Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bugün daha iyiyim..hastalandığım akşam eşim sabaha kadar içti ben de gittim gece yanına ağladık beraber..mafoldumben ertesi gün biraz toparlanalım dedim..dışarı çıktık..biraz kafa dağıttık..iyi geldi ikimizede..bugün daha iyiyiz...yinede aşılamadan umudum yok ama bir kere daha deneyelim diyorum...bugün gittim kuru incir ve polen aldım..inşallah işe yarar..yarın başlıcam...

cumaya kadar11 kişinin testi var kızlar hadi hayırlısı.........kardelencim öle tabi kuşum...biliyo musun kesinlikle katılıyorum benim ilk aşılamamda çok rahattım....günler çabuk geçti....çünkü çok umut etmiyosun ama şidi ilki tutunca ikinci de tutsun diye bekliyosun ve günler geçmek bilmiyor ...ya tutmazsa bu sfere diye çok korkuyosun...bu bana çok zor geldi yani ne bilim...Çok üzgünüm çoook

akrebim canımsın 3 aşılamaya kadar şans yüksek...5. 6. aşılmayı deneyen var onlar napsın doktorlar 5ten sonrasını gereksiz buluyolar...senin daha ilk dur bakalım...

AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
fesleğen85...............8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

akrebim canımsın 3 aşılamaya kadar şans yüksek...5. 6. aşılmayı deneyen var onlar napsın doktorlar 5ten sonrasını gereksiz buluyolar...senin daha ilk dur bakalım...

2. tutmazsa 3. yü denermiyim bilmiyorum...ama belki incir polen falan iyi gelir..onlardan biraz umudum var ama bilmiyorum tabi...

ben de aşılamadn önce polen yemiştim grip için bikaç gün iyi bari...

akrepcim neye iyi geliyor incir polen vs..

yalnız polen tek renk olmaması gerekiomuş..benim aldığım polende sarının her tonu var açıklı koyulu..eşinde yesin sen de ye..sabahları aç karnına...meyvesuyuna karıştırabilirsin ama sıcak olmasın karıştırdığın şey ..ben azıcık yoğurda 1 tatlıkaşığı atıodum bi ara yemiştim ama bırakmıştım sonra....keşke devam etseydim..bi de kızlar..dolmalık fıstık öneriolar duydunuzmu bilmem...her gün 1 tatlı kaşığı hem erkek hem kadın yerse hamile kalmak için birebir miş..

Merhaba,
Bölümünüzden sorumluyum.
Kafanıza takılan,yanlış yaptığınız bir şeyler,canınızı sıkan durumlar,müdahaler olduğunda lütfen bana ulaşın.
Biz yönetim olarak anında müdahaleye hazırız..
Sevgilerimizle..

saruboceq sağol tatlım...teşekkür ederiz....şimdilik herşey yolunda negatif testler dışında:1no2:...opt......a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…