- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.041
İnşallah emeklerimiz işe yarar sonucu yüzlerimizi güldürür.
selam senin nasıl gidiyor canım
sancux doktor bana progynex diye bişi verdi sabah akşam vajinaya koyuyorum..fitil gibi bişi..sende kullanıyomusun bunu arkadaşım?
Bel ağrısı dışında iyiyim canım. Bir de canım çok tatlı çekti bugün. Normalde tatlıyı pek sevmem adet öncesi dönemlerde canım ister. Hayırlısı bakalım.
sen nasılsın?
umutcum sen nasılsın aşkım?
sanux tahlil tarihin ne zaman
iyiyim çok şükür.. bugün kontrol vardı yumurtam 15mm olmuş 2tanede arkadan geliyomuş..keşke 2tane büyük olsaydı ya belki şansım fazla olurdu.
canancım progynex progesteron hormonu normalde bebek tutunduğu anda o hormonu salgılamaya başlıyosun ama bazı anneciklerde yetersiz oluyo...bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için o..ben de ilk aşılamamda uzun süre kullandım ta ki kanam olana kadar....kanam olunca onu bırakıp iğneye başlamıştım..tabi kanamanın neden o jel değil..şu anki doktorum vermemişti bu jeli ben özellikle istedim aldım bile hazır...
yanlız duphastona şaşırdım o adet söktürücü hap değil mi yaa....ben onu adet söktürmke için kullanmıştım demek tam tersi görevi de görüyo...
tatlım nasılsın sende varmı bişey bende napim istanbuldaki yerleri araştırıyorum bi daki ay bende inşallah aşılama yaptırcam
kuşum daha ne bak 3 yumurtan olmuş ne güzel..fazlası da iyi değil ki?
canım ben avrupa yakasındayım ama güzelse uygunsa orayada giderim sen ver adresi inceligin içinde çok sagol
umut9 canı m yumurta boyu iyi ne zaman aşılama olcanki büyür arkadan gelenlerde sıkma canı nı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?