- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.081
aşılama mı tahlil mi 25?
humis inşallah aşılaman hayırlı geçer kaç yumoş oldu canım
valla 10 yıldır uğraşıyorum:))) bi iki aylık düşük yaptım. sonra 4 aylık bi düdşük yaptım iki hamilelikten sonra hamile kalamadım. bu üçüncü aşılamamee kıslar yasib arkadaşım sende 2 gün önce aşılamanı olmuşsun biraz tecrübelerini paylaşabilirmisin nasıl oldu kaç yumurtan vardı sorunun nedir filan zahmet olmazsa bizede bilgi olsun
ya inşallah hoşbulduk bu arada umarım burada bari rahatlatrımyasib inşallah tutar canım boşgeldin aramıza..a.s.
hadi bakalım inşallah ikimizinde yüzü güler:)hayırlı olsun yasib. Aynı gün tahlil tarihlerimiz.
adetim bu ayın 3 de oldu. 19 unu kadar iğne ve 19 da aşılama yapıldı. 31 aralıkta sonuç alıcam:)yeterlimicanım ben seni istersen ekleyeyim listeye bana son adet tarihini aşılama olduğun tarihi de belirtebilirmisin tahlil tarihin zaten belli istersen ekleyeyim senide
aminnnnnnnnnnnnnn olmayan herkese talih kuşu inşallah:)ay piyango biletide aldım iki piyangoda bana vuruyomuş:)))))
inşallhh canım arkadşım allah piyangonu vurdursun dualrımız hepinizle
teşekkürler arkadaşlar ya valla iyiki gelmişm ben buraya:)) şimdiden iyiy hissettim kendimi:)) bu arada adım sibel:)hayırlı olsun aşılaman yasipcimm
bu arad cecenin de tutmamış kızlar ben öğrendim...
sanux tahlil tarihin ne zaman
hadi bakalım inşallah ikimizinde yüzü güler:)
kızlar klomen ve iğne kullanmaya başladığımdan beri aşırı iştahım var zaten pkolu olmam sebebiyle fazla olmasa da biraz kilom vardı ama tedaviye başlayalı bi 7 kilo daha aldım benimle aynı durumda olan var mı yada sizde durum ne??çünkü kilo almanında gebeliği olumsuz etkilediğini söylemişti dr um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?