- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
6 sından sonra günüm geçio canım..günün 10 gün geçince gel demişlerdi..16 sında gidicem tahlil için...
Adetinden 10 gün sonra hastalanmazsan zaten kesin hamilesindir canım. Sana bayağı geç bir tarih vermiş doktorun. Ben herhalde o kadar zaman sabredemem.
Akrep senide ekledik canım listeye haber vermeyi unutma bize olurmu?
6 sından sonra günüm geçio canım..günün 10 gün geçince gel demişlerdi..16 sında gidicem tahlil için...
mrb kızlar......benim azmim devam ediyor merak etmeyin....aslında gelgitler yaşıyorum sebebi de benle birlikte hamile olan arkadaşımın doğum yapmış olması...psikolojim altüst oldu yine birden ne düşüneceğimi bilmiyorum..hepinizi çok seviyorum...hiçbirinize karşı bişey yok yani..hayılrı haberlerşnşzş bekliyorum...
eşim predictor satıo eczanelere.:)ben de bekleyeceğimi sanmıyorum...evde yaparım herhalde bir hafta geçtiğinde:)
hiç unuturmuyum canım benim..ilginiz için sağolun artık hergün burdayım:)
Bekleriz memnuniyetle, bende hergün burdayım.
laelaelaelaelae
Akrepcim senin hikayen nedir biraz bahsedebilirmisin canım?
Kaç senedir uğraşıyorsun bebek için falan?
Bence de canım insan o kadar bekleyemez çatlar meraktan. Bende adetimin tam gününde test yapacağım inşallah hastalanmazsam o güne kadar.
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz akrep83..ben bütün kontrollerimi yaptırmıştım ama eşimi bi türlü muayene olmaya ikna edemedim ..evliliğimin üzerinden 2buçuk sene geçti ve öyle doktora gitti....korkulan oldu ameliyat olması gerekti.şimdi ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ancak aşılamaya başladık..çok ağır ilerliyoruz ne yazıkkiiii
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz akrep83..ben bütün kontrollerimi yaptırmıştım ama eşimi bi türlü muayene olmaya ikna edemedim ..evliliğimin üzerinden 2buçuk sene geçti ve öyle doktora gitti....korkulan oldu ameliyat olması gerekti.şimdi ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ancak aşılamaya başladık..çok ağır ilerliyoruz ne yazıkkiiii
arkadaşlar progestan hapı kullanıp adeti geç gelen varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?