- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.641
önemlı degıl canım.cok heycanlıyım gunler gecmıyorçsuan ıdrar tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor durduruyorum.bu bebegı cok ıstıyorum.tutmucak dıyede cok korkuyorum
Allah herkesin gönlüne göre versinn.
inşallah güzel sonuçlarınızı yazarsınız burada..ben de aşılama için iğne oluyorum.bakalım yumurtalar uygun boyuta gelince bir aksilik olmazsa aşılama olacam inş.
gülücem iyi haberlerini bekliyoruz..hayırlısı
doktorum cok israr etti illa 14. gunden once test yok diye.
gerci sen benim doktoru bosver baksana yumurtayi erken catlatmayi biliyor ama testte gelince illa 14. gun dior:))
benim 3 normal yolla gebeliğim oldu.ilk ikisi 4-5 haftalıkken daha kese görünmeden düşükle sonuçlandı.üçüncüsü ise 11haftalıkken kalp atışları durduğu için küretajla alındı.pıhtılaşma için heparin iğne kullanıyordum.ama düzensiz mi kullandım dozu mu yetmedi bilemiyorum.
kolay hamile kalamıyorum..7-8 aydır istiyoruz yeniden ama olmadı.eşimde de morfoloji sorunu ve hızlı hareketli sayısında düşüklük var.2,5 yıllık evliyim. ilk aşılamam olacak.dilerim iyi sonuçlanır.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..duaların için çok sağol canım.
kolay hamile kalamıyorum..kaldıklarımda devam etmedi zaten..herkesin imtihanı farklı canım inan bana..önceleri hamile kalmayı çok isterdimm.ve kaldım da ..ama bunları yaşayınca anladım ki bebişlerimizi kucağımıza alıncaya kadar emin olmamak lazım..
iyi dileklerin için çok sağol.kesinlikle ümitli ve azimli olmalıyız.biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış.senin ilk aşılama mı?kaç yıllık evlisiniz
benim 3 normal yolla gebeliğim oldu.ilk ikisi 4-5 haftalıkken daha kese görünmeden düşükle sonuçlandı.üçüncüsü ise 11haftalıkken kalp atışları durduğu için küretajla alındı.pıhtılaşma için heparin iğne kullanıyordum.ama düzensiz mi kullandım dozu mu yetmedi bilemiyorum.
kolay hamile kalamıyorum..7-8 aydır istiyoruz yeniden ama olmadı.eşimde de morfoloji sorunu ve hızlı hareketli sayısında düşüklük var.2,5 yıllık evliyim. ilk aşılamam olacak.dilerim iyi sonuçlanır.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..duaların için çok sağol canım.
3. 4. aşılamada hamile kalıp hem de ikizleri olanlarda var..sen de dua et.inşallah burdan güzel haberleri duyururuz canım..pc ye biraz uzak otur,fazla radyasyon alma..anne adayısın sonuçta..bir de bol su içmeyi tavsiye ediyorlar
canım iyiyim demeye çalışıyorum ama pek keyfim yok yaamirmirmirmir
kasıklarımda müthiş bir ağrı var cumartesiden beri..özellikle sağ tarafım çok ağrıyor ve otururken bile o bölgede baskı gibi oluyor.doktorum sağ tarafımda yumurtalarımın geliştiğini söylemiş ve oradaki yumurtalara işlem uygulamıştı..öyle endişelenmeye başladım ki..arayıp sormak istiyorum ama cesaretim yok..unutmak için elimden geleni yapıyorum valla..kendimi dinliyorum ara ara psikolojik mi diye yok anacım öle böle diil ağrıyo bariz..dua edin nolur...
artık tüp bebeğe geçiş yapıcam sıktı artık bu aşılama işi(
allahım inşallah tüp bebek tedavin pozitif sonuçlanır sakın kendini yıpratma hep olumlu düşün allahım en kısa zamanda inşallah bebeğini kucağına alırsın allahım isteyen herkese versin dualarım seninle
tşklr ama umut devam ediyo da 10 yıl oldu artık sabrım tükendi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?