Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canım hayırlı olsun. Yumurtların çabuk büyümüş maşallah. Neyin sonucunu alacaksın canım?

sonuç değilde iğneleri ne kadar kullanıcağımı ve nezaman bidaha gideceğim hakkında blgi vericekler... özel olmadığı için sabah ultrason kan tahlili öğle vaktide sonuçlar ve bilgi veriliyo Allahtan evim yakın yoksa çok sıkılır bunalırdım

umut 9 bende birkez aşılama yaptırdım çok heycanlanmıştım çok korktugum için anesteziyle oldum hiç birşey hatırlamaıyorum o yüzden

akrep 83 aşılaman hayırlı olsun çok sevindim rabbim kalbine göre versin bende kanama olmamıştı zaten doktorun sorun olmıyacagını söylemişti r herkezin farklı olur istanbulda nerde yaptırdın bende ikinciyi düşünüyorum memnun kaldıysan gitmek isterim

umut9 şimdi ikinci aşılamayı düşünüyorum canım birincide çok para harcadık 1500 lira gitti o yüzden istanbuldaki arkadaşlara soruyorum hep hayırlısı

ben çapa tıp fakültesinde yaptırdım canım..oranın infertilite bölümü çok iyi..eğer düşünüyorsan git derim..özelden farkı yok..doktorlarda hemşireler de çok iyiler çok ilgililer..

umut9 şimdi ikinci aşılamayı düşünüyorum canım birincide çok para harcadık 1500 lira gitti o yüzden istanbuldaki arkadaşlara soruyorum hep hayırlısı

eğer sigortan varsa..ben sadece 84 lira ilaç parası ve 60 lira malzeme parası verdim...başka para ödemedm..üstelik herkes çok iyi..

merhaba canım hb..iyiyim..ilk aşılamam bugün yapıldı..biraz sancım var..benim kanamam oldu ama yaa sizlerdede oldumu bu normalmi...?

hayırlı olsun aşılaman akrepcimmm
umarım tutar...sancı oluyor canım batmalar felan hep devam ediyor..ama benim kanama olmamıştı zor mu oldu seninkii canım

hayırlı olsun aşılaman akrepcimmm
umarım tutar...sancı oluyor canım batmalar felan hep devam ediyor..ama benim kanama olmamıştı zor mu oldu seninkii canım

evet canım aynı şekilde sancı ve hareket ettikçe batmalar oluyor...ya benim çok zor oldu..dua ediyorum inşallah tutar da bir daha aynı şeyleri yaşamaya gerek kalmaz..tabiki hepimiz için öle..allah yüzümüze gülsün insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…