- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.681
canım bak allahın izni ile ilk hamişimiz sen olacaksın ve ayağını sürteceksin bizde arkandan geleceğiz inşallah idrar testini yap canım korkma ya en azından silikmi değilmi çizgi ona bakarsın bir arkadaşım her gün yaptı aşılamadan 1 hafta sonra ve he p çizgi giderek koyulaşıyordu
Günaydın kızlaara.s.
Hafta sonundan beri karnım ağrıyor diye moralim baya düşmüştü..ama sonra farkına vardım ki nereye kadar bu can sıkkınlığı yahu..belki de bağırsaklarımdan kaynaklıdır malum bende bağırsak tembelliği var yaa :kedi:
artık rahat olmaya karar verdim bugün aşılamam olalı bir hafta oluyor ve inşallah güzel haberler alıcaz hepimiz ümidim yeniden yeşerdikaydirigubbakcemile2
nolur tatlı canlarımızı sıkmayalım stres hele hiç yapmayalım bu çok zor biliyorum ama yapabilicemizin en iyisini yapma çabasında olalım en azından..
selam kızlar,
epeydir girmiyordum bi bakayım dedim.Bu ay bende aşılama yaptırdım.25.12 de yapıldı.07.01.10 da inşallah kan tahlili yaptırcam.Bakalım hayırlısı, ne oldu, neler oluyor içimde çok merak ediyorum.İlk aşılama olduğu için süreç nasıl,neler olur insan hissedebilrmi bilmiyorum.Karnımı dinleyip duruyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısı nasip etsin.
selam kızlar,
epeydir girmiyordum bi bakayım dedim.Bu ay bende aşılama yaptırdım.25.12 de yapıldı.07.01.10 da inşallah kan tahlili yaptırcam.Bakalım hayırlısı, ne oldu, neler oluyor içimde çok merak ediyorum.İlk aşılama olduğu için süreç nasıl,neler olur insan hissedebilrmi bilmiyorum.Karnımı dinleyip duruyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısı nasip etsin.
AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010.................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010.................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010.................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010.................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010.................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010.................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010.................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010...................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010
tünaydın arkadaşlar:))
slm nasılsın arkdaşım
slm millett .)) ee ne var ne yok diyeceğim negatif çok pozitif yok ya bebebişler rahat olun ahada geri sayım başaldı 2010 size bol bol bebiş getirecek :) hepiniizn günü dünden güzel geçsin
sağol canım,heyecanlaa beklemedeyim,uyku falan kalmadı artık.Sen nasılsın?
senaaaaaaaaaaa, canım hadi şu güncellemeni yap artık son yaptığın listede göremiyorum adımı tahlil bklyrm N83 4 ocak birde damla81 var onun da 4 ocak:1rolleyes::1rolleyes:
canım ben ekleyeyim sizi isterseniz çünki sena dinlenmede sanırım aşılaması yeni yapıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?