- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.101
buarada test tarihim çarşamba ama ben kan verdikten ancak birgün sonra sonuç alabilecem.size perşembe hayırlı haberler veririm inşallah.
oy kuşuuuuuuuuummmmmm ye tatlıyı doğur hakkıyıgamyoncuiremsu
selam arkadaşlar
bende ayın 24 ünde aşılama yaptırcam
ilk aşılamalar tutmuyormuş öylemi?
ilk aşılamayla hamile kalan var mı ?
selam arkadaşlar
bende ayın 24 ünde aşılama yaptırcam
ilk aşılamalar tutmuyormuş öylemi?
ilk aşılamayla hamile kalan var mı ?
mrb kızllaaarrr
bugun teste gidecektimm ama adetim sabah ezanlarıyla agrılı bir şekilde ben geliyooom dedi..
halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan
neyse kızlarrr beni teselli edecek kimseciklerde yoookk bende çıkıyoom netten
önümüzdeki ay kürlerle felan destekleyecegim aşılamamı ve hamile olacagım inşallah...bide idrara sıkışık olmak gerekiyormuş aşılamada ilk defa duydumm deneyecegim o da kalmasın içimde
mrb kızllaaarrr
bugun teste gidecektimm ama adetim sabah ezanlarıyla agrılı bir şekilde ben geliyooom dedi..
halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan
Canım bende klomen kullandım, benim de iştahım çok açık yiyorum yiyorum doymuyorum. Aşırı bir kilo almadım ama böyle giderse alırım:icecream:.
offf sancux cnm ne bileyim yaaa belkide stresten böyle oluyor ama zaten bu süreç yorucu birde kilo problemi gözümü korkutuyor yapı itibariyle kilo almaya müsait bir bünyem var bu gidişle ben şişeceğim bari bebiş gelsede değse buna ozaman üzülmem hiç olmassa dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?