- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
sancux canım yaaaaa.........pazartesi yumoşlarım büyümüşse moralim yerine gelir..pazartesi kontrol var ya....o zaman belki listeyi geri alırım kuşum...opuyorumnanaktan
pike sen iğnelere başladın mı canım?
serpilcim sana da günaydınlar..
sancux canım yaaaaa.........pazartesi yumoşlarım büyümüşse moralim yerine gelir..pazartesi kontrol var ya....o zaman belki listeyi geri alırım kuşum...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.segul ben kullandım ama 2gün falan gecikmişti.
canım ben kullandım adetim gecikmedi 17 arlıkta negatif test 18 de adet oldum hatat iyi ve bol şekilde oluyorum galiba içimi temizliyor :) normal adetim 21 olmalıydı
kızlar, rahatlayalım biraz.
derin bir nefes alın şöyle bir kafa dinleyin. hamileliğinizin son aylarında olduğunuzu ve de doğum yaptığınızı falan düşünün. allahın izniyle bir gün gerçek olacak nasılsa.
ve ne kadar mutlu olacağınızı düşünün.. ben çok umutlanıyorum, o mutluluğu yaşamak için sabrederim diyorum.
sonuçta bir gün biz de anne olacağız.
canım aşılaman hayırlı olsun bende antalyadayım kime yaptırdın aşılamnı
humis hakkında hayırlısı tabi dua ederim ben zaten tüm isteyenler için hep dua ediyorum canım sen nerde yaptırıyosun aşılamnı bende ikinciyi düşünüyorumda yardımcı olursan sevinirim
selam kızlaarrr :)
bugün doktorum üç tane yumurtamın güzel geliştiğini söyledi..ikisi 15 biri 14 mm..yarın gece çatlatma iğnemi vurucam ve salı günü 2de aşılamam olucak..ayyy çok heycanlıyım yaa bana şans dileyin noluur ve tabi kii listeye eklenmek istiyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?