Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
istanbullu kızlar aşılama orda 1500 se tüp ne kadar ben aşılaama tutmazsa yaza tüp düşünüyordum ist. da ama anlaşılan fiyatlar çok uçuk benim yaşadığım yerde de 4000 falan diyorlar

ben istanbulda oturmuyorum ama geçen sene ist tüp bebek tevasi yaptırmıştım ilaçlar çok pahalı birde gittiğin hastaneye bağlı özel ve lüks se fiyatta ona göre oluyor

hastanenin lükss olması başarı şansını etkiliyormu siz aratırmışsınızdır ben önemli olan embiryolog diye duymuştum

ben istanbulda oturmuyorum ama geçen sene ist tüp bebek tevasi yaptırmıştım ilaçlar çok pahalı birde gittiğin hastaneye bağlı özel ve lüks se fiyatta ona göre oluyor

mesela burda eurofertıl açıldı ama çalışanları çok gençler embiryolaglar falan yeni mezun tecrübesiz olurlar diye çok tercih edilmiyor

canım hoşgeldin mesajında veeee kısmını okuyunca olumlu zannettim böyle bir şey yaşamadım ama arkadaşımın da öyle çıkmıştı bir kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendi inşallah sen de hamişsindir

bizde sorun yok canım dediler ama 4 kutu igneyle tek yumurtam gelişti eşiminde morfolojisi 3 çıktı doktor sorun olmaz dedi ama 4 olması gerekiyomuş aşılamada şans olması için

ben bu seferki aşılamamda hiç iğne kullanmadım çünkü doktorum hiç ümitli değil o kadadr iğne niye sana verdiler sende birşey yoksa her doktor farklı tedavi uyguluyor bilemiyoruz her insanın bünyesi farklı

bugull bizde de hiç bir problem yok benim ilk aşılamam ben 11 kutu falan iğne kullandım senini 4 kutu az değil mi yoksa benim kim

yoksa benin kimi fazla hatta 3 tane de ilave verdi 14 kutu iğne vuruldum (fostimon75)

canım valla ben 4 kutuya çok diyodum ben menegon kullandım kalçadan burda sor ama genelde 3 kutuda falan yumurtalar gelişiyo tabi senin bünye farklıdır canım senin 1 kutu ignenin içinde kaç tane vardı kaç yumurtan büyüdü

sositososito
sositososito.. bana umut oldun cnm çok saol ki öyleden beri beri baya karamsardım bugunu zor bekldm şimdi perşembeyi bklycem..senin arkadaanın kaçıncı günde çıkmıştı düşük değer bilgin var mı cnm??

bir kutuda 1ilaç 1 su şeklindeydi ama zaten ilaçlar farklıymış bende 2 yumoş oldu biri 21mm biri 19mm bilmiyorum artık bakalım ne olacak sonuç

sınırda demişlerdi sayı olarak bilmiyoum o zamanlarda bende böyle işler olmayınca bilgim yoktu. inşallah canım vardır.

mrb kızlar..ben de gonal f diye bir iğne kullanıyorum..rapor çıkartıp ilaçları almak için en az 3 yıllık evli olma şartı varmış.ben ilaçları satın alıyorum.3 yıl olmadı henüz.sizde de öylemi? benim bildiğim o tüp bebek için geçerliydi.siz nasıl alıyorsunuz?

sınırda demişlerdi sayı olarak bilmiyoum o zamanlarda bende böyle işler olmayınca bilgim yoktu. inşallah canım vardır.

cnm benimde ilk aşılamamda sonuç ne gatifti değerim 7,09 çıkmıştı, ama gebelik yoktu..benim 2. vurduğum çatlatma iğnesinden ötürü böyle bi sonuç çıktı..hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…