- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
Sağoll bugull...doktordan geldim birazdan tekrar gidicem bugün adetin 6. günü ve 3 yumurta görünüyo 12 10 ve 5 mm boyutları umarım normaldir herşey..birazdan sonuç için gitcem Allah hepimize hayırlısını nasip etsin......
gunaydınnn
canım benim yarın hayırlı haberini alırız inşallhh ben dr geldim drum çok şşaırdı herşey normalken negatif olması şaşırtıı ama hayırlısı böyleymiş şimdide adet oldum keşke bende sen gibi 1 gün bekleseydim dün test yaptır bugün adet ol oalan paracıklarıma oldu :) drum bu ay kendi halimize bırakıyor sonra 2ciyi önerdi ama ben şimdi düşünmek istemiyorum
Merhaba Serpilcim.Nasılsın?
canım zaten ben işyerinden çıkamıyorum
adet tarihim 21 de oda pazartesi adet olmayı bekliyecegim
inşallah size hayırlı haberler verebilirim
doktor bana olmazsa hemen ocak ayında tekrar aşılama önerdiii
yani tutmazsa yine aşılama olacamm
slm canım iyim çok şükür adet ooldumya iyice mutlu oldum yani bekletmedi beni bu ay dinleniyoruz artık sonraki aya düşünürümm tekarraını :)) moralim iyi benimmm
Moralinin iyi olduğuna sevindim canım. İnşallah bu ay kendiliğinden olur aşılamaya da gerek kalmaz. Adetini gününde mi oldun erken mi?
günaydınnnkızlar günaydın
günaydınnn
merhaba canım
Sağoll bugull...doktordan geldim birazdan tekrar gidicem bugün adetin 6. günü ve 3 yumurta görünüyo 12 10 ve 5 mm boyutları umarım normaldir herşey..birazdan sonuç için gitcem Allah hepimize hayırlısını nasip etsin......
selam canım nasılsın sende varmı belirtizemuszemus
Segül sende varmı belirti canım
secux birde ozcelık sena girmeyecekmi nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?