Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar
bende ayın 24 ünde aşılama yaptırcam
ilk aşılamalar tutmuyormuş öylemi?
ilk aşılamayla hamile kalan var mı ?

canım ben ilk aşılamamda üçüz hamile kaldım ama okuduysan kaybettim maalesef...kendini böle şartlandırma..ilkin ikinciden ne farkı var ki?

kimse yok mu kızlar yeni geldim ama geri çıkacam bi bakayım dedim...hepinizi öpüyorum bol hamişli günler diliyorum...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................8 ocak 2010 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................4 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:berkal..................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
beklerken bari bi meşgalemiz olsun demi ama?:))))).....bebişlere kazak örelim:))))))))

Son düzenleme:
mrb kızllaaarrr
bugun teste gidecektimm ama adetim sabah ezanlarıyla agrılı bir şekilde ben geliyooom dedi..
halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan

neyse kızlarrr beni teselli edecek kimseciklerde yoookk bende çıkıyoom netten
önümüzdeki ay kürlerle felan destekleyecegim aşılamamı ve hamile olacagım inşallah...bide idrara sıkışık olmak gerekiyormuş aşılamada ilk defa duydumm deneyecegim o da kalmasın içimde

Boşver tatlım napalım 2. aşılaman tutar inşallah.

kıyamam ben sana yaaa.inşallah birdahaki aya tatlım..üzme kendini nolur..yanındayız unutma..

cnm olsun beeee boşver birdahaki sefere tutacak işllh sen moralini bozma iyi tarafı adet oldun test yaptırıp negatif sonucunu görmedin insanın morali öyle daha çok bozuluyor hemen birsonraki aşılama için tedaviye başlarsın allahım işllh bir sonrakinde nasip etsin canım ...

Canım bende klomen kullandım, benim de iştahım çok açık yiyorum yiyorum doymuyorum. Aşırı bir kilo almadım ama böyle giderse alırım:icecream:.

offf sancux cnm ne bileyim yaaa belkide stresten böyle oluyor ama zaten bu süreç yorucu birde kilo problemi gözümü korkutuyor yapı itibariyle kilo almaya müsait bir bünyem var bu gidişle ben şişeceğim bari bebiş gelsede değse buna ozaman üzülmem hiç olmassa dimi:))

evet canım yeterki bebeklerimiz gelsin kilo milo umrumda değil:teytey:

tşk ler arkadaşlarımm inanın üzüldüm tabiki ama ...
bu yolda yalnız olmadığımı desteklerinizle görüyorum oda beni gelecek aya daha umutlu bakmamı sağlıyoor...
hepimiz anne olacagızzz güzel haberler beklentileriyleee öptüm hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…