Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar bende aşılama içn yumurta büyütme aşamasındayım çarşamba günü istenilen boyuta ulaştığında aşılama günü belirlenecek ilk aşılamam bu pko hastasıyım listede adımda var ama fazla yazmıyorum aranızda çok denemiş arakdaşlar gördüm bugün bir arkadaşım daha hamile akldı bu ay fertilaid kullandı birlikte araştırmıştık yurt dışında tanıdıkları vardı o gönderdi 1 ay kullandı bu fertilaidi kullanan çok az kişi görüdm yurtdışında olması sebei ile ama he rkullananda hamiş oluyor karı koc kullanılailir erkek ve kadın için olan formülleri var allahım inşallah aşılamam tutar tutmazsada bende kullanmayı düşünüyorum

canım inşallah olur kendimin olmuş kadar sevinirim valla adet oldum bu gün test yapmadım yani çok mutsuzum ya:bbo:

selam kızlar benim gece kahverengiler geldi malesef vegelmekte doğal olarak test iptal.birde diyarbakırda yaptıracam bakalım aşılama iyi bir hastana var infertilite bölümü de var inş.yılmak yok devam kızlar

canım inşallah olur kendimin olmuş kadar sevinirim valla adet oldum bu gün test yapmadım yani çok mutsuzum ya:bbo:

cnm hayırlısı olsun dün hepimiz sırasıyla haberlerimizi vermişiz ne yapalım kısmet değilmiş
inşallah bir dahaki sefere olucak cnm mutsuz olmak yok biliyorum zor ama gücümüzü kaybetmemeliyiz (

bu arada kızlar hepinize teşekkür edeiyorum sağolun ve candycruuz cnm sende üzülme hakkımızda hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok cnm.
kızlar dün hastanede bir bayan ile tanıştım hikayesi ilgimi çekti sizlere de anlatmak istedim bayan 18 yaşında 6 aylık evli ve 5,5 aylık hamile diyorki benim rahmim ters doktorlar bana senin çocuğun olmaz dediler ,ama ben hamile kaldım hemde ilk gecemde dedi orda aklıma ilk gelen rabbimin hikmeti işte verecekse dr larda tıp ta ne derse desin oluyor herşey ona bağlı hiçbirimiz umutsuzluğa kapılmayalım bence bugün olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmiyor mutlaka nasipse olacak bu arada tahlil tarihi bekleyen arkadaşlarım negatif sonuçlarla üzmeyin kendinizi ve umutsuzluğa kapılmayın sakın düşünce gücü önemli pozitif düşün pozitif sonuçlansın hepinizi seviyorum ve dua ediyorum inanıyorum güzel haberler yakın:)))

canlarım...üzülmeyin nolur..ya böle tutmayan arkadaşlarımı gördükçe benimki de tutmadı diyorum...zaten hafif hafif karnım ağrımaya başladı sanki...allahım ne olur hepimize yardım et...

kıslar ben bu topikte biraz negatif enerji görüyorum pozitif olalım lütfen çok güzel sonuçlar gelecek bende aşılamamı belkide 31 aralıkta filan yaptıracağım ama 1 ocakta olabilir yarın belli olacak artık ve çok güzel sonuçlarımız olacak bizim topikte bakın dünden beri nasıl halaylar çekiliyor hamişimiz var diye herkese süper moral oldu maşallah allah nazardan saklasın burdada çekeceğiz halaylar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: herkese pozitif enerji gelecek negatif sonuçlar çıktıkça negatif düşünceler başlamış sena arkadaşımız yok burda ama izninizle onun kendi listesini bu sayfaya güncelleyeyim en son listeden bakalım kimler var belki uğur getirir

AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

evet arkadaşlar sena bu aralar dinlenmede hiç bir oynama yapmadan listeyi güncelliyorum o yokken duru damla dan haber yok sanırım şimcik cnnsynrt arkadaşımıza sıra geliyoır sanırımm perşembe günü onun test günü biraz moral olalım ona cnnsnyrt cnm neler hissediyorsun bir belirtin varmı ?

cnnsnyrt cnm testin tarihi gelmeden yapma bence dr un ne zaman demişse ozaman yap yanlış sonuçlanabiliyormuş çünkü umuyorum sonuç pozitiftir cnm dualarımız seninle....

senin günün 31 aralık değil mi canım ne testi yapacaktın idrar mı kan mı ?

evde idrar testi...şuan hiç birşey hissetmiyorum..sadece akıntım var yumurtlama döneminde olduğu gibi...

cnnsnyrt cnm testin tarihi gelmeden yapma bence dr un ne zaman demişse ozaman yap yanlış sonuçlanabiliyormuş çünkü umuyorum sonuç pozitiftir cnm dualarımız seninle....

cnm doktorum 31 aralık dedi, sonra hemşire geldi bana verdiği bir ftil vardı. onun bitmesini bekle dedi..oda 4 ocak tarihine geliyor...ama 17 aralıkta oldu aşılamam...

evde idrar testi...şuan hiç birşey hissetmiyorum..sadece akıntım var yumurtlama döneminde olduğu gibi...

canım bak allahın izni ile ilk hamişimiz sen olacaksın ve ayağını sürteceksin bizde arkandan geleceğiz inşallah idrar testini yap canım korkma ya en azından silikmi değilmi çizgi ona bakarsın bir arkadaşım her gün yaptı aşılamadan 1 hafta sonra ve he p çizgi giderek koyulaşıyordu

cnm sen bilirsin eğer için rahatlayacaksa biraz yap ama negatif çıkarsa panikleme sonuçta doğru sonucu kan testi ile 31 aralıkta alacaksın dr un dediği gibi allah yardımcın olsun işllh sonuç pozitif çıkacak :)))

Günaydın kızlaara.s.
Hafta sonundan beri karnım ağrıyor diye moralim baya düşmüştü..ama sonra farkına vardım ki nereye kadar bu can sıkkınlığı yahu..belki de bağırsaklarımdan kaynaklıdır malum bende bağırsak tembelliği var yaa :kedi:
artık rahat olmaya karar verdim bugün aşılamam olalı bir hafta oluyor ve inşallah güzel haberler alıcaz hepimiz ümidim yeniden yeşerdikaydirigubbakcemile2
nolur tatlı canlarımızı sıkmayalım stres hele hiç yapmayalım bu çok zor biliyorum ama yapabilicemizin en iyisini yapma çabasında olalım en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…