Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben hep kendi topiğimde birden aşka gelir dua ederdim farkettimki uzun zamandır etmiyorum ama yine aşka geldim biliyorsunuz rabbim her zaman duaları kabul edebilir ama en çok ezan okunurken ve yağmur yağarken edebilirmiş ki yağmur yağarken ettiğim bir duam gerçekleşmiştir hemde imkansız olarak gördüğü resmen o durumdan sonra hayatım değişti ve huzura kavuştum rabbim hiç bir zaman kimsenin huzurunu bozmasın neyse birde biliyorsunuz rabbimiz peygamber efendimiiz çok sever sen olmasaydın ben bu alemleri yaratmazdım demiş efendimize ve hz Ademe bile ben seni bile onun için yarattım ya adem demiş yani onu çok seviyor ve onun hürmetine de dualarımızı kabul eder inşallah. Ey rabbim sen olmasaydın ben bu alemleri yaratmazdım deiğin adını adının yanına yazdığın (lailahe illallah muhammeden resurullah) efendimiz Hz. Muhammed s.a.v. efendimiz hürmetine yarabbi gelmiş geçmiş 124 bin poeygamberler hürmetine evliyalar enbiyalar ve sevdiğin dostların hürmetine ve onların yaptığı katında kabul görmüş güzel amelelr hürmetine ya er rahman bizim en büyük yol gösterişcimiz olan ahirette nur yüzlü insan şeklinde gelip bizelre şefaat edecek ve aynı zamanda efendimizin mucizelerinden biri olan kuran-ı kerim hürmetine yarabbi tutulan oruçlar kılınan namazlar yapılan hatimler hayırlar haclar zekatlar hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle ya erhamer rahimin sen merhametlilerin en merhametlisisin bizlere merhamet et çoğu zaman kendimize üzülüyoruz ama toparlanıp diyoruz ki ey derdimiz bizim senden büyük rabbimiz var kendine acıyanlardan değil senin merhamet ettiklerinden eyle bizleri ya es selam şu an bir yola girdik evlat sahibi olmak için tedavi olma aşamasındayız ancak sen nasip edersen olur yarabbi bizi bu yolda selamete erdir yarabbi bu tedaviler dr lar ilaçlar bitkiler kürler herşey birer vesile yarabbim ancak sen dilersen olur sen ol dersen olur yarabbim herşey senin iki harften oluşan OL kelimene bağlı yarabbim sen kendi izzetin ve hikmetin hürmetine dualarımızı kabul et ya mucib. ey rabbimiz senden bunları yalvararak diliyoruz gönülden bütün kalbimizle diliyoruz çünki hasretiz anne olmaya sen bizi eli boş önderme kapından yarabbim sen aramızda tedavi görüp veya normal yolla hamile kalan tüm arkadaşlarımızı ve bebeklerini el muheymin adın hürmetine koru yarabbi hastalıklarımıza şifa ver ya şafi eşlerinde problem olanlara sen acı ya erhamer rahimin eşlerimiz erkeklerimiz bizler kadar dayanıklı olmayabilirler sen bizim içlerimiz kalplerimizi bizlerden daha iyi biliyorsun ne olur eşlerimizede şifa ve dayanma gücü ver mevlam, sen kalplerimizi bildiğin gibi ne kadar çok istediğimizi de biliyorsun anne olmayı bu yüzden bizim dualarımızı kabul etmeni diliyoruz senden yalvararak istiyoru ya mucib sen kapından geri çevir me ki bizler senden başka isteyecek hiç bir şey ve gidecek hiç bir yer olmadığını çok iyi bilenlerdeniz sen dualarımız kabul et yerabbi .. AMıN VE ECMAıN

onlara sahip olmak için nelere katalnıyoz allahım hayırlı evlatlar olurlar inşallah da emeklerimize değerler....yarın bizi kapının önüne korlarsa bizler daha da yıkılacaz çünkü biz farklı anneleriz öle şıp diye kazanamıyoz onları...

amin canım...

Canım çok sevindim. Yumurtaların boyutları ve sayısı çok iyi. İkiz olursa iyi de, üçüz olmasın zor canım. Kesin hamile kalacaksın bence.
Kuzunaz arkadaşa teşekkür ederiz ama liste senin canım bana kısa bir süre için vermiştin. Bende sana şimdi geri iade ediyorum listeni, moralin düzeldi zaten artık.
a.s.

bilmiyorum kızlar siz karar verin hangi listeyi daha çok beğendiyeseniz o kalsın..fikirlerinizi söleyin d..arkadaşımın yaptığı da güzel olmuş eline sağlık(infertilite sorunu kısmı dışında)

sancux sağol bideneeeeeeem ......inşallah tek olsun istiyorum...doktora dedim bu sefer tutarsa 5. ayda ciğerleri geliştiren iğneyi yapalım dedim...biraz kızdı gibi ama o benim işim dedi şirinlikle tabi...bana güven dedi...ben de size güveniyorum ama yaşadıklarımdan çok korktum dedim:kedi:

bu arada liste seçimi konusunda kimseye gücenmem istediğinizi seçin..opuyorumnanaktan

aynı doktora mı gidiyorsun canım?

özçeliksena arkadaşım hoşgeldin kelimeisni üzerime alınarak hoşbulduk diyorum ve sende hoşgeldin ben listeyi düzenledim ama sölediğim gibi topik senin sen takip ediyorsun ben karışmış olmak istemem sadece benimkini bir örnek olarak kabul edebilrsin infertil sorununu da neden yazzdım sana belirteyim hemen hani kimin nesi vardı diye merak ettiğimizde listeden bakabiliriz veya listede bulunduğuj ve gözümöüzün önünde olduğu için aklımızda kalır benim listemi hiç kullanmayabilirsin yada istersen çıkarbailirim o kısmı farketmez hepimiz aynı yolda ilerliyoruz sonuç olarak yeterki paylaşımda bulunalım benimde topiğim var 1200 lü sayfalarda çok güzel dostlarım var ama konu aşılama olunca hemde aralık ayında aşılama olunca bulunmak istedim bu arada bende pko luyum ilk defa aşılama oluyorum ilk sayfada yaşadıklarını okudum bunları yaşamaktan bende korkuyorum inşallah ben de yaşamam inşallah sende bir daha yaşamazsın böyle üzücü bir durum bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsun ve tedavin nerde oluyor sorabilirmiyim acaba

sancux ağzın bal yesin biratnem inşallah sen de kalırsın ama çok gaz vermeyin sonra ters tepiyo inşallah kalacan diye teselli edin yeter aşıkım benim...

canım benim zaten hoşgeldiniz arkadaşlar dedim..sana da dedim tabi...ama ben sorunumla yüzleşip iyice kahrolmak istemiyorum zaten nefret ediyorum bu illetten...senin için de hayırlısı olsun inşallah...inşallah kimse yaşamaz bunu canım...ben zaten kullanmayalım demedim yorumumu okursan ....güzel olmuş dedim o kısmı sevmedim dedim..inan adını bile duymak istemiyorum...a.s.

ama yanlış anlama canım ama benim topikim olduğu için bana fikrimi sorarak değiştirseydin daha mutlu olurdum ....listeyi görünce şaşırdım birden..lütfen yanlış anlama seni üzmek için sölemiyorum..

Bence sende kalmalı senin listen çünkü.

size saygı duyuyorum milliyetçilik gibi bişi düşündüğünüz :)) benim için sorun değil öyle yada böyle arkadaşımın listesinde bulunmak istiyorum o veya ben farketmez listeyide istediğiniz şekilde düzenleyebilirim yada yok sayabilirsiniz sena eğer devam etmek isterse tabiki kendi listesini güncelleyerek devam edebilir yalnız ben şeyi göremedim negatif veya pozitif sonuç alanlar bu yüzdende durumu diye bişi eklemek istedim yani yinede yinede yinede siz bilirsiniz arkadaşlar liste sadece bilgileri hatırlamaktır ve aslında önemli yeri vardır topikte ama benim bundan önce istediğim şey paylaşım özellikle de sena nın sorunuda pko benim gibi ve aşılamada tecrübeli ve bende aralık ayında aşılama yolunda ilk duraktayım bu yüzdende burda olmak istedim

kuzunaz bu konu nerelere gidiyo canııııııııııııııııımmm.....ne milliyetçiliği.........?şoktayım doğrusu....senin listeni biri değiştirse sen de şaşırırsın dimi...yapma kuşum...bu forumda böle şeyler olmasın.....sen de aramızda kal lütfen..

bu arada negatifleri listeye yazıp boşuna moral bozmayalım...onların üzüntüsünü tabi ki paylaşıcaz ama onlar da listede kendini negatif diye görmekten hoşlanmaz heralde..şahsen ben istemem yani.. şu an hiçbişeyin moralimi bozmasına izin vermem kimsenin de...pozitif olanları yazacaz zaten moral olsun diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…