Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım özel sigortamda ssk mızda var eşimden dolayı biz eşimle çok araştırdık en iyi yer olsun diye gayrettepe florance nıgtangele yaptırdım orası çok özek hapşırsan para alıyolar ama çok memnun kaldım ama bi daha o parayı vermek istemiyorum bakalım artık seninki hayırlı olur canım inşallah

bugull sende gerçekten en iyi yerlere gitmişsin.. ikincisi için bu kadar kendinizi zorlamayın,temiz ve sigorta kurumlarını kabul eden bir çok yer vardır ..

humis selam inşallah iyisindir şu anda hangi aşamadasın

bugullll cüm kusuruma bakma canım pc başında diildim..
ben iyiyim ya hamdolsun moralim falan da yerinde..umarım istediğimiz gibi sonuçlanıcak :)
şu an yumurta takibindeyim...gün aşırı muayene oluyorum..yarın yine var.. bakalım ne dicek doktorum..inşallah istenilen boyuta gelirde en kısa zamanda hayırlısıyla aşılamam yapılır..gelişmeleri yazıcam..dua edin noluur..hepimizin yüzü gülsün en kısa zamandakaydirigubbakcemile2

humis hakkında hayırlısı tabi dua ederim ben zaten tüm isteyenler için hep dua ediyorum canım sen nerde yaptırıyosun aşılamnı bende ikinciyi düşünüyorumda yardımcı olursan sevinirim

kızlar ikinci de şans aynı olur sanırım aılamada dimi benim gittigim doktor öyle demişti bazı arkadalar şans daha fazla diyo am bence aynı yüzde yirmi

senin de hakkında hayırlı olsun inşallah canım...sağol..

kızlar siz in rahim filminiz nasıl acıdımı ben çok acır diye anesteziyle yaptım

ben de çektirmiştim canım ..ama anestezi almadım sadece bir ağrıkesici iğne yaptılar hemen o kadar...ama çok rahat geçti..hiç öle abarttıkları gibi değil..ben de çok korkuyordum..anestezi istedim ama doktorum önermemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…