- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.201
akrepcim 14 gün sonra tuttuysa kanda kesin çıkar zaten bence..ben olsam yapardım...
selam kızlar!
bugün 14te aşılamamı yaptırdım..işlem sırasında halim keyfim yerindeydi hiç ağrım olmadı hiç bir acı hissetmedim doktorum sanırım çok pratikşutarafagitti
inşallah tutucak ya çok ümitliyim valla dualarınızı eksik etmeyin nolur..heycanlı bekleyiş başladııııı:1rolleyes:
bu arada otopark ücretlerimi saymazsak :1shok: 1.250 lira tuttu herşey dahiş aşılamam..acıbademde..
görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan
selam kızlar!
bugün 14te aşılamamı yaptırdım..işlem sırasında halim keyfim yerindeydi hiç ağrım olmadı hiç bir acı hissetmedim doktorum sanırım çok pratikşutarafagitti
inşallah tutucak ya çok ümitliyim valla dualarınızı eksik etmeyin nolur..heycanlı bekleyiş başladııııı:1rolleyes:
bu arada otopark ücretlerimi saymazsak :1shok: 1.250 lira tuttu herşey dahiş aşılamam..acıbademde..
akrep 83 senin doktorun sanırım prof onlar daha geç veriyo nedense
ya yine kafam karıştı pregnyl çatlatma iğnesi değil mi?ne 6 günü progynex olmasın o canım*
canım bende dün ilk aşılamamı yaptırdım benimde işlem sırasında bir ağrım olmadı ama sonrasında kasık ağrım oldu,inşallah aşılamamız tutar da kavusuruz bebişlerimize,bu arada bana doktorum 6 gün sonra pregnyl yaptımamı söyledi...
selam kızlar!
sen benden deneyimlisin sanırım,aşılama sonrası bir ilaç kullanmışmıydın_
slamlar yeni katıldım siteye bende dün aşılama yaptırdım 15 gün nasıl geçecek
Oooooooooo hadi bakalım listemiz büyüyor. Seninde hayırlı olsun berkalcım, seninde olumlu sonuçlarını alırız umarım.opuyorumnanaktan
Kızlar ya ben git gide listenin yukarılarına yaklaşıyorum. Heyecan basıyor.......................
:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?