Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pike sen iğnelere başladın mı canım?

serpilcim sana da günaydınlar..

pike sen iğnelere başladın mı canım?

serpilcim sana da günaydınlar..

yok canım ben daha regl olmayı bekliyorum. bu ay normal yoldan denedik, bir dahaki ay aşılama inşallah.

bugün progeteron testi için kan verdim, çok merak ediyorum sonucu. bu test çoğu şeyi belirliyor zaten.

kızlar sizden istiyor mu doktorunuz progesteron testini?

kızlar, rahatlayalım biraz.

derin bir nefes alın şöyle bir kafa dinleyin. hamileliğinizin son aylarında olduğunuzu ve de doğum yaptığınızı falan düşünün. allahın izniyle bir gün gerçek olacak nasılsa.

ve ne kadar mutlu olacağınızı düşünün.. ben çok umutlanıyorum, o mutluluğu yaşamak için sabrederim diyorum.

sonuçta bir gün biz de anne olacağız.

sancux canım yaaaaa.........pazartesi yumoşlarım büyümüşse moralim yerine gelir..pazartesi kontrol var ya....o zaman belki listeyi geri alırım kuşum...opuyorumnanaktan

inşallah yumoşların istenilen büyüklüğe ulaşır senacım moralini asla bozma onlar büyüyecek ve sen yine hamile kalacaksın ehliyet sınavında başarılar ...ve listeye devammm lüüüütfeeennn yaaa

canım ben kullandım adetim gecikmedi 17 arlıkta negatif test 18 de adet oldum hatat iyi ve bol şekilde oluyorum galiba içimi temizliyor :) normal adetim 21 olmalıydı

bende geç olmuştum daha önce canım
ama bir agrılı oldu parca parca geldiii insandan insana değişiyooo herhal

hay ağzından öpüyümmm kaydirigubbakcemile3
gerçekten olacaz inanıyorummm

kızlar ben bunu daha önce rüyalara sölemiştim adet olsan da kan ver diye...inanmadılar bana....evet yani hamileliğinde çok kanama yaşamış biri olarak ben gerekliliğine inanıyorum....kızlar valla pazartesi bi büyümüş olsun yumoşlar alacam listeyi...

selam kızlaarrr :)
bugün doktorum üç tane yumurtamın güzel geliştiğini söyledi..ikisi 15 biri 14 mm..yarın gece çatlatma iğnemi vurucam ve salı günü 2de aşılamam olucak..ayyy çok heycanlıyım yaa bana şans dileyin noluur ve tabi kii listeye eklenmek istiyorum kaydirigubbakcemile2

sancux canım yaaaaa.........pazartesi yumoşlarım büyümüşse moralim yerine gelir..pazartesi kontrol var ya....o zaman belki listeyi geri alırım kuşum...opuyorumnanaktan

İnşallah canım büyümüşlerdir de moralin yerine gelir.Liste zaten senin hayatım, senin devam etmen gerekiyor uğurumuz bozulmasın. Bu ay çok hamile çıkacak bak görürsün.
:hooray:

Humiscim süper ya çok sevindim. Üçününde boyutları çok iyi. Kesin hamile kalırsın bence bu ay hayırlısıyla.
Aşılaman yapıldıktan sonra haber ver canım test tarihini de söyler doktor. Artık senide listeye ekleriz.
alkisalkisalkis

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII............. .)
segül.....................18 aralık 2009 ..................
cecen77.................18aralık 2009...................
simeray.................19 aralık 2009 ..................
demetak.................23 aralık 2009..................
durudamla.............25 aralık 2009...................
sancux.................31 aralık 2009 ...................
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................
dst........................28 aralık 2009 .................
gülücem..................2 ocak 2010 .................
dyd......................11 ocak 2010 ..................
akrep83................16 ocak 2010..................
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010
berkal..................???? 2010
Humis.................???? 2010

Cecen de bizi unuttu Kızlar sonuçlarımız ne olursa olsun haber verelim lütfen. Burada birbirimize destek oluyoruz. En çok bizler anlarız birbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…