Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neslihan senin üstünden nekadar geçmişti canım....sanırım bayağı olmuştu senin....benim daha çok yeni daha sezeryan ağrılarım bile geçmedi..büyük bir cesaret gösteriyorum ama olsun herşeye razıyım tekrar denicem allah yardım eder inşallah

sadece dua et canım....allah ol deyince imkansızlar bile hemen oluverir biliyosun...

senam topiğin sana ve arkadaşlarına şans getirsin bitanem inşallah aşılamalarınız tutar canım benim hep dua edicem allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

allahım nolur buradaki herkes hamlieyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm..yazsın....

aşkıııııııııııııımmmmmmm bu işte be benim arkadaşım ne zaman yanlız bıraktı ki beni...yine süpriz yaptı bana mesajı görünce sanki arkadan bana cieeeeeee yapmışsın gibi oldu...hoşgeldiiiiiiiinnnn

bir de seni kandırıp razı edebilsem.....ahhhh ahhhhhhh asi kız......

eski açtığım mesajları okuyunca çok hoşuma gitti bana anı kaldı onlar dedim hadi yine yapayım da açıp açıp okurum inşallah yine tutarsa..........

:)))) amannnn boşver sen beni kuşum ya ben bu tembellikleeee o hooooo boşver ben kendimi iyice boşladım hayatın tadına bakıyorum artık napim:))) bigün gelir herhalde

sadece dua et canım....allah ol deyince imkansızlar bile hemen oluverir biliyosun...

öyle yapıyorum zaten ( kızlar ben çıkıyorum forumdan çünkü yazdıkça okudukça daha kötü oluyorum heyecan basıyo moralim bozuluyo test sonucu negatif çıkcak diye o yuzden en azından 5 e kadar kafam dağılsın 5 te teset yapılcak nolur yalvarırım dua edin bana sevineyim bende Allahım nolur benide gör mafoldumben

dua edicem meltemcim merak etme..........hadi rast gelsin kötü şeyleri okumaaaa........

ceylanım opt canım sağol.......

canım inşallah test sonucun pozitiftir illaki belirti olması gerekmiyor eminim ki sende biliyorsundur :)

:))))))))))))))))))canım yaaaaaaaa........bye bye......müjdeli haberini bekliyoz mutlaka yaz buraya...

allah yadımcın olsun esracım...inşallah hayırlısıyla tutar...

slm arkadaşlar bende bugun yarın adet olcam 2.gün gitcem inşallah.
aşılama yapılcak
inşallah hepimiz hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…