- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.481
tatlım fertilaid nedir?ve ne kürü yapıosunuz?
tatlımm..allah hayırlı etsin inşallah...inşallah o iki yumurtacık da sana sağıklı bebekler getirsin de ikizlerini al kucağınna...
valla kuşum diğer doktorum yarından bi gün sonra demişti ama bu bugünden itibaren dedi...ayrıca zaten aşılama tuttuysa bu 15 dk içerisinde tutar zaten dedi..bizimki tutmazsa belki sizin ilişkide olur dedi..o yüzden 3 gün boş geçirmeyelim dedi....ne bilim hepsi farklı yapıyo işte...aradan şöle 8-9 saat geçsinde gece yaparız artık..
sağol akrebim sağol kuşum inşallah hepimizin mis kokulu bebişleri olur....:Saruboceq:
kızlar ben tekrar gözümde yaş olsun istemiyorum yaaaaa.......artık avatarımda bebeğimin resmi olsun istiyorum.....ya tutmazsa........
kızlar ben tekrar gözümde yaş olsun istemiyorum yaaaaa.......artık avatarımda bebeğimin resmi olsun istiyorum.....ya tutmazsa........
sağol kuzunazcım allah razı olsun inşallah senden de....
akrebim sana da evet ben biraz uzanayım...
senin kaçıncı günün canım?
cnm çok sevindim, inşallah bebeğin seninlerdir..Allahım sağlıklı bir bebek nasip etsin..selam kızlar benim bugün 13.günüm idrar testi yaptım ama 10 dak. sonra çok silik bir çizgi çıktı.adetime 7 gün var.artık sabredemiyoruz yarın sabah kan testine gidecez inş. hepimizin pozitif çıkar ezan okunuyo rabbim kabul etsin dularımızı
Kızlar merhaba herkese iyi haftalar dilerim.
Benden size kötü bir haber dün benim kırmızılar malesef geldi.
Çok üzüldüm çok ağladım ama geçti yapacak birşey yok.
mrb kızlar ben de aşılamamı yaptırıp geldim ama biraz canım sıkıldı hiç canım yanmamıştı geçen seferkinden daha iyi oldu hatta çok güzel oldu herşey yolunda gitti dedi doktor ama eve gelince pembe leke şeklinde kan geldi kanamaması iyiydi...doktorun hüneriyle ilgili bişi bu spermlere zarar verebilir yani kan......napalım artık oldu yapacak bişi yok umarım sonu iyi olur...eşim doktorun yanına gitti sölemeye....bugün dahil 3 gün ilişki dedi..yumurtaları gösterdi bak ne güzel çatlamış dedi iki taneydi...
evet canım ohh senin yerinde olsam ne güzel uyurdum :)
sancuxum iyisin dimi tatlım?
İyi olmaya çalışıyorum. Senin aşılaman da hayırlı olsun cnm. inşallah tutar.
Ben herhalde tüp bebek yapacağım. Aşılamayla bir daha uğraşmak istemiyorum.
Bizimki sebepsiz olduğu için aşılamada pek şansım olduğu düşünmüyorum.
En azından denemiş olduk, içimde kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?