- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.741
gülücem listede 2 ocak yazıyor bekliycekmisin? 14. gün mü o gün
istanbullu kızlar aşılama orda 1500 se tüp ne kadar ben aşılaama tutmazsa yaza tüp düşünüyordum ist. da ama anlaşılan fiyatlar çok uçuk benim yaşadığım yerde de 4000 falan diyorlar
tüp bebekte neden olmadı canım eşinin morfolojisi falan sende problem varmı valla bizde beklemek çok acı geliyo
ben istanbulda oturmuyorum ama geçen sene ist tüp bebek tevasi yaptırmıştım ilaçlar çok pahalı birde gittiğin hastaneye bağlı özel ve lüks se fiyatta ona göre oluyor
mesela burda eurofertıl açıldı ama çalışanları çok gençler embiryolaglar falan yeni mezun tecrübesiz olurlar diye çok tercih edilmiyor
herkese ii akşamlar..ben yeni üyeyi ve 15 arlıkta ilk aşılamamı oldum..bugun kan tahlilim yapıldı veee ...sonuç ne negatif nede pozitifmiş..değerimm;3 kusurlu bişi ...böyle bi durumla karrşılaşan var mı aranızda..lütfen yardımm ..
tüp bebekle oldu tuttu ama dört haftalıkken düşük oldu gelişme problemi oldu bebeğimin
bizde sorun yok canım dediler ama 4 kutu igneyle tek yumurtam gelişti eşiminde morfolojisi 3 çıktı doktor sorun olmaz dedi ama 4 olması gerekiyomuş aşılamada şans olması için
yoksa benin kimi fazla hatta 3 tane de ilave verdi 14 kutu iğne vuruldum (fostimon75)
canım hoşgeldin mesajında veeee kısmını okuyunca olumlu zannettim böyle bir şey yaşamadım ama arkadaşımın da öyle çıkmıştı bir kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendi inşallah sen de hamişsindir
sositososito
sositososito.. bana umut oldun cnm çok saol ki öyleden beri beri baya karamsardım bugunu zor bekldm şimdi perşembeyi bklycem..senin arkadaanın kaçıncı günde çıkmıştı düşük değer bilgin var mı cnm??
bir kutuda 1ilaç 1 su şeklindeydi ama zaten ilaçlar farklıymış bende 2 yumoş oldu biri 21mm biri 19mm bilmiyorum artık bakalım ne olacak sonuç
sınırda demişlerdi sayı olarak bilmiyoum o zamanlarda bende böyle işler olmayınca bilgim yoktu. inşallah canım vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?