Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzunaz ben kibar davrandıkça sen neler yazıyosun yaaaaaa.....lütfen moralimni bozma ...valla adrenalinim yükseldi haaaaaaa.....bana zarar veriyosun şu an

ayrıca senin alıntı yaptığın liste benim değil canım o sancuxun geçici yaptığı liste benimki yukardaki smileyli olan...

o yüzden ya sen yazma artık ya da ben yazmayayım artık buraya...ben mi kibar davranmıyorum sen mi yazdığımız mesajları okur musun tek tek lütfen...neyse elim ayağım titriyo şu an hiç yoktan..iyi akşamlar kızlar..

Moral bozmamak adına negatifleri siliyoruz. Negatif şeklinde durmasının bir anlamı yok bence. Bizim burdaki amacımız birbirimize bu zorlu süreçte destek olmak, moral vermek.
Sende aramıza hoşgeldin.

bu arada sana hoşbulduk diyemedim ilk tanışmalar bazen böyle hararetli olabiliyor aynı yolda ve aynı kalpteyiz bunu anlamak yeter hepimize teşekkürler

evet ben o listeyi gördüm sonradan gördüm beni eklediğin listeyi ve yazımı hemen düzelttim sadece ............. bunu yaptım ama sen okumuşsun sanırım yani böle el ayak titreyecek kadar ya neyse özür filan dilemicem senide üzmek istemedim ki üzülecek bişi de yok zaten ben tamamen iyi niyetlerle yazılarımı yazdım ve tamamen iyi niyetlerle liste hazırladım bu yüzden rahatım size başarılar diliyorum yinede dualarımın içinde herkes var beni anlayan yada anlamak isteyenlere şimdiden teşekkürler herkese bol şans

canım benim de bugün 4. günüm..dediğin gibi batmalar bendede oluyor..bi de sanki adet ağrısı gibi ağrım oluo bazen sendede oluyormu?

cnm ağrılarım oluyor sürekli, ama dayanılamayacak gibi değil..benim regl dönemlerim çok zor geçer, öyle bir ağrı değil çok şükür..

Kızlar benim belim 2 gündür çok ağrıyor hadi hayırlısı

benimde aynen :)

ayyy hadi inşallah kuzum yaaa...morale ihtiyacımız var

Amin..Allah razı olsun cnm, ellerine zihnine sağlık..

canancım sen nasılsın kuşum...

iyiyim bitanem, sen nasılsın...senin yumoşlar süper ilerliyor maaşallah, çok sevindim..Allahım sağlıklı bir bebek nasip etsin hayırlısıyla, amin.

yahu noldu birden anlamadım, arkadaşlar lütfen bence artık uzamasın konuşma..sena cım arkadaşın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum..lütfen üzerine alınma..şu sıralar bizim morale ihtiyacımızz var..bu tarz şeylerden alınmayalım...birbirimizi kırmayalım..lütfen hoşgörelim...

boşver canım. Cecen nede üzüldüm ya.Bizi okuyursa eğer, onu burda görmek istiyoruz. Bu ay olmadı diye hiç mi olmayacak yani üzmesin tatlı canını. Biz birbirimize destek oluyoruz. İnşallah bir gün gelir bebeklerimizin resimlerini koyarız, eski günleri konuşur güleriz geçeriz.

kuzunaz hoşgeldin topiğimize, listen güzel olmuş ama öteki daha sade ve iyiydi..senacım devam ettirmeli listeyi eskisi gibi..hem bize söz verdi bugün morali iyi olusa devam ettiricekti...

sena listede benim tarihimi değiştirrisen sevinirim canım Allah nasip ederse cuma günü aşılama yapılacak.. dualarınız bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…