Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla geçmişe bak bak bitiremedim ama yeni aşılama olmuş arkadaşlar hayırlı olsunn..
tahlil zamanı gelenlere inşallah diyorummm hamiş olurlar ..

Daha once hic kistim olmamisti. Arkadan gele 2 yumurtam catlayamamis ve kist olmus. Sogan kurune baslayacagim.

iyi olur sogan kuru gerçekten geçiriyormuş bende incir kuru ve eşimede keçi boynuzu yapıyomm bide gelen sıvılardan yumurtlama tarihimi bulmaya çalışıyorum bugunlerde ilişki olması lazım ama bu seferde benim herif hastalandı yataklarda yatıyoo hiç halii yok bu ayda nasip olamayacak herhal

tabiiiki tüp bebekte şans çok fazla yoruldum aynı şeyleri yaşayamam diyorsan tabiki yaptır bitanem bu arada yaş kaçtıı???

sancux mrb canım.bende 2 kez aşılama yaptırdım.ama doktorum 3. yerine tüp bebeğe yönlendirdi.kafam çok karışık.sendemi tüp düşünüyosun.benimde yaşım 27. 2,5 yıllık evliyiz.bir sorunumuzda yok ama olmuyo işte.sende bir sonraki ay tüpmü yaptıracan.banada aşılama hatırası kist kalmış.bende cylo ile başlayan bi ilaç kullanıyom.bir sonraki ayda tüpe geçecez.hayırlısı bakalım.

Merhaba Demetcim. Benim doktorumda tüp önerdi cnm. Sebepsiz olduğu için aşılamanın normal ilişkiden çok farkı yok bizim için. O zaman cnm seninle aynı durumdayız. Kist olmasaydı ben ara vermeden tüp bebeğe geçecektim ama bu ay kısmet değilmiş. İlk aşılamamdı ve ilk kistim. Bende hiç kist çıkmamıştı daha önce. Bana doktorum microgynon diye bir doğum kontrol hapı verdi. Ben ayrıca soğan kürü de yapacağım kistlere iyi geliyormuş. Sende yap bence cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…