Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
görüşürüz dyd cim....

cecen hoşgelmişsin canım....

humıs sen nasılsın tatlım?

senacım hayırlı olsun canım aşılaman..umarım en güzel şekilde sonuçlanır..kusuruma bakma nolur sayfayı açtım ama eşimden fırsat bulup size katılamadım:sinifsinif:
en kısa zamanda konuşalım karşılıklı ya moral oluyor valla özledim siziiiiopuyorumnanaktan

humis nasılsın canım belirtiler varmı

canım iyiyim demeye çalışıyorum ama pek keyfim yok yaamirmirmirmir
kasıklarımda müthiş bir ağrı var cumartesiden beri..özellikle sağ tarafım çok ağrıyor ve otururken bile o bölgede baskı gibi oluyor.doktorum sağ tarafımda yumurtalarımın geliştiğini söylemiş ve oradaki yumurtalara işlem uygulamıştı..öyle endişelenmeye başladım ki..arayıp sormak istiyorum ama cesaretim yok..unutmak için elimden geleni yapıyorum valla..kendimi dinliyorum ara ara psikolojik mi diye yok anacım öle böle diil ağrıyo bariz..dua edin nolur...

asılamanın tutma belirtileri nelerdır.bıraz kasıklarım agrıyor ve cok sıkıdrara cıkıyorum.bunlar ıyıyemı yoksa kotuyemı ısaret

durudamla benimde 8.günüm aynı belirtiler var bende de. hamileliğe dair belirtilere fazla kulak asma bence herkeste farklı oluyor çünkü

canımcım adımı göremedim litede tahlil bekliyorum N83 4ocak

önemlı degıl canım.cok heycanlıyım gunler gecmıyorçsuan ıdrar tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor durduruyorum.bu bebegı cok ıstıyorum.tutmucak dıyede cok korkuyorum

önemlı degıl canım.cok heycanlıyım gunler gecmıyorçsuan ıdrar tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor durduruyorum.bu bebegı cok ıstıyorum.tutmucak dıyede cok korkuyorum

aynen bende valla eşim hatta bugün benimle dalga geçiyor du sana bir kutu test alayım her gün birini denersin diye bende çok istiyorum 5 senedir bekliyorum çünkü senin ne kadar oldu

ya canim uzuldum olmadigina, canimiz sagolsun diyebilcegim. Insallah bu ay kendiliginden gelir bebisin.
pahaliysa haklisin tup bebege gecek daha mantikli olabilir.
Insallah hicbirine gerek kalmadan bu ay kendisi gelir bebisin.

N83 canim Insallah bebeisin seninledir.
dun gece gecti agri tam 24 saat surdu gerci ilacla gecti.
walla caniim 16 mmde catlatti yumurtami doktor en az 18 diyor herkes!!! neden boyle oldu anlamadim(

N83 canim Insallah bebeisin seninledir.
dun gece gecti agri tam 24 saat surdu gerci ilacla gecti.
walla caniim 16 mmde catlatti yumurtami doktor en az 18 diyor herkes!!! neden boyle oldu anlamadim(

ben burda öğrendim mm ne kadar olması gerektiğini falan ama merak etme allah verecekse 16 sı 18 i farketmez takma kafana moralini de bozma biliyorsun moralin keyfin yerinde olacak ki bebiş orada kalabilsin

aslinda dogru diyorsun, 16mmde hamile kalanlarda gorulmus hatta 15 mmden itibaren yumurta catlayabilirmis. iste cok okuyunca da insan boyle oluyor.
canimiz sagolsun, Allah vericekse dedigin gb 16da olur.

canim 12de idrarda yaniltici cikar catlatma ignesinde betahcg veriliyormus o kaliyormus biraz idrarda var gozukuyormus. kanda cikar ama galiba kanda yaptiramiyorum yazmissin.
istersen en az bir gun daha bekle. daynamaya calisssan? zor di mi haklisin ama erken diye de varken cikmayabilir bosuna morelin bozulur.

doktorum cok israr etti illa 14. gunden once test yok diye.
gerci sen benim doktoru bosver baksana yumurtayi erken catlatmayi biliyor ama testte gelince illa 14. gun dior:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…