- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
yaaaaaaa böyle olacaksa bu topiki kapatalım ya burda herkes umutsuz...ben de bidaha girmem o zaman buraya...
nedir bu sıpalardan çektiğimiz bilmem yarın durumlardan haber ederim herkezlere iyi akşamlaaaaarrr
yaaaaaaa böyle olacaksa bu topiki kapatalım ya burda herkes umutsuz...ben de bidaha girmem o zaman buraya...
serpilcim hayırlısı olsun,gerçekten en önemlisi sağlık .artık umudunu kaybetme.senin kaçıncı aşılamandı.ben 2. aşılamayı yaptırdım.birincisinde 1,79 bhcg hiç gitmiyo aklımdan.gerçekten dünya başıma yıkıldı zannettim.çooook üzüldüm.bu ayda karışık duygular içerisindeyim.ama rabbime tevekkeli olmak ondan dilemek ondan istemek tek çaremiz...şuanda sela okunuyo.bu selalar yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin gönlündekileri versin inşallah...
Benim hala umudum var. Çok hamile çıkacak bu listeden görürsünüz.
canım bende listeye eklenmek istiyorum ne yapmam gerekiyor?
Senacım ekler seni. Aşılaman yapılsın doktorun tahlil tarihi verecek. Haber verirsin bizlere.
serpilcim ben senin için sölemedim ki onuuuuuuuu............üstelik ben ısrarla sonucu bildir dedim........kızların ümitsizliği üzüyor beni....ama benim ciddi ciddi moralim bozuluyo bu negatiflere ya...en iyisi girmemek galiba....aşılama öncesi moralim bozulsun istemiyorum...kızlar ben son aolarak berkalı ekleyeyim ....listeyi size emante edeyim ben seyirci kalayım nolur kızlamyın...ben daha kaybettiğimin acısıylayım nolur kızmayın bana....
sancux sen alırmısın listeyi canım......a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?