Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dur o zaman humis cokme oyle hemen hic belli olmaz hamileler hep kahverengi akintidan bahseder o onceden olmus kanamanin disari cikmasi derler ya, belki asilama da azicik kanadi odur gelen. gonlunu ferah tut once kirmizilar gelmedigi surece umudumuz hep var emin ol.

inşallah be canım..ama ne bilim işte öyle büyük bir hayal kırıklığı oldu ki..artık kendimi ihtimalleri düşünerek minik mutluluklarla avutamıyorum..mahvettim kendimi akşamdan beri ağla ağla içim dışıma çıktı fenalardayım vallamafoldumben

kızlar bugun 14.gunum.ayın 1de adet olmam gerekıyordu ama olmadım.cok umutluyum yarın doktoruma gıdıcem test yaptırıcam.adetımı 2gun gectım ya acaba hamilemıyım.gülücem sende yaptır yarın bırlıkte acıklayalım

oh maşşallah ya çok sevindim damlacım..inşallah sen güzel haberler alır bizlere de umut olursun..rabbim yardımcın olsun..

N83canım senın adına cok uzuldum.sabırlı ol.sana dıyorum ama bende 2 geceden berı heycandan uyuyamıyorum hep kendımı dınlıyorum acaba hamılemıyım dıe .sabır etmekte cok zor

kızlar ben şimdi çıkıyorum kahvaltı edicem..sonra yine görüşürüz..umarım yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız en kısa zamanda...bi ihtimal hala ümidim var kahretsin..aklımdan bir an çıkmıyo..nolur bana dua edin..
öptüm

meraba arkadaşım
diyarbakırda hangi doktora gidceksin bende diyarbakıra gidicem belki oralarda tanışma fıtrsatımız olur çok memnun olurum

inş. canım ben 3 ay sonra gitmeyi düşünüyorum.o zamana kadarda dok. takipte olucam.ben hastane konusunda daha araştırma içerisindeyim.arkadaşım bu hafta veni vidi hastanesinin tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracak.3500 tl ye yapacaklar.birde gensis hospıtal var orası 6000tl ye yapıyomuş çok lüks bir hasteneymiş açılışını seda sayan yapmış.pazarlık yapınca belki düşürürler tabiii.aşılamaya gelince veni vidide herşey dahil 310 tl indirim isteyince biraz düşer.genisis hospıtal da aşılama ne kadar bilmiyorum ama araştıracam inş.karar verip birine gidecez inş.o zamana kadar hamile kalırım gerek kalmaz inş.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI İMANLI EVLAT NASİP ETSİN AMİN.ÖPTÜÜM.

14. gün hala bisi yok. ama karnım ağrüyür.. eşofmanın bel lastii de elimde kalcak kontorl etmekten. lülülülülülülülülülülülü

N83canım senın adına cok uzuldum.sabırlı ol.sana dıyorum ama bende 2 geceden berı heycandan uyuyamıyorum hep kendımı dınlıyorum acaba hamılemıyım dıe .sabır etmekte cok zor

saol canım yaa atlattım ama çok şükür ilk gün biraz zor oluyor sonuç bekleyen arkadaşlara tavsiyem olumsuz sonuç alırsanız o gün asla evde yalnız kalmayın ben hiç canım istemesede gezmeye gittim 2 gündür sokaklardayım yani ama inanın çok faydası oluyor artık yaza kadar normal yoldan çalışmalaara devam inşalllah güzel haberler alırız sizlerden

ya kızlar bu aşılama nasıl bişeymiş olur olmadık yerde ağrılar giriyor karnıma belime bacaklarıma..bi de normal akıntının fazlası geliyo.göğüslerime dokunamıyorum yürürken bile ağrıyor var mı benimle aynı durumda olan?

kızlar benim kırmızılar geldi..tutmadı aşılamammafoldumben

canım üzülme diyemiycem çünkü 2 gün önce ben yaşadım aynı durumu insan muhakkak üzülüyor ama bir an önce kendini toparlamaya bak hayatın sonu değil ya canım eni sonu birdahaki aya inşallah olur a.e:teselli::teselli:

ağrılar oluyor genelde arkadaşım ben de olmamıştı ama arkadaşlardan duyuyorum kaçıncı günü aşılamanın

canimiz sagolsun diyecegiz humiscim ben kendimden daha hic umutlanmadan negatifi bekliyorum ama ne yapayim diorum canim sagolsun, yoruluyoruz da tedavi vs cok bunaltici cok zor bizler icin ama gercekten once saglik ben bebegi kaybettikten sonra uc ayda duzeldi hormonlarim o zaman anladim, saglikli olup az da olsa her ay umutlu olmak baska bir seymis.
ay canim Insallah sonunda aliyoruz bence guzel haberi gelmeyen regle en buyuk hamilelik belirtisi benim icin :teytey:

kızlar benim kırmızılar geldi..tutmadı aşılamammafoldumben
kiyamam simdi cok kotusun eminim, birkac gune Insallah daha iyi hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…