Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama olacak tüm kızllaarr..
hayırlısı olsun anacımmm.umarım hamile kalırsınız ve bizlerde o umutlarla aşılamalarınızı takip ederiz ...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................4 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:berkal..................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:

canım benim inşallah kuşum inşallah

segulcum sağol biratenm inşallah...
sancux evet yaaa nekadar erken olmuş aşılaman maşallah demek yumoşlar çabuk büyüyor senin..

demetcim yarın test yapacak mı acaba?hadi yaa bir tane pozitif çıksın da ayağını sürüsün..gerçekten bende mi bişi var diye düşünmeye başladım ha..

aşılamayı bekleyen arkadaşlar pembe kazak örüyorsunuz, hadi bakalım kızlar mı geliyor ne.zemuszemus

inşşşşşşşşşşşşşalllllllaaaaaahhhhh..........ben bebeğimin bütün eşyalarını almıştım kızlar herşey pembe yatağına kadar.. giyemedi maalesef mis kokulu yavrum...şimdi diyorum keşke yine kız olsa da kardeşi giyse.......

tabi erkek de olsa olur..yeter ki sağlıklı olsun da yavruma herşey feda.......

asozlem ara ara geliyosun yazmadan gidiyosun kuşum sen de yaz da dinleyelim...a.s.

:Saruboceq::Saruboceq:Eskiden kızım olsum istiyordum çok, şimdi kız erkek farketmez. Sağlıklı hayırlısıyla bir bebeğim olsun yeter.

kızlar biliyo musunuz ben yine acaip karın ağrıları çekecem tutarsa...bende pco olduğu için yumurtalarım çok büyüyor ve dayanılmaz sancılar çekiyorum...aşılamanın 4. günü
hafif hafif başlayıp neredeyse 2 ay sürmüştü...doktorum bu sefer de olabileceğini söledi..kabus gibi ama napayım herşeye katlanırım onun için...

kızlar selam herkese... yavaş yavaş moralim yerine geliyo galiba...

hatta bugün sınıfın birinde resmen gülme krizine girdim. ya sinirlerim zayıfladı galiba... kaydirigubbakcemile3 birde ben zayıflayabilsem keşke...

neyse reglim devam ediyo. ama bugün acayip ağrım var ve çok yoğum geliyo... acaba progestan kullandığım içinmi böyle oldu?

ya kızlar ben çok heyecanlıyım.ama adet belirtilerim gibi bel ağrısı çekiyorum.halsizim,canım hiçbişey yapmak istemiyor.yarın kan verecem ama sonuç perşembe olur,yinede erken çıkarsa alırım.ama hiç pozitif olacakmış gibi düşünemiyorum.bilmiyorum işte karışık duygular içindeyim.eşime de test yaptıracağımı söylemedim.ona adetimi bekleyecem geçerse test yapacam dedim.inşallah sonuç pozitif olur da ona da sürpriz yapmış olurum.benim için çok dua edin lütfeeeeen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…