Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de bugün ilk kez aşılama yaptırdım.
pko hastasıyım. klomenle 1 tanecik yumurtam oluştu ve inşallah onu eşimin spermleriyle buluşturabilirsek güzel şeyler olabilir :)

en yakın ne zaman anlayabilirim hamile kaldıysam eğer?

slm arkadaşlar bende bugun yarın adet olcam 2.gün gitcem inşallah.
aşılama yapılcak
inşallah hepimiz hamiş oluruz

hadi hayırlısı canım inşallah tutar tahlil tarihini haber vermeyi unutma..a.s.

canım hayırlı olsun..inşallah tutar belirtinin başlaması falan herkeste farklı oluyo canım onun belli bir zamanı yok ki...hiç belirtin de olmayabilir...

simeraycım tahlil tarihin 19 aralık mı seni de yazalım...

ya doktorum reglinin geçmesini bekle dedi. 20 si gibi olabilir. 15 gün var daha......

aslında 10 gün sonra kanda çıkması gerekmezmi?

nasıl bekliycem ya bu günler nasıl geçecek bilmiyorum valla... kasıklarımda hafif hafif sızlama oluyo gibi. kendimi çok dinliyorum galiba :kedi:

19unda yaptırırsan çıkar...benim 14gün sonrası idrarda bile çıkmıştı....erken yaptırma ama geç döllenme olabilir bu sefer üzülürsün boşuna...inşallah tutar hayırlısıyla...

ben burada başarı hikayemizi okuyup duygulanmak istiyorum..eminim siz de ölesiniz öyleyse hadi siz de yazın...

senin hikayen beni çok duygulandırdı ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN BU ACIYI... VE İNŞ. HAMİLE KALIR VE ÇOK SAĞLIKLI BEBEKLER GETİRİRSİN DÜNYAYA...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...VE 2010 ANNELERİ OLMAYI NASİP ETSİN BİZLERE...:Saruboceq:bende ilk aşılamamı yaptırdım 11.günüm ayın 9.da tahlil yaptıracam tabi rgl olmazsam...

canııımmmm...sağolasın inşallah senin de aşılaman tutar dualarla beklicem hepimizi....sonucu mutlaka yaz buraya...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar....................9 aralık 2009

Son düzenleme:
arkadaşlar 5 aralıkta bhcg yaptırcaktım ama ctesi olduğu için yaptıramadım :S
ama zaten 7 aralık adet tarıhım. ve bugün 7 aralık hala adetten bi belirti kıpırtı bile yok ama ben yinede 1-2 gün beklicem. bhcg sıfır çıkmasını ve ardından adet olmayı istemiyorum
bir önceki adet başlangıucım 7 kasımdı tam 30 gün oldu bugün :) Allhım inşallah hamileyimdir

hala olmamış olman güzel kimi daha tahlil tarihi gelmeden adet oluyo....görürsün bak sen kesin hamişsinnnnnnnn.....

ay canım ya tutmamışsa tutmamıştır zaten 2 gün beklemen hiçibişi değiştirmez...hem baka göreceksin pozitif. bugün yaptır sen...hem tahlil yaptırmadan adet olmak daha gıcık .........

ay canım ya tutmamışsa tutmamıştır zaten 2 gün beklemen hiçibişi değiştirmez...hem baka göreceksin pozitif. bugün yaptır sen...hem tahlil yaptırmadan adet olmak daha gıcık .........

bence her durumda negatif olması gıcıkk :)))))))
Allahım varya 4-5 tane evladım olsun çok sevinirim çok isterim. zaten evlenen çiftlere hep dicem ilk geceden ityibaren sakın korunmayın dicem. bide hiçkimseye sormucam hani daha bebek yokmu diye çünkü bu soru benim psikolojimi çok bozdu 1,5 yıldır

hıh ben de her yerde sana yazıyorum buaray gel diye ....sakın idrar yapma bak söz ver.....ben sana deyim tuttu senin aşılama......işte .gelir gelmez pc açtım..........çatlıcam valla

evet valla ben de utanmadan ilk 4-5 ay korundum haaaaaakaydirigubbakcemile3
sanki hemen olacak gibi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…