- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.121
tşk ler arkadaşlarımm inanın üzüldüm tabiki ama ...
bu yolda yalnız olmadığımı desteklerinizle görüyorum oda beni gelecek aya daha umutlu bakmamı sağlıyoor...
hepimiz anne olacagızzz güzel haberler beklentileriyleee öptüm hepiciğinizi
mrb kızllaaarrr
bugun teste gidecektimm ama adetim sabah ezanlarıyla agrılı bir şekilde ben geliyooom dedi..
Halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
Topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan
buradaki en büyük amacımız birbirimize destek olmak zaten. En iyi bizler anlarız neler çektiğimizi. Delikafadulden
Buradaki en büyük amacımız birbirimize destek olmak zaten. En iyi bizler anlarız neler çektiğimizi. delikafadulden
selam arkadaşlar
bende ayın 24 ünde ilk aşılamamı yaptırcam
bakalım neler olacak
Herşey Allah 'tan Gelir ve O'na gider
mrb kızllaaarrr
bugun teste gidecektimm ama adetim sabah ezanlarıyla agrılı bir şekilde ben geliyooom dedi..
halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan
kızlar benim bir sorunum var paylaşmak istediğim,
benim göğüslerim giç ağrımaz adet öncesi sonrası falan...ama 10 gündür göğsümün kahverengi çevresi ve özellikle uçları çok acıyor,ağrı falan değil baya acıyor..4-5 gündürde koltukaltımdaki etler ağrıyor ...nasıl iş anlamadım, bu kullandığımız yumurta uyarıcı ilaçlardan olabilirmi bilmiyorum, hiç yaşayan varmı bunu :bbo:
canım benim duruma rağmen nekadar pozitifsin....tebrik ederim...hayırlısı olsun inşallah..a.s.mrb kızllaaarrr
halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan
kızlar yarın benim tekrar doktor kontrolüm var bakem yumoşlar nolmuş..
selam arkadaşlar
bende ayın 24 ünde ilk aşılamamı yaptırcam
bakalım neler olacak
Herşey Allah 'tan Gelir ve O'na gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?