onda ve o şekilde tutmasıda çok zor sen buna dikkat et canım arakdaşımada dr lar sölememiş hiç bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…