Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak sana bir şey anlatayım
hz musaya çoçukları olmayan bir çift geliyor ve 'hz musa bizim için allaha sorarmısın bizim çoçugumuz olacakmı diye' soruyor hz musa allaha soruyor yanlız allah cc o çiftin çoçuğu olmayacak diyor.
aradan 4 sene felan geçiyor hz musa o çiftin yanında küçük çoçuk görüyor.Allahım hani o çiftin nasiplarinde bir çoçuk yoktu diye soruyo
allah cc 'onlar hiçbir zaman isyan etmedi ve ümitlerini kaybetmediler ve dua etdiler bende onların duasını kabul ederek kaderlerini değiştirdim diyor

:gitme:
canım benim belirtilere takılma öyle belirtiler hep yalan rabbim senin yüznü güldürsün benim aşılamın 15 günü bugün adet olmadım yarın dr gideceğim yani yazamıyorum bile elim ayağım kesildi resmen

serpilcim üzülme
ümitlendirmek istemem ama bazı insanların kandada geç çıkıyor tahlilleri sonradan oluşan yumurta felan varmıydııı
inan duadan başka yapacagımız bir şey yok:Saruboceq:

Serpil'cim, sakin pes ediyim deme. Herşeyde bir hayır vardır. Allah hayırlısını versin daha zamanı varmış demekki. ınsan üzülüyor tabi.Bende çok üzüldüm sana ve Kartopuna. Sanki kendi sonucumu öğrenmiş gibi. Ama olsun sağlımız yerinde olduğu sürece her ay şansımız var değil mi arkadaşlar. Üzülmeyelim hep umut edelim dua edelim. Herşey Allahtan.

hayırlısı buymuş demekten başka çare yok herhalde.

bugün hastalandım.

yarın bir doktora gideyim ne önerecek bakalım.

eşim hemen tüp bebeğe geçelim diyor ama bilmiyorum

Aslında bende bu aşılamam olmazsa tüp bebeğe sıcak bakıyorum ama benimde eşim pek isteniyor. Şansı daha yüksek. Bence eşin istiyorsa sende düşün canım. Tüp bebekten hamile kalan çok insan var duyduğum. Aşılama da tam tersi tutması çok zor.

mrb kızlar serpilcim canın sağolsun sen ve eşin sağlıklı olun da gelecek b u sıpalar bigün bize....demek ki o gün bu gün değilmiş sağlıok olsun

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010

Son düzenleme:
hadi bakalım canancım yukarı atladın hayırlı olsun aşılaman inşallah......

kızlar iyi dilekleriniz içn teşekkür ama serpil ve kartopunun negatifine üzüldüm
ve yarın test gunum olmasına ragmen tam karar vermedim gitmem belkide normal adet gunum 21 de beklerim... çünkü benimkide olmadı herhalllll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…