- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.001
size saygı duyuyorum milliyetçilik gibi bişi düşündüğünüz :)) benim için sorun değil öyle yada böyle arkadaşımın listesinde bulunmak istiyorum o veya ben farketmez listeyide istediğiniz şekilde düzenleyebilirim yada yok sayabilirsiniz sena eğer devam etmek isterse tabiki kendi listesini güncelleyerek devam edebilir yalnız ben şeyi göremedim negatif veya pozitif sonuç alanlar bu yüzdende durumu diye bişi eklemek istedim yani yinede yinede yinede siz bilirsiniz arkadaşlar liste sadece bilgileri hatırlamaktır ve aslında önemli yeri vardır topikte ama benim bundan önce istediğim şey paylaşım özellikle de sena nın sorunuda pko benim gibi ve aşılamada tecrübeli ve bende aralık ayında aşılama yolunda ilk duraktayım bu yüzdende burda olmak istedim
canım benim zaten hoşgeldiniz arkadaşlar dedim..sana da dedim tabi...ama ben sorunumla yüzleşip iyice kahrolmak istemiyorum zaten nefret ediyorum bu illetten...senin için de hayırlısı olsun inşallah...inşallah kimse yaşamaz bunu canım...ben zaten kullanmayalım demedim yorumumu okursan ....güzel olmuş dedim o kısmı sevmedim dedim..inan adını bile duymak istemiyorum...a.s.
ama yanlış anlama canım ama benim topikim olduğu için bana fikrimi sorarak değiştirseydin daha mutlu olurdum ....listeyi görünce şaşırdım birden..lütfen yanlış anlama seni üzmek için sölemiyorum..
Moral bozmamak adına negatifleri siliyoruz. Negatif şeklinde durmasının bir anlamı yok bence. Bizim burdaki amacımız birbirimize bu zorlu süreçte destek olmak, moral vermek.
Sende aramıza hoşgeldin.
yanlış anlamıyorum bunda üzülecek bişi de yok benimde topiğimde listem var ve bu değiştirilseydi tepki verirmiydim bilemiyorum yani kendimi senin yerine koyarak düşünmek için söylüyorum bunu o anki duruma bağlı ama olumlu yöndeyse o şekilde alıp ben devam ederdim sonuçta sen şu an haklı konumdasın ben sadece şunu belirteyim tamamen temiz niyetlerle yaptım bunu sana sorarak değiştirmedim evet hatat ben hiç değiştirmedim senin listen duruyor canım ben örnek olarak yaptım diyebilirim en son güncellediğin yerden listeni alıp devam edebilirsin istersen benim için farketmez gerçekten listeyi sürekli güncellemek değiştirmekte bir sorumluluktur zaten ben bu sorumluluğu isterseniz alırım ki benim hazırladığım listeyide alıp devam ettirebilirsinde sen yani daha düzenli olurdu en azından diye düüşünüyorum ben mesela topiğimde bazen o kadar yoğun oluyorki ee işlerimde oluyor bir yandan listeye eklenmek isteyenlere yetişemiyorum bu listeyi dizayn etmek te biraz karışık keşke arkadaşlarımdan biride yapabilsede alsa bu sorumluluğu biraz üzerimden diye düşünüyorum bana göre listeyi kimin hazırladığı önemli değil önemli olan istediğimiz bilgilere ulaşmak sizinde aynı sonuçta öle değilmi topik senin ve bu konuyu açan senin listeyi değiştirmek mümkün olabilir ama bunu değiştirmek mümkün değil ayrıca mesela ben kendi açtığım topiği kendi topiğim olarak görmüyorum 3 ayda 1200 sayfalara ben getirmedim o konuyu arkadaşlarımla birlikte getirdik hepimizin diye düşünüyorum neyse çok uzattım dediğim gibi sancux arkadaşımızada söylüyorum ben burdayım benimle konuşulduğu sürece bulunmak isterim listeyide istediğniz gibi devam ettirebilirsiniz benden isterseniz ben değişiklikleri istediğiniz yönde yapıp devam ettrebilirim ama her şekilde listede ve aranızda bulunmak isterim sonuç alana kadar en azından
kuzunaz bu konu nerelere gidiyo canııııııııııııııııımmm.....ne milliyetçiliği.........?şoktayım doğrusu....senin listeni biri değiştirse sen de şaşırırsın dimi...yapma kuşum...bu forumda böle şeyler olmasın.....sen de aramızda kal lütfen..
tabi ki aramıza ve yüreğimi,zde kooooooocaman yerin var....am bak ne dicem bizim liste 2 haftada 900 sayfa oldu kıs.....bisimki de çok değil mi?hihoyyyt
bu arada negatifleri listeye yazıp boşuna moral bozmayalım...onların üzüntüsünü tabi ki paylaşıcaz ama onlar da listede kendini negatif diye görmekten hoşlanmaz heralde..şahsen ben istemem yani.. şu an hiçbişeyin moralimi bozmasına izin vermem kimsenin de...pozitif olanları yazacaz zaten moral olsun diye...
pardon 900 mesaj dicektim...ya öf neyse sıkıldım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?