Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
serpilcim hayırlısı olsun,gerçekten en önemlisi sağlık .artık umudunu kaybetme.senin kaçıncı aşılamandı.ben 2. aşılamayı yaptırdım.birincisinde 1,79 bhcg hiç gitmiyo aklımdan.gerçekten dünya başıma yıkıldı zannettim.çooook üzüldüm.bu ayda karışık duygular içerisindeyim.ama rabbime tevekkeli olmak ondan dilemek ondan istemek tek çaremiz...şuanda sela okunuyo.bu selalar yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin gönlündekileri versin inşallah...

yaaaaaaa böyle olacaksa bu topiki kapatalım ya burda herkes umutsuz...ben de bidaha girmem o zaman buraya...

öyle canım rabbim tevekkül edeceğiz burdada şimdi sela okunuyor şükür yardana ben inanıyorum bu topicte çok hamişler olacak benim testimde 2.00 çıktı ilk aşılamdı olmadı demekki böyle si hayırlıydı ne yapayım dualarım siiznle umutlar kırılmasın size umut olmayı çok istemiştim bu beni üzdü başkada üzen yok hadii bol bol hamişlereeeeeeeeee

yaaaaaaa böyle olacaksa bu topiki kapatalım ya burda herkes umutsuz...ben de bidaha girmem o zaman buraya...

canım ne yapalım duygularımız saklayalımıı yani içimizden geldiği gibi yazıyoruz eğer benim yaızşmalrım rahatsız ettiyse ben bir daha yazmam sen açtığın sayfanı kapatma olurmu bebeiş dualarım hepinizle bye

kızlar ya yapmayın nolur ümitli olun olucak inşallah en kısa zamanda ennnn tatlılarından bebekler :1hug:
moral bozmaca yok biz birbirimize destek olmuycaz da kim olucak lütfen yanii

serpilciğim canım kardeşim hayırlısı olsun canın sağ olsunda bizler hepimiz bir umut diyerek bu yola çıktık inanıyorumki bu yolun bir yerinde muradımıza ereceğiz ama bazılarımız erkenden bazılarımız biraz yorularak sonuca varacak hemen pes edip geri dönmek yok hiçbirimiz için ....şimdi bana konuşmak kolay gibi görünüyor olabilir ama inan seni anlıyoruz duygularına ortağız benimde içimde hiç hamileymişim gibi bir duygu yok ama biliyorumki tahlil sonucunu elime alıp olumsuz sonucu gördüğümde üzüleceğim ama ne yapalım bu aşamayıda böyle atlatıp bir sonraki adıma başlayacağız çabucak toparlanmaya çalış biz yanındayız kader arkadaşların olarak ....

serpilcim ben senin için sölemedim ki onuuuuuuuu............üstelik ben ısrarla sonucu bildir dedim........kızların ümitsizliği üzüyor beni....ama benim ciddi ciddi moralim bozuluyo bu negatiflere ya...en iyisi girmemek galiba....aşılama öncesi moralim bozulsun istemiyorum...kızlar ben son aolarak berkalı ekleyeyim ....listeyi size emante edeyim ben seyirci kalayım nolur kızlamyın...ben daha kaybettiğimin acısıylayım nolur kızmayın bana....

sancux sen alırmısın listeyi canım......a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010
berkal..................???? 2010

Son düzenleme:

Tamam canım alırım ama sensiz olmaz. Lütfen bizi bırakma, moralini bozdurmam ben:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…