Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bel ağrısı bende de var canım. İnşallah hamilelik belirtileridir. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Bence sende pozitif düşünmeye bak. Pozitif düşünce gücüne inan.
İnşallah eşine güzel bir süpriz yaparsın.a.s

allah yardımcın olsun demetim hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallaaaaaaaaaaahhh...

gül simeraycım gül inşallah gelecek ay sevinçten gülersin.....a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................4 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:gündogmadan..........????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:berkal..................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
merhaba kizlar, senacim bak sana yetistim bana da haftaya pazartesi ya da sali asilama yapilicak:))
kizlar herkese merhaba, Rabbim hepimizin dualarini duysun Insallah.
ilk kez asilama olucagim, bana ilac verilmiyor sadece catlama ignesi olacgim ve spermler verilicek. ilkini boyle deneyelim dedi doktor hic beklemedigim bir seydi, dun gittim haftaya asilama dendi:))
hic benim gb yaptiran var mi sizlerden ya da duydugunuz?

aaaaaaaa....güncüm gelmiiiiiiiiiiiiiişşşşş gel aşkım seni de ekleyelim listeyeeeeeee........

kızlar bakın gündoğmadan benim has dostlarımdan kaya kadar çetindir haaaaaaaa......acaip moral kaynağıdır....

günüm seni ekliyorum....
ayrıca sen çok orjinalsin sanmıyorum senin durumunda biri olsun canım arkadaşımmmmopuyorumnanaktan

güncüm haberim var kuşum msn den yazmıştım bişeyler...hayırlı olsun kuşuuumm...bak sen şanslısın maşallah ilaca iğneye gerek kalmıyo inşallah tutması da öle koly olur seninle tahlil tarihimiz aynı olacak galiba bana da pazartesi dedi doktor ama benimki daha erken olabilir de bakalım..

Hoşgeldin canım,uğur getirirsin inşallah bize. hayırlı olur inşallah aşılaman.

demetcim 6 kişi var olmaz mıııııııı........sana cevap yazmıştım okudun mu geçen sayfada..

ya aşılamayı bekleyen kızlar naptı acaba uğramıyolar...pike....kumsal...iipek ...yasimur naptınıızzzzzzzz.

valla canım heyecandan ölücem yaa...dün bi grip olur gibi oldum bütün gün yattım ama şükürler olsun ki bugün iyiyim..belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor ara ara...

canım benim dikkat et kendine otla motla fazla uğraşma bu aralar...c vitamini al bol bol ve su iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…