- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.581
mrb kızlar,iyi haberler vermek isterdim ama negatif çıktı dr dan geldim şimdi adet olmadım henüz 3 gün daha bekleyelim dedi perşembe tekrar test yaptıracağım adet olmassam belki gebelik sonradan olabilirmiş ben hiç ummuyorum ama bu ay zaten ara vereceğiz dedi dr um banada iyi gelecek biraz dinlenip kafamı rahatlatırım bu arada diye düşünüyorum :))
moralim gayet iyi sonucu öğrenince rahatladım aslında ama perşembe çıktı birde neyse artık belkide gelir kırmızışlar ozamana kadar ...
eğer perşembe bir değişiklik olursa haber veririm mutlaka allahım işllh sıradaki arkadaşlardan güzel haberler alırız diye dua ediyorum .....
bişi değil canım sen sağoll herşey gönlünce olsun kuşumyellowhot,dyd,kumsal sağolun canalrım...
canancım ve candycruzz nolur yarın bize moral olun dua edicem size söz...
bizde doktor sorun yok dedi ama eşimin morfolojisi 3 birkez aşılama oldu ama tutmadı sen aşılama falan yaptırdınmı canım
canım sonucun için üzüldüm ama moralini bozma ne yapalım olmadımı olmuyor işte bu 2009 uğur getirmedii ya son gün bari bir hamiş diye dua edeceğim .( ben artık yazmayacağım sizii takip edeceğim harbi moralim bozuldu Allah hepiniizn yardımcısı olsun byee hepinize:sinifsinif:
canım aşılaman hayırlı olsun sen birkez hamile kalmıştın canım eşinin morfolojisi kaç
mrb kızlar,iyi haberler vermek isterdim ama negatif çıktı dr dan geldim şimdi adet olmadım henüz 3 gün daha bekleyelim dedi perşembe tekrar test yaptıracağım adet olmassam belki gebelik sonradan olabilirmiş ben hiç ummuyorum ama bu ay zaten ara vereceğiz dedi dr um banada iyi gelecek biraz dinlenip kafamı rahatlatırım bu arada diye düşünüyorum :))
moralim gayet iyi sonucu öğrenince rahatladım aslında ama perşembe çıktı birde neyse artık belkide gelir kırmızışlar ozamana kadar ...
eğer perşembe bir değişiklik olursa haber veririm mutlaka allahım işllh sıradaki arkadaşlardan güzel haberler alırız diye dua ediyorum .....
caNIM SEN daha en baştan yenilgiyi kabul etmişsin,nasıl düşünürsen öyle olur bence güzel şeyler düşün güzel olsun.BU kadar karamsar olma elinde sonunda olacak bebişlerimiz,hiçbirşey boşuna değil bence...
dst seninde mi canım?sağlık olsun birtanem umarım bi mucize vardır senin için...
ya kızlar bunu itiraf etmek istemezdim ama benim umudum azalıyo bukadar negatiften...
iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçtım
inşallah güzel haberler alırız
hakkımızda hayırlısı
canım merhaba neyaptın neden böyle umutsuz konuşuyorsun aşılaman olmadımı yoksa a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?