Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun canım inşallah bidaki sefere tatlım üzülme mevladan ümit kesilmez

yellowhot,dyd,kumsal sağolun canalrım...
canancım ve candycruzz nolur yarın bize moral olun dua edicem size söz...
bişi değil canım sen sağoll herşey gönlünce olsun kuşum
bizde doktor sorun yok dedi ama eşimin morfolojisi 3 birkez aşılama oldu ama tutmadı sen aşılama falan yaptırdınmı canım

hayırlsıını olsun canım inşallah hayırlı tez zamanda gelir miniğinn hemen umudunu kaybetme 2. 3. aşılamada tutanlar var bidaki sefere inşallah canım
yokcanım daha yaptırmadım ama allahın izniyle yaptırıcaz

serpilcimm öyle deme yaaa.. inan biz burda dertlerimizi paylaştıgımız gibi sorunlarımızı doktorlarımızı herşeyi tartışıyoruz tartıyoruz...ve inan çok ışık oluyo bu bize ..ve biliyosun benimde olmadı ama aşılamayla hamile kalanları görüp onların sevinçlarinidse paylaşacagız ve bu bize moral olacak lütfeen aşılama yapacakların senin bilgine ve aşılama olanların desteğine hamiş çıkanlarında paylaşımına ihtiyacı varrr..
sensiz olmazkii bu topik yaz lütfen hem içini dökersinn

dst seninde mi canım?sağlık olsun birtanem umarım bi mucize vardır senin için...

ya kızlar bunu itiraf etmek istemezdim ama benim umudum azalıyo bukadar negatiften...

üzülme kuzum yaa...inşallah sonradan oluşan bi gebelik olurda yüzünü güldürür rabbim...biz hep deniyecezzz verecek olan rabbimm

iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçtım
inşallah güzel haberler alırız
hakkımızda hayırlısı

çok haklısın insan bazen düşebiliyor karamsarlıga canımm tabiki vazgeçmiyecegiz

görüşürüz dyd cim....

cecen hoşgelmişsin canım....

humıs sen nasılsın tatlım?

SENAMMM CANIM ARKADAŞIM..
aşılaman hayırlı olsun canım .inşallah çok kısa bir zaman sonra burda ve bizim topicde halay çekicez.herşey gönlünce olsun bitanem .
burdaki bütün arkadaşlarında herşey gönlünce olsun .aşılama yaptırıp bekleyen arkadaşlar inşallah minişleriniz sizinledir..

senamm ve günümm canlarım benim..hayırlı ugurlu olsun inşallahhh.Allahım ugraşılarınızı boşa çıkarmasınn..hep dualarımda olacaksınızz.inşallahhhhhhh tutacak kıslarr..

GÜNÜM sende buraya takılıyosun buara seninde aşılaman hayırlı olsun canım arkadaşım .herşey güzel gönlünce olsun .inşallah kısa zaman sonra halayımıza kaldığımız yerden devam edicez.öptümmmm

canım merhaba neyaptın neden böyle umutsuz konuşuyorsun aşılaman olmadımı yoksa a.s.

yaptırdın cecencim ama negatifler çok olunca umudum azalıyo bugün oldu tatlım aşılamam...doktor yumoşları gösterdi 2 taneydi bak ne güzel çatlamış dedi...ama dedim ya azıcık lekelenme şeklinde kan olunca moralim bozuldu biraz...aşılama yaparken rahim kanamış ya...çok çok az ama yine de bu durum hoşuma gitmedi...

ebrarımmmmmmmm..derinimmmmmmmm canım arkadaşlarım makbuşuuumm...sağolun beni yanlız bırakmıyosunuz ama makbuşum hep bakıp gidiyo hiç yazmıyolmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…