Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

herşey iyi gözüküyorr inşallah hayırlı olur umutcum :Saruboceq:

canım benim yarın hayırlı haberini alırız inşallhh ben dr geldim drum çok şşaırdı herşey normalken negatif olması şaşırtıı ama hayırlısı böyleymiş şimdide adet oldum keşke bende sen gibi 1 gün bekleseydim dün test yaptır bugün adet ol oalan paracıklarıma oldu :) drum bu ay kendi halimize bırakıyor sonra 2ciyi önerdi ama ben şimdi düşünmek istemiyorum

canım zaten ben işyerinden çıkamıyorum
adet tarihim 21 de oda pazartesi adet olmayı bekliyecegim
inşallah size hayırlı haberler verebilirim
doktor bana olmazsa hemen ocak ayında tekrar aşılama önerdiii
yani tutmazsa yine aşılama olacamm

inşallhh gülüm mübarek cumaların hürmetine

slm canım iyim çok şükür adet ooldumya iyice mutlu oldum yani bekletmedi beni bu ay dinleniyoruz artık sonraki aya düşünürümm tekarraını :)) moralim iyi benimmm

Moralinin iyi olduğuna sevindim canım. İnşallah bu ay kendiliğinden olur aşılamaya da gerek kalmaz. Adetini gününde mi oldun erken mi?

Moralinin iyi olduğuna sevindim canım. İnşallah bu ay kendiliğinden olur aşılamaya da gerek kalmaz. Adetini gününde mi oldun erken mi?

canım adetim erken oldu bana göre dr göre bilmiyorum bugün dr bana iki üçgün içnde olursun demişti yani 21 normal gnümdü ama tabii kullandığımız hormonlar hesaplamalar nasıl bilmiyorum galiba erken oldu ama olduya amannnnnn birde onu beklemek vardı :))

maşallah canım çok iyi çok sevindim allah yardımcın olsun duaların kabul olsun en güzel güller senin olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…