- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.161
demet canım nasılsın heyecan var mı?
ya kızlar ben çok heyecanlıyım.ama adet belirtilerim gibi bel ağrısı çekiyorum.halsizim,canım hiçbişey yapmak istemiyor.yarın kan verecem ama sonuç perşembe olur,yinede erken çıkarsa alırım.ama hiç pozitif olacakmış gibi düşünemiyorum.bilmiyorum işte karışık duygular içindeyim.eşime de test yaptıracağımı söylemedim.ona adetimi bekleyecem geçerse test yapacam dedim.inşallah sonuç pozitif olur da ona da sürpriz yapmış olurum.benim için çok dua edin lütfeeeeen....
kızlar selam herkese... yavaş yavaş moralim yerine geliyo galiba...
hatta bugün sınıfın birinde resmen gülme krizine girdim. ya sinirlerim zayıfladı galiba... kaydirigubbakcemile3 birde ben zayıflayabilsem keşke...
neyse reglim devam ediyo. ama bugün acayip ağrım var ve çok yoğum geliyo... acaba progestan kullandığım içinmi böyle oldu?
merhaba kizlar, senacim bak sana yetistim bana da haftaya pazartesi ya da sali asilama yapilicak:))
kizlar herkese merhaba, Rabbim hepimizin dualarini duysun Insallah.
ilk kez asilama olucagim, bana ilac verilmiyor sadece catlama ignesi olacgim ve spermler verilicek. ilkini boyle deneyelim dedi doktor hic beklemedigim bir seydi, dun gittim haftaya asilama dendi:))
hic benim gb yaptiran var mi sizlerden ya da duydugunuz?
Hoşgeldin canım,uğur getirirsin inşallah bize. hayırlı olur inşallah aşılaman.merhaba kizlar, senacim bak sana yetistim bana da haftaya pazartesi ya da sali asilama yapilicak:))
kizlar herkese merhaba, Rabbim hepimizin dualarini duysun Insallah.
ilk kez asilama olucagim, bana ilac verilmiyor sadece catlama ignesi olacgim ve spermler verilicek. ilkini boyle deneyelim dedi doktor hic beklemedigim bir seydi, dun gittim haftaya asilama dendi:))
hic benim gb yaptiran var mi sizlerden ya da duydugunuz?
demetcim 6 kişi var olmaz mıııııııı........sana cevap yazmıştım okudun mu geçen sayfada..
bugull ve akrep siz nasılsınız kızlar...
valla canım heyecandan ölücem yaa...dün bi grip olur gibi oldum bütün gün yattım ama şükürler olsun ki bugün iyiyim..belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor ara ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?