Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada seni listede görmek tabi ki hepimizi mutlu eder kuzunazcım..opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyy hadi herkes bi kendine gelsin bakem:dance:hepinizi çoooooooook seviyorum tam moralim düzelmişken yoktan yere gerilmeyelim şimdi..

Moral bozmamak adına negatifleri siliyoruz. Negatif şeklinde durmasının bir anlamı yok bence. Bizim burdaki amacımız birbirimize bu zorlu süreçte destek olmak, moral vermek.
Sende aramıza hoşgeldin.

neyse benim iğne vaktim geldi şööööööööööööyle foşurdatayım damarlarıma bi güsel..besinimi alayım benkaydirigubbakcemile3

yanlış anlamıyorum bunda üzülecek bişi de yok benimde topiğimde listem var ve bu değiştirilseydi tepki verirmiydim bilemiyorum yani kendimi senin yerine koyarak düşünmek için söylüyorum bunu o anki duruma bağlı ama olumlu yöndeyse o şekilde alıp ben devam ederdim sonuçta sen şu an haklı konumdasın ben sadece şunu belirteyim tamamen temiz niyetlerle yaptım bunu sana sorarak değiştirmedim evet hatat ben hiç değiştirmedim senin listen duruyor canım ben örnek olarak yaptım diyebilirim en son güncellediğin yerden listeni alıp devam edebilirsin istersen benim için farketmez gerçekten listeyi sürekli güncellemek değiştirmekte bir sorumluluktur zaten ben bu sorumluluğu isterseniz alırım ki benim hazırladığım listeyide alıp devam ettirebilirsinde sen yani daha düzenli olurdu en azından diye düüşünüyorum ben mesela topiğimde bazen o kadar yoğun oluyorki ee işlerimde oluyor bir yandan listeye eklenmek isteyenlere yetişemiyorum bu listeyi dizayn etmek te biraz karışık keşke arkadaşlarımdan biride yapabilsede alsa bu sorumluluğu biraz üzerimden diye düşünüyorum bana göre listeyi kimin hazırladığı önemli değil önemli olan istediğimiz bilgilere ulaşmak sizinde aynı sonuçta öle değilmi topik senin ve bu konuyu açan senin listeyi değiştirmek mümkün olabilir ama bunu değiştirmek mümkün değil ayrıca mesela ben kendi açtığım topiği kendi topiğim olarak görmüyorum 3 ayda 1200 sayfalara ben getirmedim o konuyu arkadaşlarımla birlikte getirdik hepimizin diye düşünüyorum neyse çok uzattım dediğim gibi sancux arkadaşımızada söylüyorum ben burdayım benimle konuşulduğu sürece bulunmak isterim listeyide istediğniz gibi devam ettirebilirsiniz benden isterseniz ben değişiklikleri istediğiniz yönde yapıp devam ettrebilirim ama her şekilde listede ve aranızda bulunmak isterim sonuç alana kadar en azından

Moral bozmamak adına negatifleri siliyoruz. Negatif şeklinde durmasının bir anlamı yok bence. Bizim burdaki amacımız birbirimize bu zorlu süreçte destek olmak, moral vermek.
Sende aramıza hoşgeldin.

sancux neyse kuşum sen nasıl hissediyosun..

tabi ki aramızda ve yüreğimizde kooooooocaman yerin var....ama bak ne dicem bizim liste 2 haftada 900 sayfa oldu kıs.....bisimki de çok değil mi?hihoyyytayrıca tabi ki bu liste hepimizin siz yazmazsanız nasıl büyür liste..tekrar rica ediyorum seni üzmek için yazmadım...inşallah seni en tepeye yazarız hamiş diye dimi sancux?

milliyetçilik derken sadece benzetme yaptım ben sölediğim yanlış anlaşılmasın lütfen gerçekten yani konu bir yerlere gitmiyor benzetme yaptım ve gülücük attım farkındaysanız neyse evet hoş olmuyor bu konuşma

neyse ya şu kısacık ömürde güzel şeyler konuşalım güzel dostluklar kuralım boşveriiiiiiiiiiiiiiinnnnnnopuyorumnanaktan

tabi ki aramıza ve yüreğimi,zde kooooooocaman yerin var....am bak ne dicem bizim liste 2 haftada 900 sayfa oldu kıs.....bisimki de çok değil mi?hihoyyyt

900 sayfa derken yani listeden mi bahsediyorsun yoksa bu konunun sayfalarından mı eğer sayfalrsa şu an sayfalar 101 de görünüyor ben sayfalardan bahsettim ve demek istediğimde şuydu yani konuyu biri açar konuyu başlatır ama o konuyu yani topiği sadece açan kişi ilerletmez bütün herkes yazar ben açtığım topiği bu yüzden kendi topiğim olarak görmüyorum diyorum arkadaşlarımla bizim topiğimiz hatta KK de bütün üyelerin topiği bunu demek istiyorum 1200 sayfadan bu yüzden bahsettim yani şunu dedim 3 ayda 1200 sayfalara kadar ben tek başıma yazmadım herkesin topiği bana göre bunu demek istiyorum sadece

evet mantıklı benimkisi yine dediğim gibi bir öneri listede sadece bir örnek ti zaten eğer listeye devam etmek istiyorsan sen den beni de ekleyip güncelelmeni rica edebilirmiyim

ben iğnemi olayım....karnım da aç işten yeni geldim üstelik bir de okul çıkşı seminerim var 3 gün ...öf yaaaa tam da zamanına denk geldi...

ben iğnemi olayım....karnım da aç işten yeni geldim üstelik bir de okul çıkşı seminerim var 3 gün ...öf yaaaa tam da zamanına denk geldi...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................1 ocak 2010 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
berkal..................???? 2010
Humis.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
pardon 900 mesaj dicektim...ya öf neyse sıkıldım ya...

evet haklısın ama yanlış analşıldığımı düşündüğüm için bu kadar açıklama yaptım yani ben sana bazı sorular sordum hatta onlarla ilgili bana bişi yazmadın sadece listeyle ilgili konuştuk yani aşılama yolunda tecrübelisin ve dr un kim filan gibi sorular sormuştum keşke onların üzerinde konuşabilseydik neyse seni çok oyaladım hakkını helal et iğneni vurulacaksın çok kolay gelsin

kuzunaz ben geçmişi tam okumadım canım sorularını görmedim...tekrar sorarsan elimden geldiğince cevaplarım..

canım ben aşılamamı Burdurda yaptırmıştım ama şimdi tayinimiz Bingöle çıktı ...eşim asker olduğu için maalesef sürekli geziyoz..burada yeni bi doktora başladık...yemek işini halledip cevaplayayaım sorularını olur mu?

hakkımda tabi ki helal olsun...ama seni burada görmek mutlu eder beni...unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…