Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim gönlünüze göre versin inş.. Bende bu ay aşılama olacaktım fakat ertelemek zorunda kaldım , ocak gibi bende aranıza katılacam inş..sizizn pozitif sonuçlarınız banada umut olacak inş. özçeliksena sen doğumdan sonra araştırma yaptırdınmı ,, yani neden böle olduğu konusunda,,

hayır canım yapılmadı teklif deedilmedi...ben de öle kötü durumdaydım ki...hiç aklıma bile gelmedi sölemek...ama doktorum şöle demişti diğerlerini kaybedince onların etkisiyle bebeğin kesesi zayıflamıştır demişti...zaten riskli bir hamilelikmiş demişti......

canım neden ertelendi ( inşallah ilk aşılamalarımız tutar hepimizinde hasyırlısıyla doğurururz

aaaaaaa doktorun söleme3di mi kesinlikle iç biliyosun bebeğin kesesi oluşurken içine su doluyo..bana gün de 2 litre iç demişti hem de....

yalış hatılradım o zaman canım

Son düzenleme:
ayrıca senin bebeğimi kaybettim bölümündeki yazılarını da okumuştum...allah hepimize sabır versin....

aaaaaaa doktorun söleme3di mi kesinlikle iç biliyosun bebeğin kesesi oluşurken içine su doluyo..bana gün de 2 litre iç demişti hem de....

inanmıroum hiç öle bişey demediler bide özel merkez ve milyarlar döktük yaaa sölemediler bak kızdım şimdi klava: iyiki söyledin canım ya hep içerim artık gerci vitamin verdi onu içerken 1 bardak falan içiyom su ama onun haricinde işte sabahları 1 nescafe bardağı çay öğlen de aynı bardakla 1 çar yarım lt su akşama kadarda yarım lt su anca içiyom işte :a015:

kızlar bu ay aşılam yaptıranlar tahlil tarihleri belli olunca versin yazalım benim belli olsun ben de yazacam....

neslihancım okumuştum galiba babanız prostat ameliyatı olacakmış..ama bu erteleme nedenin olmamalıydu bence yaaaa...allah ona da şifa versin...senin için de hayırlısı olsun canım...

yok canım karıştırıyosun sanırım ,, ben gen testi sonuçlarımı bekliyorum,, 5. aşılamamı olacam Allah nasip ederse..

meltemcim üzülme geç değil bugünden sonra kendine 2 lt ped şişe ayarla doldur ve bitir onu ben öle yapıyodum baş ucumda duruyodu..

hatta ben aşılamnın 4. günü arayıp karnım ağrıyo dedğimde doktorum tekrar hatırlatmıştı su içiyosun değil mi diye...benim doktorum da hem hastanede hem anlaşmalı tüp bebek merkezinde çalışıyodu...ben muayenehanesinde yaptırmıştım ama hem de 200 tlye....
ama maalesef şimdi tayinim çıktı bingöldeyim başka bi doktor yapacak yani

öle mi özür dilerim karıştırdım ozaman...ama bebeğimi kaybettim bölümünde yazın vardı değil mi?

ya bana neden gen testi yapılsın demediler ya acaba ilk olduğu için mi 3 seferden sonra istiyolarmış sanırım onu....

benim aşılama 750 tl tam tamına o evreye kadarki masrafları sen düşün artık :S neyse bebeğimiz olsunda önemli değil para. :dilcikar:

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009

Son düzenleme:
neslihancım allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı sağlıklı bebişler hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…