Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kizlar ben de asilandim geldim 9 milyona yakin sperm kondu icime. sperm acisindan sanirim iyidi hareketi falan.
gelin gorun ki benim doktorum daha yumurtam 16 mmken asilamayi yapti igneyi de onceden yaptirdigim icin yumurta 16 mmde catlayacakmis!!!!!!!!!!!!!!!!
ilk kez duyuyorum 16 mmde catlayan yumrutayi bebek yerine kistim olursa sasirmam.
yuzde bes bile umudum yok. doktorumun dedigine gore 16 mmde gayet yapiyorlar, dalga gectim bende fransiz modasi herhalde diye!!!cunku turkiyede hic duymadim herkesin 18 mm olmadan catlama ignesi bile olmuyor turkiyede!!! bilmeyenler varsa fransadayim!!!
esim gelince fransiz sitelerine bakmis evet 16 mmde de yumurta catlayabilirmismismissssssss!!!!!!!!!!!!
isin ilginc tarafi esimde doktorumda tatildeydi esiminde bugun son gunu doktorda ofisine benim icin geldi muhtemelen doktor kendine gore ve simin tatiline gore boyle bir uygulama yapti!!!!!!!!!
neseki yumurta gelisitirici igne olmadan yani dogal tek yumurtamla asilamam olmustu en azindan bos yere hormon yuklenilmedi!!!
ben cok rahattim zaten reglemin 8.gunu ogrendim asilama olacagimi fazla vaktim yoktu bugun 13.gunum, ama sunu ogrendimki benim gb rahat olursaniz da boyle 16 mmle asilama patlar elinizde!!!!!!!!!
neyse asilama nasil bir surecmis onu ogrenmis olduk. doktoruma gore 16 mmde de oluyor asilama biz ici sivi torbayi goruyoruz yumurtayi gormuyoruz ki diyor!!!!!!! diyor da diyor ama ben gercekten hic umudum kalmadi enterasan ama duruma aslinda basta cok sinirlensem de hala rahatim su an.
bekleyen arkadaslar Insallah sizlerden guzel haber aliriz, bir mucize olursa benden de aliriz Insallah.

kuzunaz selam benim eşiminde morfolojisi 3 aşılama tutmadı sorunda yok omudur sorun acaba

kesinlikle morfoloji büyük sorun canım bak sana anlatayım ben bir çok topikte bunu okudum sağolsun iyi dr lar bunu söylüyor diyorlarki %4 ün altında tutmaz aşılama hatat tüp bebektede mikroenjeksiyonla olmalı sen git o dr una dekiş bana %3 morfoloji ile nasıl yaptın aşılama bak şimdi morfoloji biliyorsun şekil demek %3 normal %97 si anormal yani canım anladınmı buda birçok yeredn duyduğuma gööre gözünün renginin yeşil yada mavi olması kadar genetik bişi miş spermin başında acroseme diye bir yer var oranın yumurtayı delerek girmesi lazım ibrahim saraçoğlunu sitesinde keçi boynuzu kürüne bakarsanız orda oda açıklamış bunu sperm şekli çok önemli canım bu yüzden bak sana resmini koyuyorum

bak canım şimdi şekillerde en soldaki sperm şekli normal olan şekildir diğerlerinde sırayla baş anomalisine bakarsan büyük baş küçük başlı kuyruk anomalisinde çift kuyrulu filan var boyun anomalisi oluyor yani anormal spermler bunlar canım bunlarda yumurtayı dölleyemiyor haliyle bence bunu dr unla konuşmalısın seni maddi manevi kayıba uğratmış bana göre

senacim asilaman hayirli olsun. canim uzulme kanama olsa da olmasa da cunku siz zaten dogal da denediz ve deniyeceksiniz.
senacim ayrica hani arkadan gelenler var demistin ya 16mm falan onlar buyuyup catlamiyormus 16 mmdeyken catliyormus, bugun ogrendim. yai sonradan catlayacaklar diye dusunme yarin sabahtan itibaren iliski olsun diye yaziyorum.

umudunu kesme birtanem..inşallah hepimizin yüzü gilecek...aşılaman hayırlı olsun..mini mini bebişler süt kokusunla gelsinler inşallah hayatım...

slm kızlar benim aşılamanın 7,günü karnım çok şişti ve sert,göğüslerim çatlayacak gibi sizde de böyle şeyler oluyor mu?

bugullcuğum konuş sen dr unla bunu canım iyice ben araştırmalarıma göre konuşuyorum dr ların maddiyatçı olduğunu ben medikal firmada çalışmış biri olarak çok iyi biliyorum ama sen yinede konuş çünki çok ii dr larımızda var

hayırlı olsun canım inşallah tutaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun aşılaman, mis kokulun bu vesile ile konuvermiş olsun göbüşüne inşallah...

cnm bilgilendirme için çok teşekkür ederim, bende hep nedir bu morfoloji diyordum, burda ne çok şey öğreniyoruz kızlar yaa CADIARZU

selam kızlar nasılsınız bakalımm güzel haberler varmıı
kızlar ben yine bişi sorucam aşılama için rapor çıkarıldığı zaman ssk ilaçların ne kadarını karşılıyor ne kadar ödüyoruz bilen varmı aranızda

hayırlı olsun canımmm yaaa..inşallah tutar hiç canını sıkma bebişin sana bu ay gelecekse inan buna bir damla kan engel olama :lepi:zz

Güncüm öncelikle aşılaman hayırlı olsun. Bu kadar olumsuz düşünme lütfen. Doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Doktoruna güvenmen gerekiyor. Umutlu ol bebeğine kavuş.

günüm çok kızmışsın anlaşılan...inşallah tutar gülüm dua et...:Saruboceq:

sancux canım hakkında hayırlısı olsun, insan yinede üzülüyor ama takma kafana herşeyde bir hayır vardır böyle düşün canım,üzme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…