Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:

ya bilgi paylaşımını yapıyoruzda yine yaparız ama inan şşakınım ne oluyoruz anlamış değilim canım ben 2010 aşılam sonucu bekleyen arkadşların hamiş olduğuna innaıyorum sadce şu 2009 un lanetine ianandım ben koca ay çıktı tek pozitif yok gelde çıldırma aman neyse bebeşimm 2010 umutlarla geliyor aşılama yapılan kzılarımız sonuçları pozitif olacakk

senacım canım merhaba umudum sen be günüm ve siiz gibiib aşıalam oalnarakdaşalrımın inşlallh güzel haberler alır ve yeni yılın hamişleri ilk szi olursunuz rabbim szi bir an önce evlatlarınıza kavuştursun inşlalh güzel haberlerininiz alcağız canım

sancuxum 1 kez daha denesen aşılamayı bence yaaa...

Canım ya İstanbul da aşılama çok pahalı. 3 tane aşılamaya nerdeyse 1 tüp bebek yapılıyor. Hem maddi olarak hemde şansı açısından 2.yi düşünmüyorum.
Ama büyük konuşmuyorum kesinlikle yaptırmam demiyorum. Aşılamayı denemiş oldum tüpü de deneyeyim bir de.

sevalim sağol canım arkadaşım......çok opt..inşallah senin içinde herşeyin en güzeli olur...a.s.

hadi yaaaa...kuşum o zaman tüp bebek daha mantıklı...biliyo musun 1 sene içinde olmazsa ben de tüp bebek düşünüyorum...

Cnm belli olmaz adet olmadıkça üzülme bence.

sağol senacım sen bizim can arkadaşımızsın her zaaamn yanındaıyz senide günümnde topiçmizi çoşturun bende çok öpüyom

canım hayırlı olsun minnoşların moral bozmak kötü düşünmek yok herşey güzel olucak benimde ilk aşılamamda kanamam olmuştu ama ben inanıyorumki 11 ocak senin günün olucak ve bizde burda yiyelerimizi sevecegiz :CüvCüv:

canım benim hayırlısı olsun demekten başka çare kalmıyo vakti zamanı gelmemiş demekki....

kızlarrr kimseye duygularımı açamıyorum belkide beni anlayamıcakları için...benim sonucum 7ocakta ama ben nedense hiç umutlu değilim kendime kızıyorum bukadar karamsar olduğum için amaaaa.....heveslenip hüsrana uğramak korkusu yüzünden bu hale geldim...Allahım hepimize yardım et sabır verr

OLSUN BE GÜLÜCEM
ha YILBAŞINDA HA BİR GÜN SONRA
zaten bilsen de bilmesende onunla gireceksin yılbaşına

allahım inşallah senin o ağzından bal damlıya allah razı olsun güzel dileklerin için allahım inşallah sen seeeeeeeeeeeeende bebeeeeeeeeeeeeeğinle birlikte giriyorsundur senin daha belli olmaya bilir ama temennim sende kucağına sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek yada inşallah ikiz yada üçüz bebeklerle girmeni diliyorum:CüvCüv::CüvCüv:

selam arkadaşlar beni listeden silin negatif çıktı benim aşılamam.sonuç bekleyen arkadaşların moralini bozmamak ve olumsuz etkilememek için bundan sonra yazmıcam sadece okucam allah hepinizi anne etsin.kolay gelsin

gerçekten çok üzüldüm bence sen hiç kimsenin moralin bozmuyorsun ben öyle düşünüyorum bende altı senedir hep negatif sonuçlarala karşılaştım çok yıkıldım çok yıprandım ama hala evlat için herşeye katlanıyorum sakın ama sakın sende vazgeçme bebeğini kucağına alana dek bol bol dua et ben sana diğer arkadaşlara her zaman gönlümden gelerek dua ediyor olacağım dualarım seninle bence yazmaya devam et burdan ayrılma insana çok iyi geliyor kendine iyi bak sakın kendini üzme sen ne tahlili yaptırdın kanmı idra belki sonuca erken bakmışsındır senin 4 ocak değilmia.s.

kızlar benım bugun 8 gunum kasıklarımda nefes alırken acıma oluyor cok sık ıdrara cıkıyorum. bu kadar baskada bıse yok.8 günde belırtıler nasıl oluyor bı fıkrı olan varmı.anne olabılecekmıyım.bende bı problem yok.eşimde sperm az ve hareketlılgı azdı.asılamada 6milyon sperm verıldı bana .bu sekılde tutan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…