Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok kızlar ben ara ara uğrarım ama sürekli uğramam...sizi takip ederim arada..kendimden de haber veririm...

Kızlar hemen ümitsizlenmeye başlamışsınız durun bakalım daha yolun başındayız 2 negatif geldi son olur inş.. Rabbim bundan sonra hayırlı haberler duyursun bizlere...Unutmayın bu işe ilk önce biz inanıcaz!!!!

Hepimiz birbirimize destek olucaz,bu tedavi sürecinde bu topik bana çok iyi geliyo,en azından yalnız olmadığımı anlıyorum.(her ne kadar etrafımda çok hamile olsada)lütfen bırakmasın kimse topiği.hayatın sonu değil,bende çarşamba tahlil yapacam.kesin negatif diye şimdiden üzüleyimmi yani,bir umut var işte hepimizde.lütfen kimse ümidini yitirmesin...

umut9 merhaba senin de tedavin hayırlı olsun allah utandırmasın

Sağoll bugull...doktordan geldim birazdan tekrar gidicem bugün adetin 6. günü ve 3 yumurta görünüyo 12 10 ve 5 mm boyutları umarım normaldir herşey..birazdan sonuç için gitcem Allah hepimize hayırlısını nasip etsin......

Selam canım hayırlı olsun. Yumurtların çabuk büyümüş maşallah. Neyin sonucunu alacaksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…