Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII............. .)
segül.....................18 aralık 2009 ..................
cecen77.................18aralık 2009...................
simeray.................19 aralık 2009 ..................
demetak.................23 aralık 2009..................
durudamla.............25 aralık 2009...................
sancux.................31 aralık 2009 ...................
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................
dst........................28 aralık 2009 .................
gülücem..................2 ocak 2010 .................
dyd......................11 ocak 2010 ..................
akrep83................16 ocak 2010..................
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010
berkal..................???? 2010

6 sından sonra günüm geçio canım..günün 10 gün geçince gel demişlerdi..16 sında gidicem tahlil için...

Canım psikolojinin bozulmasının en büyük nedeni geçmişte olanlar çokta doğal. Arkadaşının doğum yapması bunu tetikledi tabi. Bence bu aralar o arkadaşınla pek görüşmemeye çalış moralinin bozulmaması için. Moral çok önemli bizler için. Moralimizi
yüksek tutmalıyız bizi üzen şeylerden uzak durmalıyız. En çok biz birbirimizi anlarız o neden ile bizden kopma sakin. Seninle hergün sohbet etmek istiyorum burda. Senin topiğin burası sensiz olmaz. Dün moralin bozuk diye üstüne gitmedim tatlım. Ama bak kızarım bizi bırakırsan haaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))))))))

Akrepcim senin hikayen nedir biraz bahsedebilirmisin canım?
Kaç senedir uğraşıyorsun bebek için falan?

ben 5 yıllık evliyim..3 senedir uğraşıyorum canım anne olmak için..eşim istemiyordu daha önce..şimdiye kadar gittiğim hastanelerin hiçbiri çapa gibi araştırmadı..sadece prolaktin hormonum yüksek olduğu için onun üzerinde duruldu..çok ilaç kullandım ..hormonum da düştü ama eşim hiç ilgilenmediği doktora benimle gelmediği için hep sonuçsuz kaldı çabalarım..şimdi bu tedavide eşim yanımda:)brlikte gidip geliyoruz..ilk defa bu kadar umutluyum..allah hepimizin gönlündeki meleği bir an evvel versin inşallah:)

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz akrep83..ben bütün kontrollerimi yaptırmıştım ama eşimi bi türlü muayene olmaya ikna edemedim ..evliliğimin üzerinden 2buçuk sene geçti ve öyle doktora gitti....korkulan oldu ameliyat olması gerekti.şimdi ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ancak aşılamaya başladık..çok ağır ilerliyoruz ne yazıkkiiii

canım aşılaman hayırlı olsun bende antalyadayım kime yaptırdın aşılamnı

zaten biraz anlayıp bizi dinleseler böyle olmayacak belki..hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki..hiç doktora gitmeyen eşler de var ya öle olsaydı..şükür ki başladılar tedaviye..allah bundan sonrası için hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım...BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNN.puyorumnanaktan

sancux canım yaaaaa.........pazartesi yumoşlarım büyümüşse moralim yerine gelir..pazartesi kontrol var ya....o zaman belki listeyi geri alırım kuşum...opuyorumnanaktan

herkese günaydın ....bu arada benim bu sıralar okulda yazılıları yapıyorum okuyorum..üstelik haftaya cumartesi de ehliyet sınavım var yani ondan da böle ara ara girerim kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…