- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.561
bu ilaç dediğiniz ne için peki kızlar
sağol canım biraz pahalı oluyor bu iş galiba ama napalım bebişler için
peki sana hiç rapordan bahsetmedilermii güzelim
İlk aşılamamdı cnm ama bizim hiçbir sorunumuz yok. Aşılamanın bize çok bir şans sağlayağını düşünmüyorum, normal ilişkiden çok farklı değil. En azından denemiş olduk.
İlk aşılamamdı cnm ama bizim hiçbir sorunumuz yok. Aşılamanın bize çok bir şans sağlayağını düşünmüyorum, normal ilişkiden çok farklı değil. En azından denemiş olduk.[/canım benimde ilk ve hiçbirsorunumuz yok bizimde,aşılama ile hamile kalan çok kişi var tatlım hem deneme sayısı arttıkca sans da artıyor,bence birkez daha dene ve öyle tüpe geç derim,hem problemde yok diyosun ümidini kaybetme,tüp en son çare olmalı bence....
hayır canım sadeca ssk geçiyomu aşılamada diye sormuştuk yok demişlerdi dahada bişey söylemediler
evet bize göre pahalı canım ama napalım olsunda bebişler helal olsun
İlk aşılamamdı cnm ama bizim hiçbir sorunumuz yok. Aşılamanın bize çok bir şans sağlayağını düşünmüyorum, normal ilişkiden çok farklı değil. En azından denemiş olduk.
cok uzuldum arkadasim gecmis olsun cok zor bir sey olmali bunu yasamak. bende 1 senedir hamile kalmayi deniyorum ama olmuyor bir tane kizim var ama ikinic bebegim olmuyor uzuluyorum ve hamile olanlari gorunce allahim tekrar nasip et bana diyorum. cocuklarimin aralarinda fazla yas farki olsunda istemiyorum. doktora ciktim oda beni hastaneye tedavi olmaya gonderedi. ben hollandada yasiyorum ve burda istedigin zmaan istedigin doktora gidemiyorsun neyseki hastaneye gonderlildim. ocak ayinin 15 randevum var cok heycanliyim neolucak neden olmuyor sebei neymis. nasil tedavi olucam asilama olucakmi olucaksa nasil olucak coook ama cookk heycanliyim. esim bu durumdan hic rahatsiz deyil benim dunya tatalisi bir evladim var diyor bana baba diyor beni seviyor bende ona kzim diyorum opup kokluyorum o bana yeter diyor ama ben yinede ikinci bebegimi istiyorum kizimi bende cok seviyorum onu yok sayiyor deyilim asla o benim herseyim canim kanim nefesim ama ikinci bebegimide cok istiyorum o duygulari tekrar yasamak istiyorum. seni cok ii anliyorum ama biliyormusun yinede sen sansli sayilirsin cunki hamile kalmisin onun tatdini almisin hic hamile kalamiyanlarda var o duyguyu hic tadaniyanlarda var.
hani bir oyun vardir ya her kotu olayda bile iyi seyler cikarmak. sende oyle yap. kendine cok ama cok dikkat et insallah burdan duyurursun bizlere tekrar hamile oldugunu:asigim:
sancuxcumm bende senin gibi düşünüyorum aşılama da sanki boşuna uğraşıyom gibiii bilmem ama
kumsal selam canım sizde sorun ne
canım bende hipotroidit hadatasıyım birde yumurtalarım çatlamıyor :gitme:akannehir
şuan guatrım normal değerlerde ama yumurtalarım çatlamıyor normal edet olamıyorum söktürücü kullanmam gerekiyorr sizin ne canımm
dst ve durudamla testin sonucu neeee....siz de yazmadınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?