Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım biraz pahalı oluyor bu iş galiba ama napalım bebişler için
peki sana hiç rapordan bahsetmedilermii güzelim

hayır canım sadeca ssk geçiyomu aşılamada diye sormuştuk yok demişlerdi dahada bişey söylemediler
evet bize göre pahalı canım ama napalım olsunda bebişler helal olsun

İlk aşılamamdı cnm ama bizim hiçbir sorunumuz yok. Aşılamanın bize çok bir şans sağlayağını düşünmüyorum, normal ilişkiden çok farklı değil. En azından denemiş olduk.

sancuxcumm bende senin gibi düşünüyorum aşılama da sanki boşuna uğraşıyom gibiii bilmem ama

hayır canım sadeca ssk geçiyomu aşılamada diye sormuştuk yok demişlerdi dahada bişey söylemediler
evet bize göre pahalı canım ama napalım olsunda bebişler helal olsun

banada aşılamada geçmiyor ama hastaneden rapor çıkarırsan ssk ilaçların bir kısmını karşılayormuş öyle canım helal olsun yeterki gelsinler

İlk aşılamamdı cnm ama bizim hiçbir sorunumuz yok. Aşılamanın bize çok bir şans sağlayağını düşünmüyorum, normal ilişkiden çok farklı değil. En azından denemiş olduk.

canım sonucun için üzüldüm ama moralini bozma ne yapalım olmadımı olmuyor işte bu 2009 uğur getirmedii ya son gün bari bir hamiş diye dua edeceğim .( ben artık yazmayacağım sizii takip edeceğim harbi moralim bozuldu Allah hepiniizn yardımcısı olsun byee hepinize:sinifsinif:

prensesin annesi canım benim çok çok sağolasın bence sen de hiç üzülme...bak maşşalah allah esirgesin bi evladın varmış allah onu bağışlasın...ben 1 tane olsun sonrasını umursamıcam valla...çok öpüyoruma.s.

yellowhot,dyd,kumsal sağolun canalrım...
canancım ve candycruzz nolur yarın bize moral olun dua edicem size söz...

sancuxcumm bende senin gibi düşünüyorum aşılama da sanki boşuna uğraşıyom gibiii bilmem ama

caNIM SEN daha en baştan yenilgiyi kabul etmişsin,nasıl düşünürsen öyle olur bence güzel şeyler düşün güzel olsun.BU kadar karamsar olma elinde sonunda olacak bebişlerimiz,hiçbirşey boşuna değil bence...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:

bizde doktor sorun yok dedi ama eşimin morfolojisi 3 birkez aşılama oldu ama tutmadı sen aşılama falan yaptırdınmı canım

mrb kızlar,iyi haberler vermek isterdim ama negatif çıktı dr dan geldim şimdi adet olmadım henüz 3 gün daha bekleyelim dedi perşembe tekrar test yaptıracağım adet olmassam belki gebelik sonradan olabilirmiş ben hiç ummuyorum ama bu ay zaten ara vereceğiz dedi dr um banada iyi gelecek biraz dinlenip kafamı rahatlatırım bu arada diye düşünüyorum :))
moralim gayet iyi sonucu öğrenince rahatladım aslında ama perşembe çıktı birde neyse artık belkide gelir kırmızışlar ozamana kadar ...
eğer perşembe bir değişiklik olursa haber veririm mutlaka allahım işllh sıradaki arkadaşlardan güzel haberler alırız diye dua ediyorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…