Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım inşallah gelir bebişlerimiz.
canım aşılama ücreti 600
ilaç 310 gonal f
çatlatma iğnesi 2 tane 15 ti galiba
ben bi kutu ilaç daha aldım mecburen 310 daha verdim ama 1 doz kullandım ondan
bir kutuda yetiyo heralde bu kadar canım
ben raporsuz aldım

Çok tşkler cnm. Seninde inşallah önce göbiş sonra kucağın dolar.(sevdim bu lafı)opuyorumnanaktan

sancux canım hayırlısı olsun inşallah
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar merhaba herkese iyi haftalar dilerim.
Benden size kötü bir haber dün benim kırmızılar malesef geldi.
Çok üzüldüm çok ağladım ama geçti yapacak birşey yok.

sancux um inan hiç üzülme ...canımm inşallah kendiliğinden olur ..
olmazsada tüp bebek de şans çok fazla birgün anne diyen olacak bizlerede
rabbimden ümit kesilmez canımm opuyorumnanaktan

cnm bende ssk raporu ile aldım ilaçlarımı %20 sini ödedim...

canım bede aşılama için rapor çıkarmıştım öyle aldım ilaçlarımı,benim drum biraz dozlarını fazla yazdı gelecek aya da kullanılabilir diye 700 civarı tutmuştu...

sağolun canlarım allah razı olsun kızlarr çok teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim yarın inşallah kesinleşir canımm ...
mutlaka haberlerini bekliyoruzzz heyecanlaa

cok uzuldum arkadasim gecmis olsun cok zor bir sey olmali bunu yasamak. bende 1 senedir hamile kalmayi deniyorum ama olmuyor bir tane kizim var ama ikinic bebegim olmuyor uzuluyorum ve hamile olanlari gorunce allahim tekrar nasip et bana diyorum. cocuklarimin aralarinda fazla yas farki olsunda istemiyorum. doktora ciktim oda beni hastaneye tedavi olmaya gonderedi. ben hollandada yasiyorum ve burda istedigin zmaan istedigin doktora gidemiyorsun neyseki hastaneye gonderlildim. ocak ayinin 15 randevum var cok heycanliyim neolucak neden olmuyor sebei neymis. nasil tedavi olucam asilama olucakmi olucaksa nasil olucak coook ama cookk heycanliyim. esim bu durumdan hic rahatsiz deyil benim dunya tatalisi bir evladim var diyor bana baba diyor beni seviyor bende ona kzim diyorum opup kokluyorum o bana yeter diyor ama ben yinede ikinci bebegimi istiyorum kizimi bende cok seviyorum onu yok sayiyor deyilim asla o benim herseyim canim kanim nefesim ama ikinci bebegimide cok istiyorum o duygulari tekrar yasamak istiyorum. seni cok ii anliyorum ama biliyormusun yinede sen sansli sayilirsin cunki hamile kalmisin onun tatdini almisin hic hamile kalamiyanlarda var o duyguyu hic tadaniyanlarda var.
hani bir oyun vardir ya her kotu olayda bile iyi seyler cikarmak. sende oyle yap. kendine cok ama cok dikkat et insallah burdan duyurursun bizlere tekrar hamile oldugunu:asigim:

canım yani raporsuz 2 kutu ilaç 620 yapıyor artı bide 30da çatlatma iğnesi için ödüyoruz
rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canımmopuyorumnanaktan

sancux um inan hiç üzülme ...canımm inşallah kendiliğinden olur ..
olmazsada tüp bebek de şans çok fazla birgün anne diyen olacak bizlerede
rabbimden ümit kesilmez canımm opuyorumnanaktan

Cnm tek denemediğim tüp bebek kaldı.
Hayırlısıyla olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…