Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benimde ilk aşılamamda sonuç ne gatifti değerim 7,09 çıkmıştı, ama gebelik yoktu..benim 2. vurduğum çatlatma iğnesinden ötürü böyle bi sonuç çıktı..hakkında hayırlısı olsun..

fisfisfisbana 1tane çatlatma iğnesi vurruldu ama bilmıorm artık cnm..bir de dr a bende aynı şeyi soyledim oda ilaçların etkisi geçmiştr dedi..ben daha sitede yeniym bazı bölmleri okumaya çalısıorm ama baya vakit alıo siz başka boyle durmlar okudunuz mu?

kızlar herkese iyi akşamlar malum yemek zamanı mutlu kalın hoş kalın neşieli kalın esen kalın en yakın zaman da hamiş kalııııııııııııııın hihoyyythihoyyythihoyyyt

:uhm:kızlar benim bugün 11. günüm acaba evde test yapsam çıkarmı ki yarın sabah...

canım biliyorum beklemek çok zor ama en iyisi kan testi onda pozitif çıkınca evde test yapki moral olsun şimdi belli olmaz belki negatif birşey çıkar gereksiz yere canını sıkarsın allahım inşallah bebişini nasip eder sana burdan hayırlı haberlerini alırıza.s.

kızlar selam bende 12 gun once asılama yaptırdım sabırsızlıkla beklıyorum ınsallah herkezın tutar akrep senın belırtılerın neler varmı yada bende kasıklarımda agrı var bıde goguslerım cok agrıyor baskada hıc bır belırtım yok akıntım falanda yok

:uhm:kızlar benim bugün 11. günüm acaba evde test yapsam çıkarmı ki yarın sabah...

benimde 11. günüm bende idrar testi yaptırsam mı? diye düşünüyorum sonuç negatif çıkıcak diye çok korkuyorum sen alırsan yarın haber bekliyorum senden allahım inşallah çok güzel haberi verirsin bebeğin artık yola çıkmıştır :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar.bugün üye oldum.ben 3 kere normal yoldan hamile kaldım. ilki 1 aylıkken karnımda öldü düşük oldu.ikincisi 2 aylıktı boş gebelik oldu daha sonrasında gene düşük.sonuncusu 1 sene önce 1 aylıkti dış gebelik oldu ve iç kanamam başladığı için acilsezeryan şeklınde ameliyat olarak kurtldum. 1 senedir uğraşmama rağmen hamile kalamadım. rahim filmi çekildi tüplerim açık,eşimdede problem yok bendede ama hamile kalamıyorm. 1 senedir her ay dr.kontrolündeyim. nihayet bu ay aşılama için her şey uygundu. öncesinde klomen verdi ama hapa başlamadan yumurtalarım, kendilğinden aşılama için uygun büyüklüğe gelmiş.çatlatma iğnesi yaptı ayın 25inde aşılama yapıldı.2 gün kasığımda ağrı oldu. şimdi 5.gündeyım hala ağrılar oluyo sankı düşük yapıyormuşum gibi. birde sarımsı bi akıntı var o günden beri sizlerde de varmı? hamileliğe dair şu an bi balirtim yok gibi 10 günün geçmesini bklyrum sabırsızlıkla. benımle aynı durumu yaşayanlardanyorum bklyrm.

yor

yazdıklarını okudum da ben de aynı gün yaptırdım aşılama benim de kasığımda belimde ayağımda zaman zaman ağrılar oluyor ben de bekliyorum.bi hazırlıklı olayım çok ümitlenmeyeyim diyorum bi yandan da kıpır kıpırım bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

bende hafif kahverengimsı akıntı var sizlerde de oluyomu ya merak ettım yoksa hamıle kaldım da yerleşmeyemı calışıyor?adetmi görücem yoksa.CADIARZU

benim de aynen senin gibi canım hiç belirtim yok..sadece göğüslerim biraz gergin ama ağrı yok..allah hayırlı haberler almayı nasib etsin...

canım hiç boşuna test yapma ben yaptım..tabiki çıkmadıçok erken daha..eğer yapacaksan kan testi yap.ama idrar çıkmaz sanırım daha...ben yaptım çıkmadı ama moralim bozulmadı..çünkü biliyorum ki erken..varsa bile çıkmamıştır..ben artık adetimi bekliycem..gelmezse yine bi test yaparım:)

haklısın canım ..ama gebelik testlerini bedava bulunca böle her dk yaparsınyaptım sabah çıkmadı..ama üzülmedim..umudum var hala..erken çünkü..haftaya adetim gelmezse yine yapıcam:)

slm kıslar ben pko luyum bugün 14. gününm ve yumurtalarımın biri 14 biri 16,5 mm olabildi ancak aslında arkadan gelen çok yumurta var dedi dr o yüzden ilacı pazar günnden beri kesti yavaş büyümesini istiyormuş cumartesi tekrar gideceğim muhtemelen pazartesi salı aşılaman olabilir dedi senağlama çok mu gecikti yumurtalarım büyümekte sizce bi sakıncası olabilirmi bu arada benim aşılamam aralık ayını aştı ocağa kaldı nasıl olacak kıslar listeden çıkmalımıyım sizce mafoldumbenmafoldumben

cnm 17 sinde oldum aşılamamı..dün 12. gündü, bide geceden yapmış olmamın etkisi olabilirmi..sabah idrarı diyorlar yaa, hayırlısı bakalım yaa...

ben de 18 inde olmuştum canım..ben sabah yaptım testi..ama bence buna bağlı değil...çok erken bizim için idrarda çıkmaz ancak kanda çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…