- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.721
canım ben 2 ay önce yaptırdım olmadı eşimin morfolojisi 3 senin eşinin kaç
yani ifadeler silinmesin zaten bu liste yüzünden senaya bir kere ayıp oldu birdaha olmasın yanlış anlaşılmada olmasın istiyorum inşallah listeedeki herkes hamiş kalır rabbim yardım etsin inşallah
herkeze merhaba ben cumartesi günü 4. aşılamamı yaptırdım. ama bu sefer diğer aşılamalarımda yaşamadığım bi şey oldu dün akşam üzeri saatlerce sancım oldu karnım ve kasıklarımda acaba bu normalmi yoksa meleğim bana tutunmayamı çalı şıyo allah heimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
benim eşimin 6 sen şuan hiç mi tedavi aşamasında DEĞİLSİN DOKTOR DİNLENME VERDİ
ben kendime dinlenme verdim canım ben ist florance nıgtangelde aşılama yaptırdım doktor hiç sorun yok dedi 1500 da para gitti olmaadı işte ikinci aşılamyı düşünmedim bakalım sen nerde yaptırdın
DOKTORUMUN ÖZEL MUAYANESİNDE YAPTIRDIM NE KADARLIK EVLİSİN BENİM OKADAR PARA GİTMEDİ 300 YTL GİTTİ
sen tekirdagda yaptırdın sanırım benim hastane ççok pahalıydı 2 senelik evliyiz
EVET tekirdağda yaptırdım sen daha çok yeni evlisin ben yediye giriyorum çok yıprandım ikinci aşılamam bu birde geçen sene tüp bebek tedavisi yaptırdım ama olmadı birde eşim geçen sene ameliyat oldu bakalım bu sefer bebeğimize kavuşacakmıyız :CüvCüv:
tüp bebekte neden olmadı canım eşinin morfolojisi falan sende problem varmı valla bizde beklemek çok acı geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?