- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.021
dur o zaman humis cokme oyle hemen hic belli olmaz hamileler hep kahverengi akintidan bahseder o onceden olmus kanamanin disari cikmasi derler ya, belki asilama da azicik kanadi odur gelen. gonlunu ferah tut once kirmizilar gelmedigi surece umudumuz hep var emin ol.
kızlar bugun 14.gunum.ayın 1de adet olmam gerekıyordu ama olmadım.cok umutluyum yarın doktoruma gıdıcem test yaptırıcam.adetımı 2gun gectım ya acaba hamilemıyım.gülücem sende yaptır yarın bırlıkte acıklayalım
meraba arkadaşım
diyarbakırda hangi doktora gidceksin bende diyarbakıra gidicem belki oralarda tanışma fıtrsatımız olur çok memnun olurum
kızlar benim kırmızılar geldi..tutmadı aşılamammafoldumben
N83canım senın adına cok uzuldum.sabırlı ol.sana dıyorum ama bende 2 geceden berı heycandan uyuyamıyorum hep kendımı dınlıyorum acaba hamılemıyım dıe .sabır etmekte cok zor
14. gün hala bisi yok. ama karnım ağrüyür..eşofmanın bel lastii de elimde kalcak kontorl etmekten. lülülülülülülülülülülülü
kızlar benim kırmızılar geldi..tutmadı aşılamammafoldumben
ya kızlar bu aşılama nasıl bişeymiş olur olmadık yerde ağrılar giriyor karnıma belime bacaklarıma..bi de normal akıntının fazlası geliyo.göğüslerime dokunamıyorum yürürken bile ağrıyor var mı benimle aynı durumda olan?
11.günüm canım inanılmaz ağrıyor göğüslerim.ya benim bi arkadaş ilk aşılamasında ikize hamile kalmış ona soracam görürsem belirtilerini vs..ağrılar oluyor genelde arkadaşım ben de olmamıştı ama arkadaşlardan duyuyorum kaçıncı günü aşılamanın
canimiz sagolsun diyecegiz humiscim ben kendimden daha hic umutlanmadan negatifi bekliyorum ama ne yapayim diorum canim sagolsun, yoruluyoruz da tedavi vs cok bunaltici cok zor bizler icin ama gercekten once saglik ben bebegi kaybettikten sonra uc ayda duzeldi hormonlarim o zaman anladim, saglikli olup az da olsa her ay umutlu olmak baska bir seymis.inşallah be canım..ama ne bilim işte öyle büyük bir hayal kırıklığı oldu ki..artık kendimi ihtimalleri düşünerek minik mutluluklarla avutamıyorum..mahvettim kendimi akşamdan beri ağla ağla içim dışıma çıktı fenalardayım vallamafoldumben
ay canim Insallahkızlar bugun 14.gunum.ayın 1de adet olmam gerekıyordu ama olmadım.cok umutluyum yarın doktoruma gıdıcem test yaptırıcam.adetımı 2gun gectım ya acaba hamilemıyım.gülücem sende yaptır yarın bırlıkte acıklayalım
kiyamam simdi cok kotusun eminim, birkac gune Insallah daha iyi hissedeceksin.kızlar benim kırmızılar geldi..tutmadı aşılamammafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?