Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Segül canım üzülmüyoruz değil mi?
Biz alıştık artık her ay aynı şeyleri yaşamaya kızlar. Aslında aşılamanın da normal yoldan pek farkı yok zaten.

Buradaki en büyük amacımız birbirimize destek olmak zaten. En iyi bizler anlarız neler çektiğimizi. delikafadulden

güzelim benim, geçmiş olsun..hakkında hayırlısı buymuş demekki..rabbim inşallah önümüzdeki ay gönderir meleğini..öptüm koccaman...

buradaki en büyük amacımız birbirimize destek olmak zaten. En iyi bizler anlarız neler çektiğimizi. Delikafadulden

öyle valla zuzum...

kızlar benim bir sorunum var paylaşmak istediğim,
benim göğüslerim giç ağrımaz adet öncesi sonrası falan...ama 10 gündür göğsümün kahverengi çevresi ve özellikle uçları çok acıyor,ağrı falan değil baya acıyor..4-5 gündürde koltukaltımdaki etler ağrıyor ...nasıl iş anlamadım, bu kullandığımız yumurta uyarıcı ilaçlardan olabilirmi bilmiyorum, hiç yaşayan varmı bunu :bbo:

canım sakın moralini bozma seni iyi anlıyorum bilyorsun bende negatif sonuç alanlardanım güçlü ol diyeceğim başkada bir diyeceğim yok gülüm:sinifsinif:

Benimde göğüslerim çok ağrımıştı. Normal sonuçta ilaç kullanıyoruz canım.

canım benim duruma rağmen nekadar pozitifsin....tebrik ederim...hayırlısı olsun inşallah..a.s.

canancım evet canım göğüs ağrısı oluyor normal yani...ama tabi inşallah meleğin göbüşündedir de onun da tekisi oluyordur..

kızlar bakın adet döngünüz 40 günden fazlaysa bile yumurtalam günlerinizi hesaplayan bi site var yabancı ama üye olmanız gerekiyo belki dikkatinizi çeker pco lu olanlar özellikle..
Ovulation Calendar

iyiyim kuşum yumoşların büyüdüğünü düşündükçe iyi oluyorumkaydirigubbakcemile2

inşallah kuşum....keşke cumartesi olsa aşılama pazartesiye kalmasa..yarın belli olur heralde..

senacım her geçen gün yumoşların büyüyecek ve hep beraber aşılanmış bir şekilde bebişlerimizin içimizde büyümesini beklicez...bugün dr kontrolm vardı ve aşılama tarihim tam olarak belirlendi bugün çatlatma iğnesi kullanıcam perşembe günü aşılama yapılacak bana dua edin canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…