Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................8 ocak 2010 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................4 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:berkal..................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
21 aralık yani bugün 3. asılamamı oldum. ilkinde bi saate yakın bayaa bi ağrım olmustu ikincisindeyse hiç bir sey hissetmemistim. bunda gene ilk bir saat epey bir ağrım oldu. umarım tutar bu sefer. yoksa sonraki adım tüp bebek.
bizimki sebepsiz interfelite

ee kıslar yasib arkadaşım sende 2 gün önce aşılamanı olmuşsun biraz tecrübelerini paylaşabilirmisin nasıl oldu kaç yumurtan vardı sorunun nedir filan zahmet olmazsa bizede bilgi olsun
valla 10 yıldır uğraşıyorum:))) bi iki aylık düşük yaptım. sonra 4 aylık bi düdşük yaptım iki hamilelikten sonra hamile kalamadım. bu üçüncü aşılamam sabırla devam ediyorum. ne eşimde nede bende sorun var piskolojikmi onuda bilmiyorum ya sabırrrrrr:)

canım ben seni istersen ekleyeyim listeye bana son adet tarihini aşılama olduğun tarihi de belirtebilirmisin tahlil tarihin zaten belli istersen ekleyeyim senide
adetim bu ayın 3 de oldu. 19 unu kadar iğne ve 19 da aşılama yapıldı. 31 aralıkta sonuç alıcam:)yeterlimi

burdan aşılama yaptıracak kızlara sesleniyorum.doktorum bana aşılama öncesi idrara sıkışık olmamı önerdi.ozaman mesane daralıp rahimmi açılıyomuş ne.bilmiyorum işte ozaman daha iyi tutuyo dedi.ben ilk aşılamamda okadar çok sıkışmıştım ki,tuvalete gitmek zorunda kaldım.ama bu aşılamamda sıktım dişimi ve idrara sıkışık olarak aşılamamı yaptırdım.aşılama için malatyada bir tüp bebek merkezine gidiyorum.aşılamayı yapan doktorda önce sordu idrarar sıkışıkmısın diye.evet deyince aferin dedi.bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artık.

buarada test tarihim çarşamba ama ben kan verdikten ancak birgün sonra sonuç alabilecem.size perşembe hayırlı haberler veririm inşallah.

kızlar klomen ve iğne kullanmaya başladığımdan beri aşırı iştahım var zaten pkolu olmam sebebiyle fazla olmasa da biraz kilom vardı ama tedaviye başlayalı bi 7 kilo daha aldım benimle aynı durumda olan var mı yada sizde durum ne??çünkü kilo almanında gebeliği olumsuz etkilediğini söylemişti dr um.

Canım bende klomen kullandım, benim de iştahım çok açık yiyorum yiyorum doymuyorum. Aşırı bir kilo almadım ama böyle giderse alırım:icecream:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…