Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
önemlı degıl canım.cok heycanlıyım gunler gecmıyorçsuan ıdrar tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor durduruyorum.bu bebegı cok ıstıyorum.tutmucak dıyede cok korkuyorum

merhaba benim bugün onuncu günüm benimde eşimin altı milyondu sperm sayısı acaba tutucakmı ah keşkş inşaallah seninde benimde isteyen herkesin bebeği olur dualarım seninlebende tahlil yapmak istiyorum ama eşim gününü bekle diyor çok sabırsızlanıyorum çok heyecan ve merakla bekliyorum kendine iyi bak

Allah herkesin gönlüne göre versinn.
inşallah güzel sonuçlarınızı yazarsınız burada..ben de aşılama için iğne oluyorum.bakalım yumurtalar uygun boyuta gelince bir aksilik olmazsa aşılama olacam inş.
gülücem iyi haberlerini bekliyoruz..hayırlısı

sağol canım allahım inşallah benden senden güzel haberlerini alıcam eminim dualarım seninle herşey yolunda gider aşılamanı hayırlısıyla olursun inşallah kendine iyi bak senin kaçıncı ilkmi aşılaman probleminiz neydi acaba öğrenebilirmiyim ne kadarlık evlisin

kızlaaaaaaaaaaaaaar birşey sorucam fortel gebelik testi hakkında bir şey bilen varmı kullanan varmı internette araştırdım ama kullanna varsa ondan öğrenmek istedim adet gününden 7 - 10 gün önce sonuc öğrenilebiliryormuş ne kadar doğru

benim 3 normal yolla gebeliğim oldu.ilk ikisi 4-5 haftalıkken daha kese görünmeden düşükle sonuçlandı.üçüncüsü ise 11haftalıkken kalp atışları durduğu için küretajla alındı.pıhtılaşma için heparin iğne kullanıyordum.ama düzensiz mi kullandım dozu mu yetmedi bilemiyorum.
kolay hamile kalamıyorum..7-8 aydır istiyoruz yeniden ama olmadı.eşimde de morfoloji sorunu ve hızlı hareketli sayısında düşüklük var.2,5 yıllık evliyim. ilk aşılamam olacak.dilerim iyi sonuçlanır.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..duaların için çok sağol canım.

doktorum cok israr etti illa 14. gunden once test yok diye.
gerci sen benim doktoru bosver baksana yumurtayi erken catlatmayi biliyor ama testte gelince illa 14. gun dior:))

nette prblem oldu yaniden burdayım ama kimse kalmamış gündoğmadan senin dr pek içine sinmemiş anlaşılan başka altarnatif yok mu yaşadığın yerde

allah tedavin boyunca kolaylıklar gösterir inşallah senin evliliğin daha çok yeni hemde normal yolla hamile kalabiliryorsun o yüzden eminim bu aşılamada kesin hamile kalıcaksın:CüvCüv:

kolay hamile kalamıyorum..kaldıklarımda devam etmedi zaten..herkesin imtihanı farklı canım inan bana..önceleri hamile kalmayı çok isterdimm.ve kaldım da ..ama bunları yaşayınca anladım ki bebişlerimizi kucağımıza alıncaya kadar emin olmamak lazım..
iyi dileklerin için çok sağol.kesinlikle ümitli ve azimli olmalıyız.biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış.senin ilk aşılama mı?kaç yıllık evlisiniz

haziranda yediye giricem ikinci aşılamam geçen sene tüp bebek denedim ama dört haftalıkken düşük oldu daha doğrusu gelişiminde problem oldu ben senden çok umutluyum çünkü tedavisiz hamile kalabiliryorsun o yüzden bol bol dua et bebeklerini kucağına alıcaksın eminim:CüvCüv:

3. 4. aşılamada hamile kalıp hem de ikizleri olanlarda var..sen de dua et.inşallah burdan güzel haberleri duyururuz canım..pc ye biraz uzak otur,fazla radyasyon alma..anne adayısın sonuçta..bir de bol su içmeyi tavsiye ediyorlar

canım rabbim seninle olsun ama sen çok şanslısın kucagına alamasanda hamilelik duygusunu tatmışsın Allahım saglıklı bir şekilde tez zamanda kucagını doldursun a.s.

canım benimsağol güzel dileğin için annemde bağrıyor bana şu bilgisayar karşısında durma diye anne adayısın demişsinya ağzından bal damlıyor çok hoiuma gitti inşallah sende anne olursun en kısa zamande

inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir canım arada yaz merakta bırakma hayırlısını nasip etsin mevlam sabır:hulya:

Allah sağlıklı güzel hamilelikler ve bebekler hepimize nasip etsin..birgün bu sayfaları okuyup tatlı tatlı gülümseyeceğiz ve şükredeceğiz..bir iki cümle yazmak isteyeceğiz ki geriden dünyanın en güzel çığlığı bir kelime bile yazmamıza fırsat vermeyecek. nazlı perilerimizi kucağımıza alıp birlikte yazarız birşeyler.

tşklr ama umut devam ediyo da 10 yıl oldu artık sabrım tükendi senağlama

tşklr ama umut devam ediyo da 10 yıl oldu artık sabrım tükendi senağlama

ama testin 31 aralık diye tazıyor listede sen ne zaman yaptın ne testi yaptın on sene olmuş benimde yediye giriyor normal hamileliğimde hiç olmadı bende yeni evli sayılmam tüp bebekte denedim bu ikinci aşılamam eşim varikosel ameliyatıda oldu ben çok tükendim bende senden anlıycan bugün onuncu günüm bakalım bu sefer sonuç ne olucak doktorum hiç ümitli değil sperm sayısı az çünkü bu seferde olmazsa ben ne yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…