- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.601
serpilcimm öyle deme yaaa.. inan biz burda dertlerimizi paylaştıgımız gibi sorunlarımızı doktorlarımızı herşeyi tartışıyoruz tartıyoruz...ve inan çok ışık oluyo bu bize ..ve biliyosun benimde olmadı ama aşılamayla hamile kalanları görüp onların sevinçlarinidse paylaşacagız ve bu bize moral olacak lütfeen aşılama yapacakların senin bilgine ve aşılama olanların desteğine hamiş çıkanlarında paylaşımına ihtiyacı varrr..
sensiz olmazkii bu topik yaz lütfen hem içini dökersinn
sancuxum 1 kez daha denesen aşılamayı bence yaaa...
senacım canım merhaba umudum sen be günüm ve siiz gibiib aşıalam oalnarakdaşalrımın inşlallh güzel haberler alır ve yeni yılın hamişleri ilk szi olursunuz rabbim szi bir an önce evlatlarınıza kavuştursun inşlalh güzel haberlerininiz alcağız canım
Canım ya İstanbul da aşılama çok pahalı. 3 tane aşılamaya nerdeyse 1 tüp bebek yapılıyor. Hem maddi olarak hemde şansı açısından 2.yi düşünmüyorum.
Ama büyük konuşmuyorum kesinlikle yaptırmam demiyorum. Aşılamayı denemiş oldum tüpü de deneyeyim bir de.
mrb kızlar,iyi haberler vermek isterdim ama negatif çıktı dr dan geldim şimdi adet olmadım henüz 3 gün daha bekleyelim dedi perşembe tekrar test yaptıracağım adet olmassam belki gebelik sonradan olabilirmiş ben hiç ummuyorum ama bu ay zaten ara vereceğiz dedi dr um banada iyi gelecek biraz dinlenip kafamı rahatlatırım bu arada diye düşünüyorum :))
moralim gayet iyi sonucu öğrenince rahatladım aslında ama perşembe çıktı birde neyse artık belkide gelir kırmızışlar ozamana kadar ...
eğer perşembe bir değişiklik olursa haber veririm mutlaka allahım işllh sıradaki arkadaşlardan güzel haberler alırız diye dua ediyorum .....
hadi yaaaa...kuşum o zaman tüp bebek daha mantıklı...biliyo musun 1 sene içinde olmazsa ben de tüp bebek düşünüyorum...
yaptırdın cecencim ama negatifler çok olunca umudum azalıyo bugün oldu tatlım aşılamam...doktor yumoşları gösterdi 2 taneydi bak ne güzel çatlamış dedi...ama dedim ya azıcık lekelenme şeklinde kan olunca moralim bozuldu biraz...aşılama yaparken rahim kanamış ya...çok çok az ama yine de bu durum hoşuma gitmedi...
mrb kızlar,iyi haberler vermek isterdim ama negatif çıktı dr dan geldim şimdi adet olmadım henüz 3 gün daha bekleyelim dedi perşembe tekrar test yaptıracağım adet olmassam belki gebelik sonradan olabilirmiş ben hiç ummuyorum ama bu ay zaten ara vereceğiz dedi dr um banada iyi gelecek biraz dinlenip kafamı rahatlatırım bu arada diye düşünüyorum :))
moralim gayet iyi sonucu öğrenince rahatladım aslında ama perşembe çıktı birde neyse artık belkide gelir kırmızışlar ozamana kadar ...
eğer perşembe bir değişiklik olursa haber veririm mutlaka allahım işllh sıradaki arkadaşlardan güzel haberler alırız diye dua ediyorum .....
gülücem ümitsiz olma inşallah 2010 sana meleğini getirir
OLSUN BE GÜLÜCEM
ha YILBAŞINDA HA BİR GÜN SONRA
zaten bilsen de bilmesende onunla gireceksin yılbaşına
selam arkadaşlar beni listeden silin negatif çıktı benim aşılamam.sonuç bekleyen arkadaşların moralini bozmamak ve olumsuz etkilememek için bundan sonra yazmıcam sadece okucam allah hepinizi anne etsin.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?