Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugull sağol biratenm nasıl olsun sabırsızım hafta sonu gelse de şu 1 haftayı yesem diye bekliyorum...hepinizi opt kızlar adet olanlara geçmiş olsun tedaviye başlayanlara hayırlı olsun diyorum...bugün ara ara girerim yazılı okuyup not gircem biraz meşgul olurum...hepinizi opt...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
nelke......................1 ocak 2010 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83 ........................4 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
jenefer hayırlı olsun canım inşallah hamişsindir ağrı her iki sbepten de olabilir inşallah meleğin geliyodur ...ekledim seni listeye canım..

MERHABA benimde ikinci aşılamam benimde çok ağrılarımoldu hala devam ediyor bugün aşılamamım 11.günü valla hiç bilmiyorum ağrılar normal mi?

sena çok teşekkür ederiim canım ismimi orda görünce dua yerine geçer diye düşünüyorum sen nasılsın bir sıkıntın yoktur umarım

sen tekirdagda yaptırdın sanırım benim hastane ççok pahalıydı 2 senelik evliyiz

EVET tekirdağda yaptırdım sen daha çok yeni evlisin ben yediye giriyorum çok yıprandım ikinci aşılamam bu birde geçen sene tüp bebek tedavisi yaptırdım ama olmadı birde eşim geçen sene ameliyat oldu bakalım bu sefer bebeğimize kavuşacakmıyız :CüvCüv:

tüp bebekte neden olmadı canım eşinin morfolojisi falan sende problem varmı valla bizde beklemek çok acı geliyo

istanbullu kızlar aşılama orda 1500 se tüp ne kadar ben aşılaama tutmazsa yaza tüp düşünüyordum ist. da ama anlaşılan fiyatlar çok uçuk benim yaşadığım yerde de 4000 falan diyorlar

herkese ii akşamlar..ben yeni üyeyi ve 15 arlıkta ilk aşılamamı oldum..bugun kan tahlilim yapıldı veee ...sonuç ne negatif nede pozitifmiş..değerimm;3 kusurlu bişi ...böyle bi durumla karrşılaşan var mı aranızda..lütfen yardımm ..

tüp bebekte neden olmadı canım eşinin morfolojisi falan sende problem varmı valla bizde beklemek çok acı geliyo

bende problem yok eşimde var ameliyat oldu ama fazla faydası olmamış daha beklememiz gerekiyormuş altı buçuk senedir bekliyoruz daha bekleriz herhalde ama bende sabır kalırsa beklemek gerçekten çok acı sizde problem neydi arkadaşlar çok olduğu için çok karıştırıyorum kusura bakma daha önce sana sormuşmuydum mazur gör beni kafam hiç iyi değil gün sayıyıyırum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…